Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 847
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Момичета Hug
Тъй като излезе инфо за хонорарите на Туба и КТ-с един и същ продуцент,защо няма и намек за хонорара на нашия сладур newsm78
Изобщо не ми изглежда чак такъв будала,че да държи некадърна мениджърка,както я бяхме нарочили. PeaceБизнеса си е бизнес-това е и въпрос на престиж.Оказа се,че Туба получава повече от КТ,още повече ,че ще работи по договор 9 часа заради децата.

Комет,и на мен Керим ми най-голямата тръпка Hug

# 436

Аз обаче ви подарявам  първата си голяма любов Керим, нищо, че вече не е актуален.

newsm51 Комет!

В нашата тема всеки кадър на Енгин е винаги актуален, най-малкото защото няма по-красиви и въздействащи сцени от неговите. Благодаря за най-прекрасната усмивка.

# 437

МАРТА,

Благодаря за кокичетата. Трогната съм.  newsm51 txtloves

Аз обаче ви подарявам  първата си голяма любов Керим, нищо, че вече не е актуален.

newsm51
Оооооо, Комет, как да не е актуален! Та нали на всички ни е първата любов...Без него нямаше и да сме чували за Енгин Акюрек...Затова винаги ще е в сърцата ни...

Любов, по принцип е така, но имах предвид Йомер и Текин.

Joy Joy Joy txtloves

Разбрах те. Няма го-няма го Енгин и изведнъж ни струпа и двамата...Нищо, то от много глава не боли...

# 438

МАРТА,

Благодаря за кокичетата. Трогната съм.  newsm51 txtloves

Аз обаче ви подарявам  първата си голяма любов Керим, нищо, че вече не е актуален.

smile3525 Как да не е актуален - някои  Embarassed Embarassed сега се запознават с него Embarassed Embarassed

# 439
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Разбира се, че Туба ще е център на събитията в сериала, все пак тя е влавната героиня. Както и Йомер. Сериалът е заявен като проект на Туба и Енгин, т.е. и двамата са в главните роли. Аз лично смятам, че ще има любовни отношения между техните герои. Но не казвам, че ще са единствените, според мен ще има няколко любовни нишки, които ще се преплитат. А относно романтика- мисля, че тя ще си остане само в МСП. Жанрът на "Черни пари, любов" е съвсем друг и фокусът е върху динамиката, разкриването на тайни, преследване на нещо(в случаят това ще са диамантите, престъпни схеми и тн.). Не мисля, че има добра почва за романтика в подобна атмосфера.  

# 440

Той винаги ще си остане в съзнанието ми,независимо дали е актуален или не,нещо като първата любов.

# 441
  • Пловдив
Момичета Hug
Тъй като излезе инфо за хонорарите на Туба и КТ-с един и същ продуцент,защо няма и намек за хонорара на нашия сладур newsm78
Изобщо не ми изглежда чак такъв будала,че да държи некадърна мениджърка,както я бяхме нарочили. PeaceБизнеса си е бизнес-това е и въпрос на престиж.Оказа се,че Туба получава повече от КТ,още повече ,че ще работи по договор 9 часа заради децата.

По последни новини - той ще играе без хонорар.
.........................
А относно това кой ще е главен актьор, главво действащо лице в сериала - Йомер и други....Сестри .... Три сюжетни линии се оформят.

# 442
Сериалът е заявен като проект на Туба и Енгин.
Grinning дейзи, не бързай чак толкова да мечтаеш. Нека излезе дизито и ще видим чие име ще е първо, тогава ще си говорим, потърпи...

# 443

Той винаги ще си остане в съзнанието ми,независимо дали е актуален или не,нещо като първата любов.

КРАСОТА smile3525

# 444

А относно това кой ще е главен актьор в сериала - Йомер и други....Сестри .... Три сюжетни линии се оформят.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами да! Simple Smile)) Ще играе за самата игра момчето. Simple Smile)))))

# 445
Момичета защо се притеснявате за хонорара на Енгин?  newsm78 newsm78 Той си е "опекъл" нещата. Щом се е съглавил да участва и е подписал договор, значи е доволен от условията. За мен мениджърката на Енгин е некадърна в друга област, забележете, че още нищо не е казала за "Черни пари, любов", а за МСП потвърди малко преди началото на снимките. Интересно кога ще се изкаже за сериала?  newsm78 newsm78 Или може би чака Ай Япъм да направят официалното съобщение.  Thinking

А колко взима Туба, това си е нейна работа. На мен 60 хиляди на епизод ми изглежда малко надута цифра и не знам колко е достоверна, но й пожелавам да е истинска.  Simple Smile Simple Smile

# 446
Момичета Hug

А относно това кой ще е главен актьор в сериала - Йомер и други....Сестри .... Три сюжетни линии се оформят.

Joy Joy Joy Joy

# 447
Сериалът е заявен като проект на Туба и Енгин.
Grinning дейзи, не бързай чак толкова. Нека излезе дизито и ще видим чие име ще е първо, тогава ще си говорим, потърпи...

Аурелия има ли значение чие име ще е първо??  newsm78 Те са екранна двойка. Знаеш ли какво означава това???  newsm78 Те са главните герои и са взаимносвързани в сценария и зависят един от друг изцяло. Актьорстовото е екипна работа, не знам кога ще го проумеете най-накрая.... Thinking Thinking

# 448
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Разбира се, че Туба ще е център на събитията в сериала, все пак тя е влавната героиня. Както и Йомер. Сериалът е заявен като проект на Туба и Енгин, т.е. и двамата са в главните роли. Аз лично смятам, че ще има любовни отношения между техните герои. Но не казвам, че ще са единствените, според мен ще има няколко любовни нишки, които ще се преплитат. А относно романтика- мисля, че тя ще си остане само в МСП. Жанрът на "Черни пари, любов" е съвсем друг и фокусът е върху динамиката, разкриването на тайни, преследване на нещо(в случаят това ще са диамантите, престъпни схеми и тн.). Не мисля, че има добра почва за романтика в подобна атмосфера.  

Момичета защо се притеснявате за хонорара на Енгин?  newsm78 newsm78 Той си е "опекъл" нещата. Щом се е съглавил да участва и е подписал договор, значи е доволен от условията. За мен мениджърката на Енгин е некадърна в друга област, забележете, че още нищо не е казала за "Черни пари, любов", а за МСП потвърди малко преди началото на снимките. Интересно кога ще се изкаже за сериала?  newsm78 newsm78 Или може би чака Ай Япъм да направят официалното съобщение.  Thinking

А колко взима Туба, това си е нейна работа. На мен 60 хиляди на епизод ми изглежда малко надута цифра и не знам колко е достоверна, но й пожелавам да е истинска.  Simple Smile Simple Smile

Това не съм го чела никъде - ама може???????

# 449
Ле,лее,тя темата ни била пълна с остроумни идеалисти! Joy Joy Joy
Е,колкото и хонорарите да нямат значение,за съжаление в днешния свят това е един от обективните критерии за оценка.

Общи условия

Активация на акаунт