Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
   Чак тука да се запиша и аз!   Hands Clap Досега си мълчах, защото просто нямам какво да кажа - нито една от спряганите партньорки не бях виждала лично - благодарение на вас вече съм в час. Убавица изглежда тази Туба (Тюба ли е),  newsm03 честито на всички, които я харесват!
     И аз като вас нямам търпение вече!   jumpuu Да вади пищова и да ни почва! Само се моля да не го мъчат вече с несподелена любов!!! Нека сега той ги помъчи малко!  smile3533
   А снимката от Космо си е хай-профи! Освен арт-фона и стайлинга, забележете как са го снимали отдолу нагоре. Изглежда направо три метра! Върха!...  smile3501 Сега като се загледам, този поглед е лош... Явно ще е iron man и други ще бършат сополи по него! Кеф!  smile3508

# 121
Енгин/Йомер е убиец... ама тези, които ме застрелват, са Ай Япъм.  ooooh! Последната публикация на стр. им във ФБ беше и си остава от 18 октомври...

# 122
  Чак тука да се запиша и аз!   Hands Clap Досега си мълчах, защото просто нямам какво да кажа - нито една от спряганите партньорки не бях виждала лично - благодарение на вас вече съм в час. Убавица изглежда тази Туба (Тюба ли е),  newsm03 честито на всички, които я харесват!
     И аз като вас нямам търпение вече!   jumpuu Да вади пищова и да ни почва! Само се моля да не го мъчат вече с несподелена любов!!! Нека сега той ги помъчи малко!  smile3533
   А снимката от Космо си е хай-профи! Освен арт-фона и стайлинга, забележете как са го снимали отдолу нагоре. Изглежда направо три метра! Върха!...  smile3501 Сега като се загледам, този поглед е лош... Явно ще е iron man и други ще бършат сополи по него! Кеф!  smile3508

newsm10 newsm10

# 123
  • Пловдив

Колажи, колажи.... Само дето не ми допадат много комбинации от предишни техни роли. Но феновете нямат търпение. Тепърва ще се развихрят - да се появят само снимки от сериала.

# 124

Paula Hug  за мен има значение какво съм прочела, и всеки сам си
решава дали е от значение за него. Simple Smile Heart Eyes

В чуденка съм какво искате да кажете - въпреки, че аз не искам да навлизам в тези
.....борби, които се водят тук!  Peace

Още повече, че съм и в период на проучване - доста време ми отнема - както гледането на двата сериала, които съм подхванала, така и най-вече темите им Peace и страничните линии Heart Eyes

А,  - може би  за превода - извинявайте - никой не съм имала пред вид - та аз сега тепърва се запознавам - макар и задочно с повечето от Вас! Peace

Паула Hug след като цитираше мен, просто ти отговорих, нищо повече.
Какво чудно има в това, че ти отговарям. За никакви борби не става въпрос.

# 125
За мене си е пък мъж на света. Simple Smile))

Нианта,  newsm10
Цитат
съм направо убита от Йомер, а още не извадил и оръжието...

#2gunfire #2gunfire #2gunfire

Илюстрирам въздействието...
Право в целта, Маричке! За мен си е направо светски лъв! Нищо, че никъде не го пише...Те турските медии все със закъснение налучкват нещата...

# 126
И аз някак не харесвам комбинирането на предишни герои.  Naughty Ще чакам да се появят снимки от сериала.

Любов, прекрасен е в новата визия. Simple Smile) Не мога да му се нарадвам, не мога да му се нагледам. Simple Smile))

Пу, пу, да не му е уроки на момчето!

# 127

Тук са Енгин и Туба.

Керим е запазена марка и не трябва да се слага в колажи. Още повече, че всяка снимка е от дадена сцена, която принадлежи единствено на сериала откъдето е взета.

Това е моето виждане за колаж на този етап.

Ще правя - когато стартира новото дизи.

# 128
И аз някак не харесвам комбинирането на предишни герои.  Naughty Ще чакам да се появят снимки от сериала.

Любов, прекрасен е в новата визия. Simple Smile) Не мога да му се нарадвам, не мога да му се нагледам. Simple Smile))

Peace Peace

# 129

Мдам... момичета, трудничко ще издържим дните до пилотния епизод... Аз поне вече съм с дупка в сърцето. Simple Smile))

# 130

Прекрасен колаж на Юли Ангелова  bouquet  bouquet

# 131
  • Варна
В очакване съм...

# 132
  • Пловдив

Peace Peace

И от мен....

# 133

Това е от мен по случай новия сериал

# 134
  • NICE,FRANCE
Здравейте дами!
Не можах да се сдържа да не ви поздравя с новото дизи на нашия любимец! Two Hearts
Хайде да ни е честито и да бъде още по-,по- и филма и сериала и героите на Енгин.
Нямам поглед върху творчеството на Туба,но дано се сработят добре и да има същият ефект
върху нас,както партньорството с Берен.Никога няма да забравя ''магията'',която струеше от
екраните/мониторите ни.
На харлия да е! newsm51 newsm10

А всъщност,знае ли се коя ще е ролята на Туба?Дали ще бъде в ролята на Елиф или.....
newsm78 newsm78

И новата визия на Енгин е.....невероятен е просто,Мъж та дрънка
И същто така,щом приятелката почти годеница на Йомер е убита още в началото,не вярвам той първи да подходи към нова лИбоФ  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт