Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от резултатите от диетите, които хората споделят в темата?
Кои са някои от предложените диети и какви са техните характеристики?
Какви са някои здравословни рецепти за десерти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от резултатите от диетите, които хората споделят в темата?
-
Кои са някои от предложените диети и какви са техните характеристики?
-
Какви са някои здравословни рецепти за десерти?
Участниците споделят рецепти за здравословни десерти, които включват различни съставки като дюли, ябълки, ананас, сушени плодове, ядки, тахан, мед и кокосови стърготини. Тези десерти се описват като импровизирани и са създадени с цел да бъдат здравословни и подходящи за консумация по време на диета.
-
Какви са някои от предложените методи за отслабване?
-
Какво представлява суровоядството, което се споменава в дискусията?
parvo iskam de se izvinq za tova 4e ne pi6a na kirilica, no mi e mnogo trudno da namiram bukvite
Moje li nqkoi da mi obqsni s nqkolko dumi kakav e osnovniq princip na hranene v tazi dieta ? Do kolkoto razbrah qde6 edno I sa6to ne6to prez celiq den , na drugiq den drugo I taka.......Ne mi e qsno moje li da se qdat plodove I zelen4uci vseki den ili si ima opredelen den samo za tqh. Molq pomognete. Celta mi e da svalq 5-6 kg do Velikden ( 6te komuvame na priqteli I ne iskam da izglejdam kato ba4va do bulkata koqto e ( izvinete me ) 46kg
)Predvaritelno blagodarq na vsi4ki koito 6te se otzovat . Hubav den I uspeh v postiganeto na postavenite celi
qsnooo na principa na razdelnoto hranene. edin den mle4ni edin den variva posle meso ........dai 6te uspeq ???? moje da probvam za edna sedmica da vida kakvo 6te stane