Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 44 295
  • 742
  •   1
Отговори
# 180

Phil Phillips - Sea Of Love
Море от любов
Ела с мен моя любов –
до морето от любов.
Искам да ти кажа
колко те обичам.
Помниш ли как се запознахме ?
Това беше деня в който разбрах,
че ти си моята любима.
Искам да ти кажа колко
много те обичам.
Ела с мен до морето,
до морето от любов...
Помниш ли ...
Ела с мен до морето,
до морето от любов ...

http://www.youtube.com/watch?v=KiI-5oP4TOU

# 181
  • Пловдив

http://gonnabecrazyforyou.blogspot.com/

Гласувах - Енгин води.
......................
Момичета, статия - такива са журналистите. Винаги те са противопоставяли и сравнявали двете актриси.

# 182

Бащата на Туба е туитнал това.
"Мама започна работа,ако и тате започне,баба и дядо ще помагат"

# 183
Марианка,нали знаеш,че аз не съм от феновете на Берен,но ми се струва много гадна тази статия. PeaceКакво значи Берен си отива,идва Туба?Това е много безсмислено и жестоко от страна на журналиста-ами той животът си продължава-срещнахи се Енгин и Берен,направиха кой повече,кой по-малко един чудесен сериал,след това всеки продължава .Не е казано,че трябва като Кирил и Методий да са все заедно.Може пък някога в бъдеще пак да се срещнат. Peace

Аз не се учудвам никак даже.

Дори мисля / и съм почти убедена /, че в Турция май по-харесват Туба ...

До сега не съм прочела / по медиите / или видяла като видео-репортаж нещо негативно за нея.

Туба е пример за успяла дама -  обединила е кариера и семейство !  

Скоро четох едно интервю с нея / оказа се от миналата година - преди "Минутите" / публикувано обаче в българска преса.

Такива хубави неща сподели Туба за семейството си / съпруг и деца / !

Туба печели сърцата с поведение, талант и визия   !

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 11:56 от Марта_49

# 184
Марта, права си за това,че журналистите  се опитват да ги противопоставят и то не толкова за роли,колкото непрекъснато се ровят в личния им живот.Иначе и аз имам някакво усещане,че Туба има повече фенове,да не говорим,че в арабския свят тя е просто боготворена.Както и да е-всяка от тях си има своята кариера,ценности,съдба,и двете са супер успешни млади дами,и двете имат успешни роли,участват в многомилионни реклами на разни продукти.Единственото,което мен сега ме интересува сериалът на Енгин и Туба да е успешен-в способностите на двамата не се съмнявам,дано и сценаристките бъдат на висота.

# 185

Hug  Здравейте, МОМИЧЕТА!  Hug
 Grinning Снегът вали и затрупва всичко навън  Grinning,
а тук при нас, нека и днес да "валят" новини и снимки...

Прекрасен ден на ВСИЧКИ!

Скрит текст:

[/b][/color]

# 186
  • Пловдив

Марианка,нали знаеш,че аз не съм от феновете на Берен,но ми се струва много гадна тази статия. PeaceКакво значи Берен си отива,идва Туба?Това е много безсмислено и жестоко от страна на журналиста-ами той животът си продължава-срещнахи се Енгин и Берен,направиха кой повече,кой по-малко един чудесен сериал,след това всеки продължава .Не е казано,че трябва като Кирил и Методий да са все заедно.Може пък някога в бъдеще пак да се срещнат. Peace

Скрит текст:
Аз не се учудвам никак даже.

Дори мисля / и съм почти убедена /, че в Турция май по-харесват Туба ...

До сега не съм прочела / по медиите / или видяла като видео-репортаж нещо негативно за нея.

Туба е пример за успяла дама -  обединила е кариера и семейство !  

Скоро четох едно интервю с нея / оказа се от миналата година - преди "Минутите" / публикувано обаче в българска преса.

Такива хубави неща сподели Туба за семейството си / съпруг и деца / !

Туба печели сърцата с поведение, талант и визия   !

Скрит текст:

Аз имам по-особено мнение. Въобще знаем как по принцип журналистите си тиражират статиите. Чета и си правя изводите за мен. Едно приемам, друго - не. В личния си живот човек допуска и грешки. Затова има и поправки. И Туба не е изключение. Злостни коментари имаше... Та, искам да сравняваме играта им като актриси. Ще имаме и база за това - общ партньор - Енгин Акюрек. И знаете ли кое е фрапантното в случая, че Енгин е късметлия - има роли с участието на две от най-обичаните към момента турски актриси, Берен и Туба. Ние ще сравняваме, харесваме, критикуваме играта им. Просто сме късметлийки - Енгин е причината за това.

# 187

Реален Енгин /Йомер / и реална Туба / тази визия ми харесва много / !

Да се появи една такава Елиф пред комисаря ...

Вече не зная кое искам да гледам по-напред филм или, сериал ли ?

/ Някоя от вас да работи в Банка ДСК - дето изпълняват желания ??? /

Тануша

# 188

ПОЗДРАВ...  Two Hearts

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 13:06 от Tanusha_

# 189
Марианка,лека поправка-не той е късметлия,че играе с тях,а те са късметлийки,че си партнират с него. Joy Joy

Нещо красиво:

# 190

Аз имам по-особено мнение. Въобще знаем как по принцип журналистите си тиражират статиите. Чета и си правя изводите за мен. Едно приемам, друго - не. В личния си живот човек допуска и грешки. Затова има и поправки. И Туба не е изключение. Злостни коментари имаше... Та, искам да сравняваме играта им като актриси. Ще имаме и база за това - общ партньор - Енгин Акюрек. И знаете ли кое е фрапантното в случая, че Енгин е късметлия - има роли с участието на две от най-обичаните към момента турски актриси, Берен и Туба. Ние ще сравняваме, харесваме, критикуваме играта им. Просто сме късметлийки - Енгин е причината за това.
Ще, ще !

Аз обичам сравненията !

Пък и време имам  ... надявам се за поне два сезона !

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 12:26 от Марта_49

# 191

Аз пък намирам статията за тенденциозна, защото журналистът е пренебрегнал Фара Зейнеп, която стои между Берен и Туба! Simple Smile))

# 192
Маричка,въпреки че много харесвам Фара,все пак тя има още много да се доказва,докато стигне тези две лъвици-Берен и Туба. Peace Peace

# 193
Марианка,лека поправка-не той е късметлия,че играе с тях,а те са късметлийки,че си партнират с него. Joy Joy

Нещо красиво:

newsm51
Не мога да не те поздравя за това изречение! Аз се надявам да се получи страхотен тандем, който да отвее конкуренцията. Колкото по-силен е партньорът ти, толкова повече даваш от себе си! А изразът "Излиза Х влиза У" /заимстван от драматургията/е страшно употребяван и не важи само за Турция. В него не виждам никаква жестокост - просто това е животът, колелото се върти. За едни по-бързо, за други - по-бавно... Филмът на живота...

# 194

Така е Мартичка и двете са добри актриси, но Туба води една крачка напред  в момента

със семейството си.

Преди няколко дни гледах интервю по БТВ с Метин Чекмез -  свекъра от " 1001 нощ" и бащата от "Огледален свят". Той подчерта, че успеха на сериалите се дължи на това, че пресъздават живота в семейството , а при тях сем. ценности са много силни и съхранени.

Именно това ме кара да мисля, че по големите симпатии са към Туба в Турция.

Видях и мнението на Марианка, което също е интересно и логично.

Не знам, кой от тях е късметлия за партньорството им, но ние във всички случаи сме на големите късметлии.

Общи условия

Активация на акаунт