Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 172
  • 940
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Някой честно и откровено може ли да ми отговори защо съдържанието на темите отново е сгъчкано вляво? Има ли някаква практическа причина за това.
Блъскам си главата, тъй като с това се занимавам и не мога да го проумея.
Това е едно от най-лесните неща, които можеха да се променят още в началото и хората нямаше да пищят толкова много. Същото важи и за цветовете.
Напълно ми е ясно колко работа се крие зад смяната на платформа, но да смениш две цифри и три цвята в css отнема няколко минути.
Защо е тази магарешка упоритост? Явно има някаква причина. Моля ви споделете я с нас поне да знаем защо...

# 721
Предварително се извинявам, ако вече е отговорено на тези въпроси, но в последните страници не открих, а има твърде много не по темата, за да я чета цялата. Интересува ме кога ще изчезне опцията за  връщане в старата визия и за какво е предвидено празното пространство в дясно.

# 722
Както писах многократно, полето за текст ще се разшири леко и ще се центрира.
Ще се подобри разделението между съседните публикации, както и ще се преподреди лентата с информацията за отговора, така че бутоните да не избутват допълнително съдържанието надолу.

Що се касае до цветовете - шрифтовете, цветовете на текста, фоновете на публикациите са 1:1 със старата версия.

Що се касае до основния фон, ето разликата (стар/нов):

Предварително се извинявам, ако вече е отговорено на тези въпроси, но в последните страници не открих, а има твърде много не по темата, за да я чета цялата. Интересува ме кога ще изчезне опцията за  връщане в старата визия и за какво е предвидено празното пространство в дясно.
Опцията за връщане към старата визия ще е налична докато не се постигне задоволяване на изискванията и критиките на по-голямата част от хората (невъзможно е да е на всички, защото често самите искания са противоречиви).
На мястото в дясно и в момента периодично се показват банери.

# 723
Благодаря за отговора.

# 724
Бая народ гледам е тотално изтрещял за времето откакто не съм влизала. Гледам и не вярвам на ушите си! Нещата не са се променили много, ама с кофти мат'риал е така. Ако някой иска да потърси информация за нещо, кой го интересува каква е визията? Само хората, които са в час и имат бегла идея как се сменя едно такова чудо като тая платформа могат да разберат, всичко останало е чесане на езици. А се чудя и се мая на Mamma какви нерви са и останали, но явно са железни!  Tired

Информацията е предоставена от кофти мат'риала. Thinking

# 725
  • Варна
Бая народ гледам е тотално изтрещял за времето откакто не съм влизала. Гледам и не вярвам на ушите си! Нещата не са се променили много, ама с кофти мат'риал е така. Ако някой иска да потърси информация за нещо, кой го интересува каква е визията? Само хората, които са в час и имат бегла идея как се сменя едно такова чудо като тая платформа могат да разберат, всичко останало е чесане на езици. А се чудя и се мая на Mamma какви нерви са и останали, но явно са железни!  Tired

Как кой? Този, който търси информацията. Пък и това не е Уикипедия, да погледнеш нещо за минутка, повече време се прекарва.

# 726
Само ми е мъчно за аватарчето, което ми е изчезнало, а ми беше от Реза и го няма вече .... Sad

Всички аватари са скрити, трябва сама от профила ти да си покажеш, че искаш да ги виждаш.
Някъде тук беше написано как, аз вече не помня, но ако не се оправиш, ще поровя да го намеря.

# 727
Подписите са скрити, а не аватарите.

# 728
Извинявам се. Явно съм забравила, защото аз още първият ден си сложих да се виждат, та си мислех че подписите бяха в "комплект" с аватарите скрити.

# 729
  • София

В ляво е цветовата структура на старата версия, в дясно е цветовата структура на новата версия.

Мога ли да попитам оплаквачките, каква е фаталната разлика, която толкова много ги затруднява и озверява.

За мен съществена, фатална, жизненоважна разлика няма.

Да обърна внимание на развалените грамофонни плочи и радиоточките, че в момента коментирам само цветовата гама и че не говорим за избор на дамско бельо и червило, които да отиват на покривката на масата на трапезарията ви.

Затова няма как да искаме от администраторите да се съобразяват с мнението на всеки. Търси се някаква възможно оптимална приемлива версия.

# 730
  • Варна
дядо хаджия, разликата е очевидна. Peace Проблемът не е във фона.  Rolling Eyes В досегашната визия има ясно отделяне на всяко едно мнение със заглавието на темата и тъмната линия под него, цветовете на шрифта са по-тъмни навсякъде, а отдолу бутончетата "профил", "ЛС" и т. н. допълнително отделят поста от долния. Peace

# 731
дядо хаджия, разликата е очевидна. Peace Проблемът не е във фона.  Rolling Eyes В досегашната визия има ясно отделяне на всяко едно мнение със заглавието на темата и тъмната линия под него, цветовете на шрифта са по-тъмни навсякъде, а отдолу бутончетата "профил", "ЛС" и т. н. допълнително отделят поста от долния. Peace

202uu

И на мен поради горните причини ми се размива всичко по екрана и ме напряга ужасно много.

# 732
Разликата е съществена, дядо. Ти ако не я забелязваш  #Crazy и администраторите не е нужно да се съобразяват с мнението на всеки, а да се съобразят с мнението на ВСИЧКИ! защото тия като тебе, на които не им пречи новата визия сте сигурно най-много 5ма. За 97% от потребителите разликата е "фатална". И както беше казал някой по-назад не ми е ясно какво толкова трудно има визията вътре в темите да си остане същата като преди, пък нека началната страница да е нашарена с реклами и простотии.

# 733
Е кое може да му е фаталното на една смяна на визията.
Добре е една смяна на визията, според мен, да не е чак пък толкова фатална и хората да са малко по-гъвкави. Вие не си ли сменяте работните места, не си ли сменяте колите, обувките, дрехите, жилищата... не сте ли адаптивни и не се ли нагаждате според новото?
Как пък не спряхте да мрънкате и не се опитахте да свикнете, ми все мрънкате.
Няма да се извинявам за поста си, защото на мен пък ми писна да чета постоянно какво не било наред.

# 734
Е кое може да му е фаталното на една смяна на визията.
Добре е една смяна на визията, според мен, да не е чак пък толкова фатална и хората да са малко по-гъвкави. Вие не си ли сменяте работните места, не си ли сменяте колите, обувките, дрехите, жилищата... не сте ли адаптивни и не се ли нагаждате според новото?
Как пък не спряхте да мрънкате и не се опитахте да свикнете, ми все мрънкате.
Няма да се извинявам за поста си, защото на мен пък ми писна да чета постоянно какво не било наред.

Сменям всичко (работа, коли и т.н.) като стремежа ми е всяко следващо да ми е по-удобно, по-хубаво. Нагласям се само ако ми е жизненоважно и от нагласянето ми ще имам явна полза.

В конкретния случай не виждам защо да се нагласям и да се опитвам да свиквам. Форуми колкото искаш. Информация в нета - също. Аз нямам лични взаимоотношения нито със собственика, нито с администраторите, че да се чувствам емоционално ангажирана с БГ-мамма. Но и не мрънкам. Ако има кой да чуе мнозинството - Ок. Ако няма - пак Ок. Всеки си носи последствията и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт