Изчезващите имена

• 60 490
  • 882
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На мен пък Богдан ми е непоносимо Laughing. Аз може би съм щяла да се казвам така, ако бях момче Mr. Green.
Не познавам конкретен Богдан, но си представям яко, космато и черно мъжище, с бял потник на дупки, което вони на чесън и пот. Упс, извинете, че бях така образна.

Хихик, не е по темата, обаче се сещам, че и аз имам някакви представи за определени имена. Например като бях малка, лелката от хранителните стоки срещу нас винаги ми е приличала на Цура. И така казвах : Отивам до Цура.
А всъщност тя се казваше Милена, но на мен ми приличаше на Цура.

# 586
  • Габрово
Не познавам конкретен Богдан, но си представям яко, космато и черно мъжище, с бял потник на дупки, което вони на чесън и пот. Упс, извинете, че бях така образна.[/i]

Ни пУзна  Mr. Green. Мъжът ми е Богдан, не отговаря хич на описанието  Whistling. Познавам и още двама и те не са от тоя тип  Grinning.
Скоро в "Стани богат" участва писателят Богдан Русев /едно време пишеше в сп. Егоист/ и той не е такъв.

# 587
Хах, ми то е ясно, че може би ще срещна някога някой Богдан, който пращи от сексапил, и това ще разбие моя стереотип, който не знам как съм си създала Mr. Green.

# 588
  • София
Името Лефтер е от изчезващите.

# 589
На мен пък Богдан ми е непоносимо Laughing. Аз може би съм щяла да се казвам така, ако бях момче Mr. Green.
Не познавам конкретен Богдан, но си представям яко, космато и черно мъжище, с бял потник на дупки, което вони на чесън и пот. Упс, извинете, че бях така образна.-Аз пък познавам един слънчев Богдан, беше танцьор и такава вихрена сватба спретна на избранницата си, че цял живот ще са пред очите ми с лъчезарните си усмивки, с танците и цялото щастие в очите им.

# 590
Там не беше ли Яким, не че помня особено де.Да, сякаш даже го нарече Екиме /едно такова меко прозвуча/

# 591
  • ул. "Мечтание"
Единия дядо на мъжа ми се е казвал Яким. Много харесвам това име. Богдан също. Но и двете не съм ги срещала скоро.

# 592
  • София
Не съм чувала скоро Люба,Петко, Радой,Райна познавам ама все големи пораснали вече.

# 593
Имам съученик Петко и братовчедче/4 годишно/ Любен,кръстен на дядо си.

# 594
  • Драгоман
   Имах един роднина Йохан - друг с това име не съм срещала...  newsm78

# 595
Едно познато дете се казва Йолхан , на кратко му казват Хани.

# 596
Брат на дядо ми - Янаки.
Имах съученичка - Мяна.

# 597
  • Драгоман
Брат на дядо ми - Янаки.
Имах съученичка - Мяна.
  Мяна за първи път го чувам!  Simple Smile
   Имах колега , който се казваше Анаки  Peace

# 598
Oo, имах колега Богдан. Много, много готин, не много висок, но хубаво стегнат, без излишни мускули, много приятно се обличаше. И много, много умен.  Sunglasses

# 599
Здравейте, много интересна тема. Като позабравени имена мога да допълня Василка, Запринка, Заприн, Кръстин, Кръстан, Пенка, Тодора, Павел.....от тях честно казано само Кръстин одобрявам (доста по-добре от новите Кристиян и Кристин), за другите е щастие, че отсъстват! Друго много красиво име Екатерина. Не съм го срещала скоро.

Общи условия

Активация на акаунт