Монодиета - част 9

• 88 654
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
здравейте днес изобщо не ми беше моно ден  Tired
цял ден карах на вода и за вечеря риба пържена и бисквити .... гузно ми е като ми стана тежко,но утре съм на зеленчуци (моркови) и ще компенсирам  Stop

# 211
  • Варна
Здравейте!
Обикалям темите с диетите и се чудя къде да цопна, че идва лято. Ще се пробвам надявам се сериозно с тази диета. Начало 66 кг, ръст 1,68 м. Мисля да съм на плодове, но ще имам и дни на сладко, че съм пристрастена към него и влезе ли ми мухата за някоя храна в главата става страшно.
Успешен ден на всички  bouquet

# 212
sun sea АБ+ съм но днеска ще изчета по сериозно храните, които мога да ям за да не ходя на вега тест. Днеска съм решила да съм на вода и фреш.
soleil има такива моменти не се отчайвай днеска с нови сили.
SugarB добре дошла в нашите редички. Много свалени килограми ти пожелавам.
Аз от вчера включих и домашен спорт към диетката. Дръпнах си упражнения и си подскачам в ранни зори.
Успешен моно ден момичета!

# 213
момичета имам списък с позволените храни за кръвна група А
преди година ми даде списъка един фитнес инстр. който прави диети според кръвната група.

мога да го кача някъде за да бъде полезен на всички ,но незнам къде  newsm78

# 214
Здравейте мацки-и аз от днес съм във вашите редици.Тази зима пак се олях и започвам с 74кг. при ръст 1,65м.Днес съм на фреш и вода.Има ли проблем ,че сокчето не е от един вид плод?Ще съм доволна да сваля от себе си 10кг.Успех и лек ден на всички.

# 215
и аз на фрешове по схемата на Брег от различни плодове...
qvili ,soleil, добре дошли! Hug
SugarB ,копни го директно,ако ти е удобно.  bouquet

# 216
sun sea за Пол Брег ли говориш? Каква е схемата му? Аз сега чета неговата книга Чудото на гладуването и много ми харесва. Много ме надъхва да не ям. Хахахахахах
qvili привет в нашите редици.  Hug Hug Hug
SugarB имаше някаква тема за прикачване и за картинки  newsm78 newsm78 newsm78 сега ще я потърся. А ти в какъв формат по точно го имаш?  newsm78 newsm78 newsm78

# 217
момичета, аз съм противник на диетите, но откакто спрях да пуа не мога и не мога да отслабна. да не говорим, че се тъпча със сладко като за световно...
Реших да пробвам малко диета за начален старт, да посваля няколко килограма, а после ще спазвам режим на хранене.

При мен проблемът е, че тялото ми като закове на някакви килограми си стои на тях. и да мръдне малко надолу или нагоре се връща към тях.
Другият ми проблем е, че съм много недисциплинирана с храненето, а много спортувам. Само със спорт не мога да сваля  нищо... Ако сваля 5-6 килограма ще съм най-щастливият човек на света.

Започвам днес на зеленчуци.

# 218
OX'AMAH , Hug
Мимс,Брег е жесток.Живеех по неговата програма преди и изглеждах,и се чувствах невероятно.И сега съм се върнала към него,чета го и се надъхвам,че след толкова години с лекарства и боклуци,ми е трудно..
По-късно довечера ще ти напиша схемата му за 1-3 дни.
Ти сега как редуваш моното?

# 219
Анкета за храни за А кръвна група

Месо: пиле, пуйка

Риба: пъстърва, сьомгова пъстърва, тон, хек, скумрия, ципура, лаврак, сьомга

Млечни и яйца: яица цели, бри, гауда, ементал, козе сирене, извара, cottage cheese, кисело мляко, масло

Зеленчук: броколи, краставици, тиквички, броколи, карфиол, зеле, айсберг, маруля, рукула, лук, чесън, зелен боб, чушки

Варива: боб, леща, ориз, овесени ядки, ръжен хляб, грах

Плодове: ананас, киви, стафиди, смокини, фурми, грейпфрут, лимон

Ядки и мазнини: зехтин, сурови орехи, сурови бадеми, сурови тиквени семки, сурови фъстъци,

фъстъчено масло, печена соя, лешник

Напитки: кафе, челен чай, джинджифил, айран, червено вино, сок ананс, сок грейпфрут, соево мляко

Подправки и добавки към храна: червен пипер, босилен, къри, соев сос, чубрица, мед, копър, магданоз

# 220
SugarB , Hug  bouquet Hug
И тази книга я имам и съм доволна.Ти А ли си?Само от доматите трудно се отказвам... Embarassed
Видях,че си от Пловдив?Ще спортуваш ли?Търся си компания за след време за аквагимнастика и вървене по Гребната.

# 221
за каква книга става въпрос я кажете  Blush Mr. Green

# 222
За хранене и живот,според кръвните групи.Извадката,която публикува ти.
А другите за мен вдъхновяващи по отношение на храненето и промяната на начинът му са на Пол Брег.

# 223
момичета, а някоя от вас правили си свои монодиети, които да не са написаните от страниците? Все пак принципът е доста лесен. и така се позволява разнообразие и креативност Simple Smile)). Аз да си призная имам страх от монодиетни дни с въглехидрати например картофен...

Днес мина добре на зеленчуци, но ме хвана страх, понеже спортувах и изпих два протеинови шейка.

# 224
монодиетки, здравейте!

днес ще съм на обезмаслена извара 500 гр.

Общи условия

Активация на акаунт