Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 247

• 43 810
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
# 526

Керем Дерен току-що туитна, че правят клип върху песента от филма.

Трябва да се научим и ние да "чуруликаме"   , защото според учени  Фейсбук скоро почти ще изчезне!!!

Дилеми повече оптимизъм ! Недей така !
Скрит текст:

# 527
# 528
  • Пловдив

Най-красивия младоженец, сега сме в очакване и на най-красивия полицай.

# 529

Юначето ни. Simple Smile И моята слабост - Бехрам чауш. Simple Smile))

# 530
  • Пловдив

"За да си спомня баща ми, всеки ден се бръсна като него."

# 531

http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/tuba-buyukustun-ne-ka … ucret-alacak.html

Колко ще получава Туба....?
Били научили, че ще взима по 63 000 TL на епизод. Но Туба не е поискала "гарантиран хонорар", тъй като тя нямала да работи повече от 9 часа на ден......
..............
Значи всичко е отново догадки... Плащането зависи от екранното присъствие, когато няма твърд предварително уточнен хонорар. Естествено, че в един договор претенции имат и двете страни.

Ааа... това съм го пропуснала.
Значи цифричката 63хил. е  само бошлаф. Любопитно им е на хората, но едва ли ще узнаят точната сума на възнаграждението й.

smile3525
Благодаря за информацията, Мариянче!

# 532

Дочи Недей така !

Толкова красива, усмихната, позитивна и информирана за всичко актуална тема сме !

Аз днес не мога да насмогна да чета всичко ново което се поства !

За колажите, снимките и клиповете не говоря - те се явяват бонус към всичко написано !

Нали съм по сравненията - намерете приликите и разликите 2010 година / 2014 година

Енгин Акюрек - преди старта на "Каква е вината на Фатмагюл" и " Kara Para Aşk"

Момичета - проверете си пощите

# 533

Пуснато с наслов "Завалията Керим". Simple Smile)) "Голяма беда са тези двамата..." си мисли, угрижен, Керим. Wink))

# 534
Здравейте,момичета! Hug
Няма да казвам,че някой от вас ме е срам да ги чета ! #Crazy
На други се възхищавам на хамелеонщината! Joy
Поздравявам ви с един български диамант. Hug
http://www.slavishow.com/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0-hurt/

Дочи,

Благодаря за поздрава. Действително детето от Разград е уникален талант, гледах го при Слави.
         Но с другото ме " хвърли в  оркестъра" .  Вчера си пих хапчето за досещане, но явно действието му е свършило. Joy Joy

Друг път си по конкретна в изказа си. Сега ...... newsm78 newsm78

# 535

Колко ще получава Туба....?
Били научили, че ще взима по 63 000 TL на епизод. Но Туба не е поискала "гарантиран хонорар", тъй като тя нямала да работи повече от 9 часа на ден......
..............
Значи всичко е отново догадки... Плащането зависи от екранното присъствие, когато няма твърд предварително уточнен хонорар. Естествено, че в един договор претенции имат и двете страни.[/b]
Значи цифричката 63хил. е  само бошлаф. Любопитно им е на хората, но едва ли ще узнаят точната сума на възнаграждението й.

smile3525
[/quote]
Разбира се, че е бошлаф. Няма как да взима повече от КТ.

# 536
  • Пловдив

Нали съм по сравненията - намерете приликите и разликите 2010 година / 2014 година
Енгин Акюрек - преди старта на "Каква е вината на Фатмагюл" и " Kara Para Aşk"

Веднага - ръцете.... А приликата: напред към новия образ с различна визия.

# 537

smile3525
Разбира се, че е бошлаф. Няма как да взима повече от КТ.
То и ти не знаеш колко получава той, ама някои така се радват на измислените 63хил., все едно са предвидени за тях.

# 538

Я, да се видим в цял ръст ...

Красота ...

# 539

Я, да се видим в цял ръст ...

Красота ...

Не, че си е наше гардже, ама си е хубаво... Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт