Монодиета - част 9

• 88 639
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен Simple Smile
Diana_m,в четвъртък бях на 2.5 кофички кисело мляко и малко солети,че малкият упорито ме захрани с тях Simple Smile
Лунувах си в събота,но не съм се качвала на кантара,защото и него подозирам,че не отчита правилно ( в различните стаи,но на едина и съща подова настилка,отчита 2кг разлика в теглото)   Cry
Днес стартирах деня с половин круша Simple Smile Така че се очертава плодово-зеленчуков ден Simple Smile
Преди 3 години аз доста отслабнах с този сироп и май ще си го купя пак,но да видим Simple Smile
Успешен ден,момичета Simple Smile

меренето на различни места без значение от настилката е проблема, не може , не е възможно за два дни при лунуване и 2,5 кофички кисело мляко да си качила 2 килограма. Проблема според мен е само и единствено в кантара, дори и да го прибираш заради мъника поставяй го после пак на същото място като се мериш  Wink Wink Wink
а колкото до кленовия сироп - аз го правих веднъж стриктно както си пише, след това на два три пъти започвах и изкарвах само първите два дни, но сега ще го изкарам поне 5-7 дни защото си имам цел за гонене  Wink

# 166
Аз не се изтеглих след лунуването,а след киселото мляко ,т.е. в петък сутринта.....
Аз със кленовия сироп,но не изцяло стриктно,свалих около 10 кг Simple Smile
Колко кг трябва да свалиш,диана–м ,за да достигнеш крайната цел Simple Smile

# 167
Имам да свалям доста около 20 килограма
и понеже бързам та ще мина на детокса за 5-7 дни а пък ако успея ще го изкарам и целия  Wink

# 168
Привет момичета. Успешна седмица ви пожелавам на всички. Аз бавно и славно вървя към целта  Joy Joy Joy Joy не съм се теглила, защото се деприсирам но усещам по дрехите, че килцата се топят. Днеска съм на кисело млекце а утре ще се почерпя с няколко яйчица.

# 169
Добро утро момичета  Hug

Аз прегреших малко покрай Св Валентин, но нямаше как  Embarassed
Днес съм на плодове, а утре мисля да направя един ден на зеленчуци на скара /тиквички, патладжан, моркови, чушки, лук/ - много ги обичам.

Много усмивки на всички днес и повечко минусчета   bouquet

п.п. Един бърз въпрос - какво е "датокса"?

# 170
.....................
п.п. Един бърз въпрос - какво е "датокса"?

Детокс е програма за прочистване на организма с кленов сироп, лимонов сок и минерална вода.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=752842.0

# 171
Привет-миврет от мен Simple Smile Днес съм на картофен моно ден Simple Smile Започнах с малка закуска-печени картофи с копър и магданоз Simple Smile Не съм се качвала на кантара,но се чувствам по-добре,което ми е по-важно Simple Smile
Диана–м,ти от къде си взе сиропа?Аз си го поръчах по нета преди години  newsm78
Спорен ден,момичета Simple Smile

# 172
Привет момичета и аз тука. Днеска съм си сварила яйчица и целия ден ще карам на тях. Диди направо шапка ти свалям с тоя детокс дето го правиш. Мисля си че не бих издържала  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy такъв глад.
Мама на Рош много вкусно ти звучат картофките  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Сиренче  Hug Hug Hug Hug
Вяра нищо че си прегрешила почвай с нови сили.
Успешен ден на всички и без прегрешения.

# 173

сиропа го имаше преди в аптеките Ремедиум

# 174
Аз сиропа си го вземам от магазините ДМ - клас С и това е
не се хвърлям на мадал бал и тн

# 175
Здравейте момичета  Hug
Благодаря за отговора   bouquet

Днес на обед - св. бон филе със зелена салата, сега за вечеря - пил. пържоли на скара със зеленчуци на скара

Хей момичета, отчет на килограмите няма ли да правим?

# 176
Здравейте момичета приемате ли новодошлите? От днес съм на този режим и бях на картофи, утре мисля да съм на кисело мляко. Имам за сваляне към 10 кг, надявам се че ще успеем взаимно! Лек ден!

# 177
Добро утро момичета,

Lqra_Laris добре дошла при нас. Няма да усетиш как ще се изнижат 10-те килограма  Hug Hug Hug

Вяра - А ц ц ц нищо моно няма в днешното ти меню  newsm78 newsm78 newsm78

# 178
Привет момичета и аз съм тука за отчет. Днеска съм на кисело мляко. Вчера си изкарах на яйчицата.
Lqra_Laris добре дошла в нашите редички. Надявам се да ти е уютно и бързо да свалиш килограмите в нашата компания.
diana_m как върви детокса?
Сиренчето да се отчете сваля ли с тая 90 дневната диета  newsm78 newsm78 newsm78
Приятен ден без прегрешения.  Hug Hug Hug Hug
Вяра-А аз ще се тегля в края на месеца или началото на другия.

# 179
Привет и от мен  Hug
добри дошли на новите моно-дами  Wink
Аз днес съм на кисело мляко,за утре планувам риба или пържолки Simple Smile
Ако успея днес да ида до ДМ и сироп ще си взема,но определено не мога да бъда стриктна като Диана–м Hug Възхищавам ти се!!!
Аз реших да се тегля или края на седмицата,или дори следващата...
Ако няма резултат,то е ясно,пак ще се ходи на лекар...
Спорен ден!

Общи условия

Активация на акаунт