Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 064
  • 940
  •   1
Отговори
Очаквайте в понеделник (27 януари) да бъде активиран новият изглед на тема във форума.

Направените промени включват (но не се изчерпват с):

-   Разширяване на полето за текст

-   Връщане на старите фонове и шрифтове. Големината на шрифтовете е увеличена с 1px. По желание, от опцията Още вътре в дадена тема, всеки може да увеличи или намали големината на шрифта.

-   Колона с аватари в ляво с пропорционално намален размер, в публикация с размер 100х125, при клик и в профила – с пълен размер

-   Възможност логнатите потребители да скрият дясната колона и така да се разшири основното поле за текст

-   Х затваря темата и връща на страницата, откъдето сте влезли в темата (в подфорума, на заглавна, в Нови отговори или Известия)

-   В зависимост от резолюцията – напълно или възможно най-голямо центриране на колоната с основния текст

при ширина 1440 пиксела

1280 пиксела

1024 пиксела

-    Скрити подписи по подразбиране (всеки може да активира виждането им чрез настройките в профила)

-   Възможност за прескачане на избрана от потребителя страница от темата

-   Връщане на общата информация за потребители, разглеждащи темата над първия постинг в страницата и дублиране на информацията под последния постинг в дъното на страницата -  при клик се отваря прозорец с имената, подредени по азбучен ред и в съответните цветове, спрямо ранговете, ако има потребители със специални рангове (модератори, доктори, консултанти и т.н.)

-   Възможност авторът на тема да добави водещо изображение на темата, което се показва над текста. Опцията е по избор, спрямо преценката на автора на темата.

-   При цитиране на изображения или видео, то в цитатите те се зареждат в умален размер

-   Реаранжиране на опциите за цитат, редакция и изтриване на мнение – връщане горе вдясно над мнението. Допълнителен линк Цитат в дъното на мнението, така че при желание за цитиране на по-дълги публикации да не се налага да се скролва нагоре след прочитането

- Под всяка тема - предложение за произволна друга актуална тема от същия раздел. Името на подфорума е и линк към него.

-   Клик върху Отговори от лентата с менюто опреснява информацията в списъка НОВИ ОТГОВОРИ

-   Отстранени проблеми с влагането на цитат и код в Скрит текст (spoiler)

-   Промяна на изхода от формата за Информирай модератор – да връща обратно в темата на последното мнение, от което е активирана функцията

-   Оправен падащ списък на Кредор

-   Опция за зареждане на стария изглед

Темата ще бъде отключена за коментари в понеделник, след стартирането на новия изглед.
Желая Ви приятна събота и неделя!

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 13:47 от Mamma

# 1
Новата визия на тема ще бъде активирана до половин час.
Всеки ще има възможност да превключва към старата визия, така че тук ще очакваме конкретни коментари и (в случай, че има) забелязани бъгове по новата визия, както и въпроси, свързани с функционалностите, ако има неясноти.

# 2
При мен полето с постовете в темите не е центрирано, а е като предната "нова" версия- изместено  вляво. Може би се работи още, или аз трябва да настроя нещо? Rolling Eyes

П.С. Полето за отговор/докато пиша/, е в центъра.

# 3
  • София
   От къде се връща старата визия? И при мен си е вляво.

# 4
Ми... и аз уж си скрих дясната колона, но основната лента пак е леко вляво, не е центрирана.  Rolling Eyes

# 5
  • София
Опцията да скрия дясното поле ме устройва чудесно, вече мисля че мога да свикна, благодаря за промените.

# 6
Как да го направя? Новата версия пак ми е в ляво Naughty

# 7
  • София
Новата визия НЕ  ми харесва ,но ме устройва ,че имам избор за  старата версия .      bouquet

В дясно над събития - Използвай старата версия .

# 8
Ми... и аз уж си скрих дясната колона, но основната лента пак е леко вляво, не е центрирана.  Rolling Eyes

Мен лично постоянното местене на горната лента ме дразни. Когато съм на начална страница е оК (заема екрана), Когато си гледам профила се скъсява и измества в ляво. Видях, че като чета тема пък е в трето положение и размер. Не може ли лентата с търсене, отговори и т.н. да се фиксира и да е в еднаква позиция и размери независимо какво се гледа в момента?

И определено ме дразни, че полето за четене отново е сбутано (независимо дали е центрирано или не). Все пак влизаме във форума да четем.... така ми се налага да скролвам ужано много.

# 9
  • София
Намерих от къде и си я върнах, благодаря за дадената ни възможност да  избираме! Hug

# 10
Сърдечни благодарности за възможността да ползваме старата визия   bouquet

# 11
Явно, за да е центрирано, трябва да скрия дясната част. Откъде мога да го направя?

П.С. Видях.

# 12
  • София
Горе вдясно, над колонките има връщане към старата визия.

# 13
  • виртуално

и при мен е така
как да върна старата визия

видях - благодаря  Hug

# 14
При мен не работи бутона за преминаване към старата версия. Присъства като текст, но не може да се натисне. Полето за четене също си остава в лявата част.

Общи условия

Активация на акаунт