Автоимунен тиреоидит на Хашимото (32)

• 71 820
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
  • София
мне,за пръв път го чувам това Tired
за сърцебиенето-аз специално съм на бетаблокер,след посещение при кардиолог ooooh!

# 256
  • София
Не ставам за бетаблокер с ниско кръвно съм.

# 257
  • София
Аз съм с високо Crossing Arms

# 258
  • София
Ами за това си на бетаблокер Laughing

# 259
  • София
Сигурно досадихме,но да и за това Mr. Green
Отидох на Кардиолог заради ужасни прескачания,които не минаваха с дни,случи се така,че по това време имах и доста други претеснения и самата болница Токуда я свързвах с тях...чакането пред кабинета ме изнерви още повече и накрая се оказа,пулс 115 в покой и кръвно 150/90  Shocked
Тогава бях сигурна,че кръвното е от стрес,защото няколко месеца преди това пак се беше случило,тогава по съвет на ЛЛ си взех апарат и 10 дена го мерих сутрин и вечер(нямаше отклонения).Но този Кардиолог каза,ааа не можеш да се разхождаш с такъв пулс и с такова кръвно и точка.
Сега Януари изкарах ужасно гадна болест,възпалиха ми се вътрешните уши и според мен от тревога,отново бях с високо кръвно,та ЛЛ ми увеличи дозата на ББ...сагата продължава,от няколко дни със със стрянно главоболие и си мисля,че отново е от кръвно ooooh!,накрая ще си купя апарат Sick

# 260
И аз съм с ниско и съм на бета блокер. То в ниска доза не смъква кръвното. Иначе има един пепарат корлентор се казва, който не влияе на кръвното а само на пулса, но трябва кардиолог да го изпише.

# 261
  • София
Много ви благодаря за отговорите. Така или иначе съм в понеделник за пореден път на кардиолог дано този път да измисли нещо разумно защото с този пулс и сърцебение ще откача. Докарва ми страхотни паник атаки. И съм на Ревотрил.

# 262
И аз съм с ниско кръвно но трябваше да пия бетаблокер заради пулса-125. От първоначално изписаните ми, кръвното ми падна на 50/80, та се наложи да мина на Корлентор. Но и цената му е солена.

# 263
Здравейте на всички момичета,
 честит ви Трифон зарезан и празник на любовта! Бъдете здрави и щастливи!

Моля да ми помогнете с малко инфо. Бременна съм в 4 месец, случайно си пуснах ТСХ и излезе стойност 3.95. До сега съм нямала проблем или не съм знаела. Това ниво 3.95 изобщо не притесни гинеколога ми и личния ми лекар. Но за всеки случай посетих ендокринолог - е, той е на мнение, че имам проблем и може да има проблем и за плода  Cry. В понеделник съм пак рано рано в лабораторията, пуснаха ми FT3 ; FT4 ; T9 i TRO.
 Мисълта ми е следната - ако ми предпишат хормонална терапия, какво да правя? Страх ме е от обратен ефект, да не навредя на бебето. Нямам видими проблеми, освен че лесно се изморявам откакто забременях, но така са почти всички жени в моето положение, с които си кореспондирам.
 Предварително благодаря за вашето внимание.

# 264
MiraBurgaska, изчакай си изследванията и ако ендокринологът предпише терапия няма от какво да се притесняваш. Хормоните, които ще предпишат няма да навредят на детето - напротив. От полза ще са.

# 265
  • София

Мисълта ми е следната - ако ми предпишат хормонална терапия, какво да правя? Страх ме е от обратен ефект, да не навредя на бебето.
Ще си пиеш хормона и всичко ще е наред. Grinning

# 266
Благодаря за отговорите   bouquet.
Не ми се подигравайте, направо съм се побъркала.

# 267
  • София
Благодаря за отговорите   bouquet.
Не ми се подигравайте, направо съм се побъркала.
Shocked кой ти се подиграва Shocked
Успокой се..

# 268
Момичета, от седмица съм на удвоена доза Л-Тироксин и това съвпада с ужасен предменструален синдром, по-кошмарен от всички досега. Цикълът ми вече закъснява, не съм бременна. Случвало ли ви се е от лекарствата да се разбърка месечният цикъл?

# 269
  • София
И аз съм с ниско кръвно но трябваше да пия бетаблокер заради пулса-125. От първоначално изписаните ми, кръвното ми падна на 50/80, та се наложи да мина на Корлентор. Но и цената му е солена.

А преди да почнеш да пиеш хапчета тази стойност на пулса постоянна ли ти беше или от време на време се успокояна и после пак се успокоява?

Общи условия

Активация на акаунт