Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 294
  • 940
  •   1
Отговори
# 75
  • София
При мен еднократно натискане на "Ctrl" и "-" центрира форума напълно. После с едно вдигане на шрифта (в менюто "Още" горе вдясно) всичко става перфектно.
може ли обяснение, как се вдига шрифта - нищо не виждам в меню Още  Embarassed

# 76
  • Варненска клюкарка
Определено ще използвам опцията за използване на старата визия и се надявам това да остане за винаги!
Няма да е завинаги.

Жалко. Въпреки промените, въпреки че е центрирана, въпреки че мога да скрия дясната лента, за мен новата визия остава затормозяваща за четене.

И за мен е така- ще се възползвам от старата по-прегледна версия до когато е възможно Peace
Реших , че опцията за избор е оставена като алтернатива...жалко Tired

# 77
1.В днешната пробна версия за разлика от първоначалните, които пускахте било то по погрешка или не като, че ли не бяхме изцяло в ляво, но все още дясната част, която няма как да я скрия е твърде голяма. Rolling Eyes
Мисля, че може още малко да я свиете.
2.Забелязах, че се отчиташе колко са потребителите и на балкона, и в мазето но само като присъстващи, и гости, а явните не се виждаха с никовете им. Според мен е добре да се виждат никовете на тези, които не са скрити и не са гости както досега.
3.Хубаво е, че има опция за скриване и показване на аватарите, и подписите на потребителите, но в тестовата последна версия която пуснахте не се виждаха, и двата подписа на тези, които ги имаме а само единия, защо!?
4.Най-хубавото от всичко е, че имаме опция за преминаване към старата версия. Би било добре ако винаги имаме това право на избор, дори и когато окончателно пуснете новата разработена платформа някой ден.
Моля Ви, не ни отнемайте правото на избор!

# 78
  • София/Горна Оряховица
При мен еднократно натискане на "Ctrl" и "-" центрира форума напълно. После с едно вдигане на шрифта (в менюто "Още" горе вдясно) всичко става перфектно.
може ли обяснение, как се вдига шрифта - нищо не виждам в меню Още  Embarassed

И аз не намирам откъде да вдигна шрифта.
Иначе с ctrl и минус е центирано, почти ми е ОК.

Сегашното ново е по-добро от старото ново, но може би и аз ще ползвам стария изглед, докато е възможно.

Не знам кой коментираше за инфо за потребителя, което преди се показваше покрай аватара, но наистина беше полезно и удобно да е там.

# 79
  • Варна
може ли обяснение, как се вдига шрифта - нищо не виждам в меню Още  Embarassed
Менюто Още е долу вдясно, поне аз това виждам - най-долу, в края на темата, която четеш.

# 80
 newsm78  Полето за отговор ми се отвори като в старата версия...

Влизам да обърна внимание на нещо много дразнещо, за което мисля бях писала в една от предишните теми.
Възможно ли е да се редактират заглавията на темите, изнасяни в ляво? В момента от Клюкарник са изведени следните теми:

Прави грозно впечатление, и едва ли би привлякло някой да чете. Разбирам, че форумът няма редактори, а и в крайна сметка всеки си носи отговорност за (не)грамотността и яснотата на изложеното мнение, но поне да не се извеждат в "Ново".

Сивото квадратче със силует на хората, които нямат аватари, е малко дразнещо, може би е по-добре да е "празно квадратче", без силует.

По функционалността за момента нямам забележки, защото тепърва ще разучавам и свиквам, ако забележа нещо, ще пиша пак.
Цветове, шрифтове, центрирания и т.н. са ми ОК.

# 81
Да, и при мен се центрира, но сега ми трябва лупа за да чета  Laughing
За мен това не е интелигентно решението!
Програмистите трябва още малко да се постараят!

# 82

2.Забелязах, че се показваше колко са потребителите и на балкона, и в мазето но само като присъстващи, и гости, а явните не се виждаха с никовете им. Според мен е добре да се виждат никовете на тези, които не са скрити и не са гости както досега.

При клик се отваря прозорец с имената на всички.

И аз не намирам откъде да вдигна шрифта.

Опции за темата има в менюто още, което го има на всяка страница горе и долу.
В него има опции увеличаване и намаляване на шрифт.

# 83
  • София
Вдигане на шрифта:

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 14:08 от Адри́

# 84

Благодаря, само това за вдигането на шрифта, не разбрах как да го направя.

# 85
  • София
благодаря много, аз търсех в другото Още, което е най-отгоре на тъмно синята лента  Embarassed

# 86
И като вдигна текста какво се получава? - скролване до припадък, само за да ми е центрирана темата  ooooh!
Не, това категорично не може да бъде решение на проблема!
Темите могат да бъдат центрирани за всички, без да се налага да бърникаме по резолюции, шрифтове и т.н.

# 87
Благодаря, само това за вдигането на шрифта, не разбрах как да го направя.

Клик върху още

Избор на "Вдигни големината на текста"

# 88
Адри, Мамма, благодаря ви много.
Късно видях, че има друго "Още".
Сега ми е супер, центрирано и с голям прифт.
Много ми харесва.   bouquet

# 89
...но само в темата. Всичко друго е с по- малък шрифт- и заглавията на темите в подфорумите, и в полето за отговор, всичко. За мен не е опция всеки път, влизайки в тема, да натискам веднъж да центрирам и втори път да увелича шрифт, а излизайки от темата всичко да е смалено и да увеличавам...
Ще ползвам старата версия, докато я има.

Общи условия

Активация на акаунт