Монодиета - част 9

• 89 026
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте момичета  Hug

Lqra_Laris - добре дошла - сигурна съм, че бързо ще пребориш килограмите  Peace

Диди - права си, обаче.......  Embarassed

От утре пак - кисело мляко  Innocent

# 181
Добро утро от мен момичета,

Мама на Рош чудесен избор /рибата/, само ако мога да ти препоръчам след ден на риба да изкараш един плодов ден и то ако ти е ок да е на грейпфрути. Ще се отрази много добре на организма. Препоръчвам също да избереш риба от мазните:
Пускам линк към една статия за да прочетеш повече за нея ...... http://lubomirivanov.com/2913/

Вяра - А
да вземеш мерки относно стриктно спазване на монодиетата  smile3513 защото всички от опит знаем, че дава резултат когато е моно  Hug Hug Hug

Мимс
детокса върви отлично засега  Wink Wink Wink

# 182
Здравейте на всики Simple Smile

За 5 дни на моно съм свалила 2кг, като имам няколко прегрешения- хапвам плодове
всеки ден по 1-2 ябълки или 1 портокал. Но все пак съм доволна от резултата.
Ще се тегля чак след седмица тъй като съм в МЦ и не искам да се качвам на кантара Simple Smile
Успех на всички диетуващи дами, скоро пак ще споделя резултат (ако има такъв Simple Smile))

# 183
Диана–м,благодаря,много интересна статия   bouquet
Аз вчера си купих Кленов сироп и днес съм на него Simple Smile Но смятам да го комбинирам с фрешове Simple Smile
Хубав ден,диетуващи Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 10:17 от Мама на Рош

# 184
Добро утро момичета ....... то май стана добър ден

mimistein резултата ти е чудесен  Hug Hug Hug браво - продължавай смело

Мама на Рош ще си направиш чудесна подготовка за лунен ден ако ще го спазваш  Wink Wink Wink

# 185
аз преди 2 години си бях купила кленов сироп и 10 дни бях само на него.
Разреждах една лъжица от сиропа в 300-350 мл вода + сока на половин лимон + шипка лют червен пипер. След 4-5 ден освен на него трябваше и да започна да ям:
1 ден- 2 ябълки
2 ден- 1/4 зелка
3 ден- 2 ябълки и чепка грозде
4 ден- 1/2 зелка+2-3 моркова
5 ден- 1 ананас
Отслабнах 7-8кг за това време, но целта при пиенето на кленов сироп е повече очистваща, отколкото отслабваща, след това се чувствах много добре и много жизнена.
Върнах само 1 кг, но бях на много строга захранка, която продължи около месец, Всеки ден включвах нови неща в менюто, но без никакво сладко, солено, мазно и тестяно.

# 186
Привет момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Браво за минусите. Вчера бях на ориз. Днеска съм на кисело мляко.
Събота ще лунувам на фрешчета.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Май няма да издържа до края на месеца и може понеделник да се метна на кантарчето  Joy Joy Joy Joy че гащите ми взеха да падат и ми е любопитен резултата.

# 187
Запис да ви

# 188
Как сте моно диетички. Успешна седмица Ви пожелавам. Аз края на месеца ще се тегля и ще видя резултата. Ако не ме задоволява ще сменя малко диетката.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 189
Привет,момичета....Аз не съм смъкнала и грам откакто съм на 90 дневната диета.Отдавам го на суровоядството преди това,ще изчакам още десетина дни и ако дотогава няма раздвижване я сменям.
Успешна моно седмица на всички!

# 190
Привет!
Ето Ви един надъхващ филм по нашата тема,сигурно сте го гледали.
http://www.dokumentalni.com/?p=2177
Млечна седмица ще ми е тази.Строгите пости-сок и суровоядство.
Успешен ден! Hug

# 191
Голямо затишие тука....тъкмо се връщам при вас и да не се окаже,че сте се отказали  Grinning
Таааака.... 90 дневната не е за мен-нищо не свалям и това ме демотивира,така че вчера и днес почивка,а утре започвам моното и на 01,03 луната.Аз имам кг за сваляне,не за задържане така че тази диета не е моята.С това темпо 20кг ще ги свалям 2-3 години  Joy Joy Joy

# 192
Аз съм тук от понеделник...
Успех на теб! Hug

# 193
Сиренче добре дошла отново в нашите редички  Hug Hug Hug Hug
Аз приключвам месеца с минус 2 кила. От началото на диетата януари до края на февруари отчитам спад от - 4 килограма. Продължавам да боря останалите.
Днеска и утре смятам да съм на моно с вода и фреш.
sun sea и тебе ще чакаме от понеделник.
Диди  Hug Hug Hug надявам се и ти да пишеш по често, защото твоите съвети са безценни.
Успешен моно ден на всички.  Hug Hug Hug Hug

# 194
Привет и от мен    bouquet
Аз не съм от най-стриктните с диетите,но наблягам на кленов сироп,фрешове и салати Simple Smile Отчитам някакви грамове като минуси,но се надявам скоро да преборя мързела си и да започна с упражненията,за да са по-гоелми постиженията Simple Smile
Утре и в неделя лунуване и плодуване Simple Smile
Спорен ден!

Общи условия

Активация на акаунт