Автоимунен тиреоидит на Хашимото (32)

• 71 295
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви  Hug

# 526
"...успех в свалянето на килограмите. Убедена съм, че ще успееш. Хапчетата за ИР и те ще помогнат.  Smile Тироксина ще повлияе на ТСХ.  Комплексно ще се повлияе и на СПКЯ, предполагам и на другите хормони".
Чета редовно и искам да попитам какво означават тези съкращения, заинтригувах се, нали и аз се боря с 10-15 килогрма. Бихте ли пояснили, моля?

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 23:04 от Морска вълничка

# 527
"...успех в свалянето на килограмите. Убедена съм, че ще успееш. Хапчетата за[b] ИР [/b] и те ще помогнат.  Smile Тироксина ще повлияе на ТСХ.  Комплексно ще се повлияе и на СПКЯ, предполагам и на другите хормони".
Чета редовно и искам да попитам какво означават тези съкращения, заинтригувах се, нали и аз се боря с 10-15 килогрма. Бихте ли пояснили, моля?
ИР-инсулинова резистентност
СПКЯ - синдром на поликистозните яйчници

Hug

# 528
Много благодаря! Hug

# 529
  • Sofia
има ли значение дали преди,по време или след цикъл се прави изследване на ТСХ

# 530
  • София
Няма значение

# 531
  • Sofia
мерси

# 532
Вижте на какво попаднах:

МДЛ Цибалаб в гр. Плевен обявява през месец Март профилактика на щитовидната жлеза! Всеки пациент може да се възползва от безплатно  изследване  на TSH  (хормон на щитовидната жлеза) Заплащат се 2лв пробовземане!
http://ofertomat.bg/offers/view/2844.html

# 533

И тук да споделя, че гледах сега един филм препоръчан в темата за Сиофор. Сигурно сте го гледали, ама аз сега попадам на него. Казва се Hungry For Change. Има го качен в Замунда.НЕТ + бг субтитри. Много ми хареса и го препоръчвам.
Предполагам, че тези които са го гледали са несъгласни с някои от препоръките на докторите от различните режими на хранене, но като цяло филмът е много добър и те кара да се замислиш, дава един тласък и еуфория на хората, които все още не са променили начина си на хранене и живот; и удовлетвореност и приятни емоции на хората, които вече са го направили.
Много положително ме зареди филмът и препоръчвам да се гледа. Независимо какъв режим на хранене се спазва.  Simple Smile

# 534

И тук да споделя, че гледах сега един филм. Казва се Hungry For Change.

Това ли е филмът? http://www.youtube.com/watch?v=KNCGkprGW_o

# 535

И тук да споделя, че гледах сега един филм. Казва се Hungry For Change.

Това ли е филмът? http://www.youtube.com/watch?v=KNCGkprGW_o
Не.
Писала съм как се казва - Hungry For Change/Глад за промяна.
Линк към Замунда - http://zamunda.ch/details.php?id=351761&hit=1
Ето трейлър:

# 536
Момичета не мога да се свържа с доктора ,а нямам търпение да науча хемоглобин 111 в реф .граници 120 на 165 ,дали е добре ?
А ТСХ ми е 0,44,пия еутирокс 100 всеки ден

# 537
Титанка, по мое мнение 111 не е някаква опасна цифра, предвид че си и бременна, но ще се установи от какво е анемията и ще се оправят нещата.
Ще се свържеш с доктора, не се притеснявай сега излишно.

А иначе ТСХ ти е чудесно  Hug

# 538
Момичета не мога да се свържа с доктора ,а нямам търпение да науча хемоглобин 111 в реф .граници 120 на 165 ,дали е добре ?
А ТСХ ми е 0,44,пия еутирокс 100 всеки ден

Титанка, моя хемоглобин беше толкова преди да почна да пия желязо, но аз си знам, че моята анемия е желязодефицитна. Пусни си серумно желязо и ЖСК да изключиш други видове анемия. По принцип най-често през бременността анемията е желязодефицитна, разбира се, чуй се с лекар и сега като си бременна е добре да подсилиш хемоглобина заради беб.

Много успех   bouquet

# 539
Много тъпо се получи свързах се с доктора по телефона  и той ми повтори 3 пъти да пия СЕКЛОГАМА,поне аз това чух ooooh!,но като потърсих в нета няма такива хапчета .Някой ще ми каже ли как точно се казват ,за да не се излагам в аптеката  Cry

Общи условия

Активация на акаунт