Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 064
  • 940
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол
На пръв прочит малко по-добре е.
Не ми допада следното:
- лентата, в която са данните на потребителя + аватар, прави мнението по-дълго и съответно трябва да се превърта повече за да се чете следващото мнение. От ляво на мнението под аватара си е бяло поле, там можеха да си останат тези данни. Не виждам местожителство или то не е важно вече?
-  тези, които нямат аватари са със сив такъв, което не ми харесва.

Успях да превключа стар-нов. Скрих и дясната лента. Засега ще опитам да свикна с новия изглед, за да проуча функционалностите и ако не ме устройва, ще се върна на стария, който се надявам ще си остане.

# 16
Дори и да използвам опцията за скриване на дясното поле ,пак си остава основното по на ляво,не е центрирано ,полето е малко за писане и разхвърлено,много бутони ,много нещо ....

Определено ще използвам опцията за използване на старата визия и се надявам това да остане за винаги!

# 17
  • Sofia
На първо и набързо разглеждане, новата визия е добра сега. Ако нямах избор бих свикнала с нея.
Все пак благодаря за предоставения избор, към старата визия съм.
Благодаря!   bouquet

Бутона за връщане към старата и респективно към новата после, е горе над заглавието на темата , в дясно.

# 18
Струва ми се, че в новата версия подписите са огромни. Т.е. едни и същи картинки в старата версия са много по-малко, отколкото в новата. Според мен, това отнема излишно място. 
Опцията за скриване на дясното поле е чудесна, а най-хубавото е, че който желае, може да си използва старата версия. Надявам се тези опции да се запазят и занапред.
Много благодаря на всички ви.

# 19
  От къде се връща старата визия? И при мен си е вляво.
Как да го направя? Новата версия пак ми е в ляво Naughty
Горе вдясно, над колонките има връщане към старата визия.
Благодаря!

# 20
При мен, дори със скрита дясна част, всичко е изместено по- вляво, отколкото ми е приятно и не изглежда така, както в картинките на Мамма в по-горния пост. Полето е по-тясно от дадените примери.

Оставам със старата версия и благодаря, че ни давате възможност да избираме.

# 21
  • Sofia
При новата визия, като скрих лентата в дясно, при мен е центрирано.

# 22
Дори при скриване на дясното поле, текстът пак не е центриран.
Подписите са огромни.

Оставам със старата версия.

# 23
При мен разликата е 2 см изместване вдясно при скрита лента. Ако е нужно ще направя снимки преди- сега. Ако проблемът е при мен не знам как да го оправя.

# 24
Ми... и аз уж си скрих дясната колона, но основната лента пак е леко вляво, не е центрирана.  Rolling Eyes

Мен лично постоянното местене на горната лента ме дразни. Когато съм на начална страница е оК9заема екрана), Когато си гледам профила се скъсява и измества в ляво. Видях, че като чета тема пък е в трето положение и размер. Не може ли лентата с търсене, отговори и т.н. да се фиксира и да е в еднаква позиция и размери независимо какво се гледа в момвнта?

Не би трябвало да има разлика в горната лента на начална страница и при преглед на тема.
На какъв браузер и каква разделителна способност се случва това?

За събиране на дясната колона е бутончето до Х

Тайна, в менюто ОЩЕ на самата тема са опциите за увеличаване и намаляване на шрифта. Доколкото имам спомени преди време бяха направини по Ваша молба тези функции. Запазени са и може да ги използвате, за да нагласите големината на шрифта така, както ще Ви е най-удобно.

При резолюции 1280 пиксела ширина има леко отместване в ляво, да.
При по-малки резолюции банери/реклами няма да се показват вдясно, ако е пусната дясната колона.
На всички резолюции над 1280 при скриване на дясната колона, текстът е центриран (не синьото поле заедно с аватара, а текстът на съобщенията).

На пръв прочит малко по-добре е.
Не ми допада следното:
- лентата, в която са данните на потребителя + аватар, прави мнението по-дълго и съответно трябва да се превърта повече за да се чете следващото мнение. От ляво на мнението под аватара си е бяло поле, там можеха да си останат тези данни. Не виждам местожителство или то не е важно вече?
-  тези, които нямат аватари са със сив такъв, което не ми харесва.

В една лента е аватар и данните за потребителя само на първия постинг. В предишната версия (може да погледнете) над мнението има много повече допълнителна информация плюс банер, които изместват много по-надолу първото мнение.

В останалите мнения/отговорите аватарите са в ляво.
Местожителството се вижда при клик върху името на потребителя.
Съвсем скоро ще бъде въведена функционалност за избор на държава/населено място. В момента доста голяма част от полетата за местожителство за запълнени с текст, нямащ нищо общо с фактическото местожителство.

При мен, дори със скрита дясна част, всичко е изместено по- вляво, отколкото ми е приятно и не изглежда така, както в картинките на Мамма в по-горния пост. Полето е по-тясно от дадените примери.

Дадените примери са реални скрийншоти на съответните разделителни способности, които съм написала.

Струва ми се, че в новата версия подписите са огромни. Т.е. едни и същи картинки в старата версия са много по-малко, отколкото в новата. Според мен, това отнема излишно място.  

Както съм писала и в първата публикация, подписите ще бъдат скрити за всички. А всеки, който желае може да активира виждането им - има такава опция в настройките на профила на всеки.
Има доста хора, които не желаят да виждат подписи, в същото време има страшно много хора, които държат на тях.

# 25
  • София
В зависимост от резолюцията на монитора, може наистина да идва малко вляво. Вижте първия пост на темата, където Мамма е написала при кои резолюции как се вижда  Peace

# 26
  • у нас

Оставам със старата версия и благодаря, че ни давате възможност да избираме.

+1

# 27
Когато скрия дясната колона, при мен темите не са центрирани, а са изместени леко в ляво.
Когато реша да пусна отново дясната колона, ме препраща в подфорума, а аз бих искала да си остана в темата.

# 28
Когато скрия дясната колона, при мен темите не са центрирани, а за изместени в ляво.
Когато реша да пусна отново дясната колона, ме препраща в подфорума, а аз бих искала да си остана в темата.

Бутончетата са две.
Едното бутонче е Х, което затваря темата и Ви връща там, откъдето сте влезли в темата.
Ако сте влезли в темата от Нови отговори, ще Ви върне в Нови отговори.
Ако сте влезли в темата от Известия, ще Ви върне в Известия.
Ако сте дошли от подфорума, ще Ви върне в подфорума.

Вдясно от Х има друго бутонче със стрелка. Стрелката скрива сайдбара.

# 29
Сега сравних и май при мен е както е при 1280 пиксела.

Преместването на синята лента горе и аз го забелязах, с Хром съм.

Общи условия

Активация на акаунт