Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 668
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
erkek dunyasi --- мъж на света --- това е надписът към снимката на Енгин в Космо...

Направо убийствено: МЪЖ НА СВЕТА!!!

Марианка Hug , не се ли превежда '' мъжки свят''.
Не знам турски, но от гугъл преводача така излиза.

# 106

Не знам Вие за какво сте се молили и чакали, обаче новата визия на Енгин е точно по мой вкус! Участието му в тази фотосесия е не защото е МЪЖ НА СВЕТА, а защото дрехите, които представя са за такива мъже! Стайлинга е убийствен, точно по мой вкус и изобщо съм направо убита от Йомер, а още не извадил и оръжието...   Peace

# 107
  • Пловдив
erkek dunyasi --- мъж на света --- това е надписът към снимката на Енгин в Космо...

Да - erkek dünyası/мъжки свят. Копирах цитата. newsm51

# 108

newsm10  Сега вече е точно, благодаря!  bouquet

# 109
За мене си е пък мъж на света. Simple Smile))

Нианта,  newsm10
Цитат
съм направо убита от Йомер, а още не извадил и оръжието...

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

Илюстрирам въздействието...

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 22:47 от marytza

# 110

Не знам Вие за какво сте се молили и чакали, обаче новата визия на Енгин е точно по мой вкус! Участието му в тази фотосесия е не защото е МЪЖ НА СВЕТА, а защото дрехите, които представя са за такива мъже! Стайлинга е убийствен, точно по мой вкус и изобщо съм направо убита от Йомер, а още не извадил и оръжието...   Peace

newsm10
Нианта Hug ...и по моя вкус също. А какво ни очаква още ooooh! ooooh!
още нищо не сме видели от филма. Simple Smile Simple Smile

# 111

newsm10  Сега вече е точно, благодаря!  bouquet

Тоя Енгин  - уби рибата - от  всЕкъде Peace Peace Peace

А как ще е превода  : Мъжки свят  или Мъж на света - Има ли значение......

Ееееее, страхотен - нЕмам думи - за девойката си  smile3505 не съм я гледала....

# 112
  • Бургас
Скрит текст:
Не знам Вие за какво сте се молили и чакали, обаче новата визия на Енгин е точно по мой вкус! Участието му в тази фотосесия е не защото е МЪЖ НА СВЕТА, а защото дрехите, които представя са за такива мъже! Стайлинга е убийствен, точно по мой вкус и изобщо съм направо убита от Йомер, а още не извадил и оръжието...   Peace
smile3521А като  запука  лошите с  орУжието  Crazy

# 113

Момичета,какво става да не гледате вече  първата серия без мен.

# 114
  • Пловдив

Елинор, списанието е COSMOPOLITAN - космополитен /всемирен, всесветски, вселенски, интернационален, безотечествен, международен/. Така че не е много далеч от истината: erkek dünyası/мъжки свят.... И ако съдим по списанието - космополитен какво означава...значи Марица има известно право... Както и да е. Просто разсъждаваме.... А мен чак и космос ми допада.

# 115

Paula Hug  за мен има значение какво съм прочела, и всеки сам си
решава дали е от значение за него. Simple Smile Heart Eyes

# 116

Елинор, списанието е COSMOPOLITAN - космополитен /всемирен, всесветски, вселенски, интернационален, безотечествен, международен/. Така че не е много далеч от истината: erkek dünyası/мъжки свят.... И ако съдим по списанието - космополитен какво означава...значи Марица има известно право... Както и да е. Просто разсъждаваме.... А мен чак и космос ми допада.

Е добре, де. Всъщност се обърках -хем е мъжки свят, хем Марица е права.
Няма проблем, да се тълкува кой както иска. Simple Smile  В момента не ми е до някакъв надпис,
нищо че е от Космополитен, гледам си снимки и клипове. Simple Smile Simple Smile

# 117
  • Пловдив

Марица, прекрасен колаж.
..............
Елинор - разсъждаваме си. Като вземе оръжието - направо ще ни изтреля нанякъде - и която където попадне. На луната, на някоя планета в космоса... или пред монитора...

# 118

Paula Hug  за мен има значение какво съм прочела, и всеки сам си
решава дали е от значение за него. Simple Smile Heart Eyes

В чуденка съм какво искате да кажете - въпреки, че аз не искам да навлизам в тези
.....борби, които се водят тук!  Peace

Още повече, че съм и в период на проучване - доста време ми отнема - както гледането на двата сериала, които съм подхванала, така и най-вече темите им Peace и страничните линии Heart Eyes

А,  - може би  за превода - извинявайте - никой не съм имала пред вид - та аз сега тепърва се запознавам - макар и задочно с повечето от Вас! Peace

# 119

Общи условия

Активация на акаунт