Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 085
  • 940
  •   1
Отговори
# 30
  • София
а менюто вляво с подфорумите  кога ще можем да си редактираме?
наличните хич не са ми най-посещаваните.

харесва ми новата версия и доста бързо се зарежда, ползвам доста античен компютър  Simple Smile

# 31
Ми... и аз уж си скрих дясната колона, но основната лента пак е леко вляво, не е центрирана.  Rolling Eyes

Мен лично постоянното местене на горната лента ме дразни. Когато съм на начална страница е оК9заема екрана), Когато си гледам профила се скъсява и измества в ляво. Видях, че като чета тема пък е в трето положение и размер. Не може ли лентата с търсене, отговори и т.н. да се фиксира и да е в еднаква позиция и размери независимо какво се гледа в момвнта?

Не би трябвало да има разлика в горната лента на начална страница и при преглед на тема.
На какъв браузер и каква разделителна способност се случва това?

Пращам ви на мейла скрийншоти (нямам време да се боря за тук в сайта).
Еднакво е при Хром и при Експлорър.

# 32
Бутончетата са две.
Едното бутонче е Х, което затваря темата и Ви връща там, откъдето сте влезли в темата.
Ако сте влезли в темата от Нови отговори, ще Ви върне в Нови отговори.
Ако сте влезли в темата от Известия, ще Ви върне в Известия.
Ако сте дошли от подфорума, ще Ви върне в подфорума.

Вдясно от Х има друго бутонче със стрелка. Стрелката скрива сайдбара.
Явно съм натиснала по погрешка Х. Двата бутона са прекалено близо.
Пробвах отново и другият бутон при мен не работи.
Мога да скрия колоната, но след това не мога да я пусна отново.
Ще продължа да разглеждам и тествам.....може проблемът да е и при мен.

С това мнение също съм съгласна
Не ми допада следното:
- лентата, в която са данните на потребителя + аватар, прави мнението по-дълго и съответно трябва да се превърта повече за да се чете следващото мнение. От ляво на мнението под аватара си е бяло поле, там можеха да си останат тези данни. Не виждам местожителство или то не е важно вече?
-  тези, които нямат аватари са със сив такъв, което не ми харесва.

# 33
  • София
   Мама, знам за тези функции и ги ползвам, но въпреки всичко си оставам на старата версия.Благодаря за дадената възможност!  Там колкото и да увеличавам резолюцията всичко си остава центрирано.В новата дали за да скрия нещо, или за да виждам по-добре, но увеличаването ми измества всичко вляво и очите ме заболяват.

# 34
Определено ще използвам опцията за използване на старата визия и се надявам това да остане за винаги!

Няма да е завинаги.
Спира се развитието и работата по старата визия.
Ще се следи доста подробно кое как се гледа, пълна статистика на това колко са хората, ползващи старата визия, на какви разделителни способности и т.н. Ако се прецени и е необходимо, ще се правят допълнителни промени и подобрения на изгледа на новата визия.

Подписите са изключени.
Всеки, който желае да вижда подписите може да включи виждането им от Профил - Настройки изглед и подредба - чекбокс Не показвай подписите - Промени профила.

# 35
  • София
това със скриването на дясното поле е много добра идея !!,, притеснява ме мястото за подписи - дори и при скрито дясно поле подписа ми Rolling Eyes макар и дълъг отива на два реда - нещо което при стария вид на форума не беше така. всъщност не беше така и при първото включване на новата визия - има ли начин това да се регулира?
пп в момент въобще не виждам подписи Whistling

# 36
  • Варна
През почти цялото време двете ленти горе - с падащото меню и другата- отговори, известия и т.н. са ми една върху друга!

Много се надявам това да е бъг и да бъде оправено, защото е доста дразнещо.

# 37
Определено ще използвам опцията за използване на старата визия и се надявам това да остане за винаги!
Няма да е завинаги.

Жалко. Въпреки промените, въпреки че е центрирана, въпреки че мога да скрия дясната лента, за мен новата визия остава затормозяваща за четене.

# 38
Сърдечни благодарности за възможността да ползваме старата визия   bouquet

И от мен    bouquet, с нея е по-добре! Peace  

# 39
  • Варна
Къде е бутонът за връщане към старата визия? Опс. видях. Върнах се към нея, но отново двете ленти са ми една върху друга! ПРеди не беше така.

# 40
  • София
Сърдечни благодарности за възможността да ползваме старата визия   bouquet

И от мен    bouquet, с нея е по-добре! Peace  
Така мисля и аз! Жалко, че няма да можем да я ползваме след време тази стара визия.

# 41

Така мисля и аз! Жалко, че няма да можем да я ползваме след време тази стара визия.

Пак ли е временна? Аз реших, че е алтернативна. newsm78

# 42
  • Ямбол
На пръв прочит малко по-добре е.
Не ми допада следното:
- лентата, в която са данните на потребителя + аватар, прави мнението по-дълго и съответно трябва да се превърта повече за да се чете следващото мнение. От ляво на мнението под аватара си е бяло поле, там можеха да си останат тези данни. Не виждам местожителство или то не е важно вече?
-  тези, които нямат аватари са със сив такъв, което не ми харесва.

В една лента е аватар и данните за потребителя само на първия постинг. В предишната версия (може да погледнете) над мнението има много повече допълнителна информация плюс банер, които изместват много по-надолу първото мнение.

В останалите мнения/отговорите аватарите са в ляво.
....
Ето за това разстояние говоря:
Скрит текст:

Скрит текст:

Иначе аз банери нямам.

# 43
  • София

Пак ли е временна? Аз реших, че е алтернативна. newsm78
Малко по -горе на тази страница Мамма е обяснила. Peace

# 44
  • Galaxy 13197853088
И не можеше ли да стане от първия път така, че се
наложи да се изразходва толкова много енергия и
да бягат хора, алтернативи, бунтове и т.н.
Дано ония господин да си вземе поука ...

Общи условия

Активация на акаунт