Монодиета - част 9

• 88 643
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
mimistein , добре дошла и от мен   bouquet
И според мен кашкавалът не е добра идея Simple Smile Много е калоричен,мазен и може да доведе до застой в диетата Simple Smile Може би ,ако намериш от вида "Лайт",но не съм запозната дали съществува такъв вид Simple Smile
Успех!

# 151
Благодаря за отговорите   bouquet
diana_m    по принцип не ям солено, така че обезмаслено сирене
звучи доста добре за мен Simple Smile
От утре започвам някоя от диетките и ще споделям резултат Simple Smile

# 152
Благодаря за отговорите   bouquet
diana_m    по принцип не ям солено, така че обезмаслено сирене
звучи доста добре за мен Simple Smile
От утре започвам някоя от диетките и ще споделям резултат Simple Smile

супер, чакам с нетърпение резултата.
Незнам дали си чела предните страници на темата - при мен резултата е -10 кг за първия месец. Не ми е първото спазване на диетата и в интерес на истината - точно това очаквах  Wink Wink Wink

Успех още веднъж  Hug

# 153
четох, но не всички страници
diana_m цял месец си била на монодиета или си я правила няколко
дни и след това почивка?

# 154
четох, но не всички страници
diana_m цял месец си била на монодиета или си я правила няколко
дни и след това почивка?

постоянно съм си на нея, не правя почивки. Тъй като монодиетата предлага разнообразие от това какво ще консумираш нищо не му липсва на моето телосложение  Wink Имам плодове, зеленчуци, протеин, въглехидрати /картофи и тн/ така че нямам никакви притеснения  Hug

# 155
Здравейте момичета  Hug

diana_m - благодаря много за пожеланията   bouquet

Аз вчера уж щях да съм на пържоли, но нещо ми се доядоха варени яйца, та изкарах деня на 4 яйца. Днес съм на плодове пак. Мисля да правя Моното така,че да нямам ден на въглехидрати поне известно време, че нали ходя и на аеробика, пия Л-Карнитин и искам да поизчистя малко - дано устискам де  Grinning

Хубав ден на всички   bouquet

# 156
Здравейте момичета  Hug

diana_m - благодаря много за пожеланията   bouquet

Аз вчера уж щях да съм на пържоли, но нещо ми се доядоха варени яйца, та изкарах деня на 4 яйца. Днес съм на плодове пак. Мисля да правя Моното така,че да нямам ден на въглехидрати поне известно време, че нали ходя и на аеробика, пия Л-Карнитин и искам да поизчистя малко - дано устискам де  Grinning

Хубав ден на всички   bouquet

Че те въглехидратите не ти пречат на аеробиката и на Л-карнитина - а
Мазнините не са ли те проблема  newsm78 newsm78 newsm78
Не съм много веща ама досега така съм си мислила  newsm78 newsm78 newsm78
А въглехидратите са си ок стига да са картофи, ориз и тн.
А пък да кажа че другото което знам е че ориза "топи" мазнините. Знам едно време мой приятел като започваше усилени тренировки и като се беше поотпуснал преди това и съответно сложил някоя друга мазнинка по обиколките та минаваше на седмица хранене само с варен ориз  Wink

# 157
Споделен празник в приятна компания, хубаво вино и много любов! Hug Hug Hug

# 158
Добро утро момичета

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Честит празник на всички влюбени  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts и на всички ценители на виното  Hug Hug Hug Hug Hug
Бъдете обичани и винаги опиянени от прекрасни емоции  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Днес ще ви пожелая само да се почувствате много специални, красиви и обичани  Hug Hug Hug

# 159
Честит двоен  празник момичета ,

Пожелавам Ви в днешния ден да имате само хубави моменти. Весел празник и наздраве.
Аз тия дни имам много работа и затова не успявах да пиша. Виждам, че има и нови попълнения.
Мама на Рош , mimistein   welcome welcome надявам се да се чуствате добре в темичката и редовно да се отчитате. Аз си диетувам в МЦ съм и не докосвам кантара. Утре ММ има рожден ден но въпреки всичко съм решена да пия фрешчета  Joy Joy Joy Joy Joy

# 160
Весел празник дами!
Добре дошли  Мама на Рош , mimistein  Hug
Аз съм на плодове днес.ММ е на работа,та няма да има празнични нарушения  Grinning

# 161
Привет,момичета   bouquet
Благодаря за топлото посрещане...
Аз днес прегреших много,направо не съм на диета,но кантарът ми отчете +2кг сутринта и ми кипна....Уж спазвам режим,уж правя упражнения,но май неспането покрай малкия оказва лошо влияние  Sad
Утре съм само на плодове,в ограничено количество Simple Smile

# 162
Здравейте на всички. Днес ми е 2-ри ден и съм на варени картофи, 1-я го изкарах на 2 кофички обезмаслено кис. мляко. Мисля утре да съм на заленчуци, но искам да попитам дали освен пресни зеленчуци могат да се ядат примерно броколи или цвекло на пара, тъй като по това време на годината не ми се нравят много краставиците и доматите

# 163
Добро утро момичета,

Мама на Рош сподели какво хапва  newsm78 newsm78 newsm78 +2 кг не ми се нрави  newsm78 newsm78 newsm78

mimistein първия ти ден е минал отлично, а относно броколи и цвекло на пара - никакъв проблем, но за по голям и бърз ефект нека да е един вид за деня  Wink Wink Wink

МоРсКа СиРеНа  Hug Hug Hug браво за плодовете, надявам се спазва и луната на 15-ти.

Аз от днес ще съм на детокса с кленов сироп за няколко дни - пак си е моно  Grinning Grinning Grinning с него имам бърз и доста добър резултат  Wink Wink Wink

Момичета пожелавам ви успешна, минусова седмица  Hug Hug Hug

# 164
Добро утро и от мен Simple Smile
Diana_m,в четвъртък бях на 2.5 кофички кисело мляко и малко солети,че малкият упорито ме захрани с тях Simple Smile
Лунувах си в събота,но не съм се качвала на кантара,защото и него подозирам,че не отчита правилно ( в различните стаи,но на едина и съща подова настилка,отчита 2кг разлика в теглото)   Cry
Днес стартирах деня с половин круша Simple Smile Така че се очертава плодово-зеленчуков ден Simple Smile
Преди 3 години аз доста отслабнах с този сироп и май ще си го купя пак,но да видим Simple Smile
Успешен ден,момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт