Монодиета - част 9

• 88 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Момичета искам да ви попитам правили ли сте диета само с картофи.Дали имахте резултат и за колко дни.

# 196
  Hands Clap parvo iskam de se izvinq za tova 4e ne pi6a na kirilica, no mi e mnogo trudno da namiram bukvite  Confused pozdravleniq na vsi4ki slabee6ti I uspqva6ti da spazvat dietata. I na men mi se iska da se vklu4a no ne6to ne razbiram pravilata newsm78 Moje li nqkoi da mi obqsni s nqkolko dumi kakav e osnovniq princip na hranene v tazi dieta ? Do kolkoto razbrah qde6 edno I sa6to ne6to prez celiq den , na drugiq den drugo I taka.......Ne mi e qsno moje li da se qdat plodove I zelen4uci vseki den ili si ima opredelen den samo za tqh. Molq pomognete. Celta mi e da svalq 5-6 kg do Velikden ( 6te komuvame na priqteli I ne iskam da izglejdam kato ba4va do bulkata koqto e ( izvinete me ) 46kg  smile3514 )Predvaritelno blagodarq na vsi4ki koito 6te se otzovat . Hubav den I uspeh v postiganeto na postavenite celi

# 197
Ваня,можеш да ядеш само един вид храна.Например само плодове или само зеленчуци/по принцип трябва да са от един вид ,но аз лично смесвам /само мляко,картофи или яйца,пържолки или там каквото ти дойде на ум,стига целия ден да ядеш само един вид храна.
Момичета,аз диетувам,но нямам време да пиша.Иначе днес имах плодов ден,а утре ще съм на зеленчуци.
Успех на всички  Hug

# 198
 Thinking qsnooo na principa na razdelnoto hranene. edin den mle4ni edin den variva posle meso ........dai 6te uspeq ???? moje da probvam za edna sedmica da vida kakvo 6te stane

# 199
Опитай...не е толкова трудно.
Утре пак съм на зеленчуци и в четвъртък май ще са пилешки пържолки Simple Smile

# 200
Момичета,макар и за кратко , ми беше добре тук..За съжаления се появиха здравословни проблеми при мен и прекратявам диетите засега Simple Smile
Пожелавам на всички да постигнете желаните килограми и да успеете да ги задържите Simple Smile

# 201
Привет на всички аз си продължавам да си диетувам даже в момента и постя. Нямах много време да пиша тия дни но от понеделник ще се включа по активно. Сиренче  Hug Hug Hug очаквам и другите стари дружки Диди  Hug Hug Hug Hug
Мама на Рош дано бързо ти се разрешят проблемите и да се върнеш отново в темичката. Приятна събота и неделя.
Днеска съм на фреш.

# 202
 Kissing Heart lovekiss Kissing Heart  lovekiss Kissing Heart lovekiss

ехоооооо.......... къде сте
хайде идвайте си, идва пролет, после лято и море  smile3560
днес на чайче и водица
от утре - моно

# 203
ОООООоооооHerzen тука съм аз  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Днеска съм на луната -моно на вода и фреш. За утре смятам да си сваря едни картофки, че иначе и постя.
Ще минавам по често. Мен почти не ми остана за сваляне  Joy Joy Joy Joy Joy Joy има няма шест седем кила  Joy Joy Joy Joy
От утре почвам и да спортувам всеки ден.

# 204
Браво,Мим! smile3501 smile3501 smile3501
Ти колко първоначално имаше да сваляш?

# 205
Браво,Мим! smile3501 smile3501 smile3501
Ти колко първоначално имаше да сваляш?
sun sea Имах да свалям около 15 килограма. Полвината съм ги свалила. Свалила съм обаче доста на мерки, защото вече свободно влязох в по малък размер  Laughing Laughing Laughing Laughing Килограмите ми не са от голямо значение, защото сега като почна да спортувам няма да мръдна хич на килограми. Мога да кажа, че откакто не ям месо слабея по бързо и се чуствам много по добре. Като ми минат постите ще мина само на риба един път седмично и без пилешко, свинско и тем подобни. Днеска нямам картофи и може да я карам пак на фреш или да си хапна някой плод. Успешен ден момичета и се надявам да се завъртате по често в темичката.

# 206
Здравейте идвам и аз при вас Simple Smile
нямам още идея коя диета ще спазвам по ред ,но до колкото разбрах целия ден трябва да е моно  Grinning
започвам със 66кг. цел- 54кг
днес ще съм на киви Peace

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 11:23 от SugarB

# 207
SugarB ,добре дошла! Hug
mimi_msm ,чудесно!браво!и аз постя.целият ли пост ще правиш?

# 208
SugarB ,добре дошла! Hug
mimi_msm ,чудесно!браво!и аз постя.целият ли пост ще правиш?
sun sea засега мисля, че ще изкарам до края. Все още нямам нужда от никакво месо, сирене или кисело мляко. На 25 тоя месец може да си хапнеш рибка. Още повече че сега излизат копривка и лапад и спанак така че има какво да се яде освен плодовете  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ти целият пост ли ще караш? Аз постя за първи път толкова дълго но се чуствам много добре. Винаги съм си мислила, че имам голяма нужда от месо ама май не е така. Наскоро прочетох и диети по кръвни групи и видях, че за моята кръвна група месото не е толкова препоръчително.
SugarB  welcome welcome welcome

# 209
Аз постя всички дълги пости вече 20години.Исъм много доволна после от заряда,тонуса,пречистването.
Група А ли си?Аз съм тази и не ям месо от доста години,ама тези "наркотични" млечни трудно отказвам...Добре,че са постите.

Общи условия

Активация на акаунт