Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 44 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 165

Хубав ден  Peace

# 166

Добро утро мили момичета,  Hug

При мен  снежко затрупа всичко навън. Бяла зима е, но на нас си мисля, че ни е бяло и

светло след толкова много радости вчера. Дано и днес има още приятни изненади.

Ех, този Енгин Акюрек, какъв чаровен и харизматичен човек е, щом толкова време сме

подвластни на таланта му.

Желая на всички усмихнат, снежен ден!  newsm51

Слагам нещо слънчево от Марианка.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 09:23 от komet

# 167
Добро утро

с това закачливо колажче от Универсала.

# 168
  • Пловдив

Съботен поздрав и от Йомер. Обикновено снимат и в събота. С надежда да уловим работен момент. А и трейлъри - още един за "Малък септемврийски проблем" и първи за "Мръсни пари и любов" - обещани са ни... Снимки от "Космополитан" - очакваме...

# 169
И шеговит фотокоментар от РФ:

"Ако светът се управлява от любовта и парите, ясно е откъде идва любовта към парите". Simple Smile)) Това са натворили по повод гугълския превод от турски на руски на заглавието на дизито (любовь к денгам)...

"Търсите жена? Търсете пари... жените сами ще ви намерят!"... Simple Smile))

Скрит текст:

Joy Joy Joy  newsm10

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 10:17 от marytza

# 170
Нека да Ви е честита партньорката. Много я харесват, много фенове има, за мен, прекалено кукленско и източно  като физиономия.  Може да си е много добра като актриса, но сякаш БС стоеше по/добре до ЕА.

# 171
Нека да Ви е честита партньорката. Много я харесват, много фенове има, за мен, прекалено кукленско и източно  като физиономия.  Може да си е много добра като актриса, но сякаш БС стоеше по/добре до ЕА.

Най-важното е нейната актьорска игра,а не външността.Че то красавици бол,но как играят ooooh!

# 172
# 173

Берен Саат беше прекрасна партньорка на Енгин, като външност и като игра.

За Туба времето ще покаже, може би нейната източна физиономия ще пасне на източната хубост на Енгин.

Да се надяваме на най-доброто.  Simple Smile

# 174

Добро утро момичета !
 / Докато е все още утрин /

След вчерашните емоции, които между другото се вихрят през цялата последна седмица и аз се чувствам като в спойлера на Марица - в пълна хармония. дори в повече ...
Скрит текст:

Снощи от екшън, "оръжия", красиви дами, диаманти и обединяващ ги комисар Йомер днес ви предлагам малко спокойствие с Керим Ългаз - поне докато си изпиете кафето, пък той чая ....

Мариянка страхотно представяне на филма в новините на HABER TURK. Аз дето зная трейлъра наизуст от толкова гледане, дето през ума  ми минаха всякакви  сценариии -  в крайна сметка репортажа ме заинтригува още повече.
Страхотно промотиране  правят на филма ! Не се и съмнявам, че засилват още повече зрителския интерес !

Аурелия Паула

Хаяско страхотен е колажа на EAUFC - събрани в едно комисарят и Енгин.  Много добре изглеждат

Марица - ти си връзката ни с руските момичета / докато гледахме "КВФ" редовно ги четях / Правеха страхотни анализи, не се и съмнявам, че сега ще е същото ! Но този  път чрез теб може да обменяме информация !

Комет - и при мен е така !  Направо си вали ... сякаш е зима А аз имам във вазичка на бюрото букет кокичета / последните набрани  от вчера /. Но ти си права - навън е чисто и бяло, и на мен ми е чисто и бяло в душата ... и слънчево !

Момичета нека и днес да си подарим нещо красиво и ако успеем да се усмихнем една на друга - денят ни ще е прекрасен, ние също !

Казах ви аз - докато напиша всичко ще стане - обяд ! Но няма да си променям поздрава - защото съм "в темата" при вас ... от сутринта  [/b][/color]

Ако искате си запазете компанията Керимова  за следобедното кафе, предлагам ви друга за този час / като компенсация /. Добре се справя ...

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 11:12 от Марта_49

# 175
Добър ден,момичета!Зимата ни затисна яко,но ние сме в очакване на слънчеви дни за нашето момче и не ни пука от снега.
Нищо,че анкетите за някои са безсмислени-все пак гласувайте в анкетата"Кой е най-любим(предпочитан) турски актьор"

http://gonnabecrazyforyou.blogspot.com/

Този клип е постван,но от много глава не боли.

">#t=92[/video]

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 11:16 от velijana

# 176
  • Пловдив

http://www.ratingkurdu.com/gitti-beren-geldi-tuba-buyukustun/

Статия от днес:
"Берен си отива, Туба Бюйюкюстюн пристига....
След дълго отсъствие от екран Туба Бюйюкюстюн наруши мълчанието....."

Пише за съобщението до феновете и в туитър. За завръщането и на екран в сериала КРА. Водещ актьор в КРА е Енгин Акюрек, така както преди бе и в КВФ. Той беше пламенния герой в сериала с Берен през последните две години.

# 177
Марианка,нали знаеш,че аз не съм от феновете на Берен,но ми се струва много гадна тази статия. PeaceКакво значи Берен си отива,идва Туба?Това е много безсмислено и жестоко от страна на журналиста-ами той животът си продължава-срещнахи се Енгин и Берен,направиха кой повече,кой по-малко един чудесен сериал,след това всеки продължава .Не е казано,че трябва като Кирил и Методий да са все заедно.Може пък някога в бъдеще пак да се срещнат. Peace

# 178
Марианка,нали знаеш,че аз не съм от феновете на Берен,но ми се струва много гадна тази статия. PeaceКакво значи Берен си отива,идва Туба?Това е много безсмислено и жестоко от страна на журналиста-ами той животът си продължава-срещнахи се Енгин и Берен,направиха кой повече,кой по-малко един чудесен сериал,след това всеки продължава .Не е казано,че трябва като Кирил и Методий да са все заедно.Може пък някога в бъдеще пак да се срещнат. Peace

Съгласна!
Освен това Берен не си отива, филмът и магията, които създадоха, остават завинаги!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт