Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 183
  • 940
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна

-   Възможност авторът на тема да добави водещо изображение на темата, което се показва над текста. Опцията е по избор, спрямо преценката на автора на темата.

Това не ми стана ясно как да го направя за да го видя?

# 316
Благодаря за връщането на възможността за вътрешно опресняване на страницата Отговори, когато списъкът е празен   bouquet

Ще говоря утре с програмистите за възможността да се върне функцията за презареждане или добавянето на линк Опресни вътре в страницата до линковете Маркирай прочетено и Спри следенето.

# 317
Това харесва ли ви?

Аватарът е със стария размер и името на потребителя е над аватара.
Полето с текста не е по-голямо, но е издърпано максимално до рекламата за да изглежда по-центрирано и за да се увеличи мястото за аватара и най-важното: да има достатъчно място за името на потребителя да е отляво, както преди.

# 318
  • Galaxy 13197853088
Прекалено голям аватар.

# 319
На мен ми харесва, но без аватара, голям е. Тоест той може би  е с нормален размер, както досега, но по- тясното поле за мнение го кара да изглежда огромен и груб.
По- тъмния цвят на заглавието на поста го отделя визуално от предния и няма да се чудя къде свършва единия и започва другия. По- събрано е, по- прегледно.

Ако не го направят центрирано еднакво за всички, както е сега в старата версия, ще си смалявам прозореца и ще си го местя вдясно на декстопа, отколкото да правя упражнения по компютърна грамотност, за да си пригодя темите за четене.

Моето мнение след опитите ми вчера да свикна с новата визия /поне при мен е така, с моите пиксели/- не ми харесва типът "вестникарска колона". Мога да я преместя/по- горе описах как/, но не мога да я разширя.

Ако ще чета новинка в новинарски сайт от типа на "Николета си купи нова чанта" няма да ми направи впечатление, че колонката с текста е 1/4 от екрана, защото ще я прочета за 1 минута. Но не е приятно дълго време да се четат мнения от по 2 изречения, които заемат 7 тесни реда, защото е тясно полето за мненията.

Прочитните книги, с които човек прекарва часове, не са с по две тесни колони на страница, нали? Колоната е една и е широка.
 Полето "мнение и аватар" в новата версия е широко колкото "мнение" в старата. Ако в новата скрия аватарите ще ми се увеличи полето /доколкото разбрах/. Добре, ама защо? Не може ли хем да е широко, хем да виждам аватарите? Защо трябва да е едното за сметка на другото?

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 09:12 от Бубче

# 320
Прекалено голям аватар.
Аватарът може да се намали, но полето не бива да се намалява за да има достатъчно място за никнейма.
Аз лично не се боря за големи аватари и подписи, но има хора ,които държат на това и при положение, че мятото е необходимо за да се помести никнейма, реших да сложа големия аватар.

# 321
Да, да, имах предвид картинката, не полето, в което се намира.

# 322
  • София/Горна Оряховица
B & C - за мен лично твоята фотошопната версия е по-добра, може би защото максимално се приближава до старата. Да, аватара изглежда леко груб, но примерно е махнато това разстояние, което се получава между същинския текст и информацията отгоре.

Разбира се, зависи от програмистите доколко е възможно.

# 323
След като имам възможност да си върна старата визия на темите, нищо друго не ме интересува. Доволна съм  Grinning
Който му е кеф, да си кара с новия изглед, аз ще се радвам на доброто старо.

# 324
Ама няма да е задълго. Sad

# 325
  • Germany
За мен това, което се случва тук, последните няколко дни е пълен абсурд и гавра с потребителите! Доколкото си спомням, това не е хардуерен форум за да се очаква от всички използващи го да разбират от резолюции, центриране, особености на браузерите и т.н. Нямам нито време, нито желание да изчета десетки страници за да разбера как да ползвам форума без да ме затормозява.. За сега ползвам старата версия и не смятам да се мъча с нововъведенията ви. Остане ли само "информационната платформа" ще прекратя посещението на сайта.

# 326
  • Galaxy 13197853088
Широчината на полето в новата версия е по-четимо.
В старата бяха прекалено дълги и някой като се улее
да пише,пише, без да се съобразява и се получаваше
един чаршаф на който се чете началото и края.Сега
визуално ме дразни списъка с темите.

# 327
А представяш ли си чаршафа, който имаш предвид, разположен в по- тясна колона?

# 328
Ето с по-малък аватар  Simple Smile

Тук остава празно пространство, а текстът не може да се изтегли вляво, защото няма да има достатъчно място за никнейма  Rolling Eyes

Аз предпочитам аватара и никнейма да са както преди (ляво)
И искам да виждам ясно в коя тема пиша.

Ето още един вариант
Малък аватар, но центриран (не е точно в центъра, но в момента нямам време да го оправям)

# 329
От коментари "ужасно е, минавам на старата", няма как да разбера/разберем какво точно не се харесва.

Ами НИЩО, нищо не се харесва, поне на мен. Защо да коментираме конкретни бъгове или детайли по визията, като тя като цяло, като концепция е сбъркана и каквото и да се оправи или променя по нея, по-приемлива няма да стане.

За мен всички, които тук дават предложения да се промени това или онова, всъщност значи биха приели новата визия, ако се направят тук или там някакви подобрения. Ако наистина считат, че новата визия като цяло е неприемлива, то няма смисъл от никакви предложения, защото каквито и промени да се направят, видът като цяло е този - ужасен отвсякъде. Всеки си решава, лично аз ще спра да влизам, когато изчезне възможността да се ползва старата визия.

Общи условия

Активация на акаунт