Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 114
  • 940
  •   1
Отговори
# 810
Горе в дясно, бутонът, който показва в колко теми има нови отговори, е активен.

# 811

което показва, че смисълът от долните бутони изчезва...

# 812

1. Големите снимки с извадени "важни теми"в центъра. И да не се заблуждаваме. Там беше предвидено да има реклами.

Не знам кой се заблуждава и кой не, но никога идеята не е била там да са реклами. От самото зараждане на идеята за новата визия на заглавна страница, това поле е било предвидено само и единствено за форумни теми - не за статии, не за новини, не за реклами, а за показване на избрани теми от форумите.

Досега винаги е ставало въпрос за рефреш от бутоните горе, които и досега са се ползвали, а не от табовете долу. Утре ще помоля програмистите да погледнат дали е възможно да се направи и заглавията на табовете да рефрешват информацията.

2. Бързите връзки към подфорумите.

Към тях в следващата версия вече всеки ще може да добавя и линк към избрани от него форуми, които често посещава или следи.

# 813

Досега винаги е ставало въпрос за рефреш от бутоните горе, които и досега са се ползвали, а не от табовете долу. Утре ще помоля програмистите да погледнат дали е възможно да се направи и заглавията на табовете да рефрешват информацията.

===

Мамма, като казвате "винаги" сякаш от години е новата версия на форума... толкова хора питахме (това бъг ли е или така ще си остане).
Все пак благодаря, че ми отговорихте...

Успех ви желая.
-----------------------------------------------------------------------
РР - това, че увеличавате възможността за персонализиране на функционалността на форума за всеки отделен потребител е стъпка в правилната посока.
по повод тези думи:

2. Бързите връзки към подфорумите.

Към тях в следващата версия вече всеки ще може да добавя и линк към избрани от него форуми, които често посещава или следи.

# 814
Мамма, като казвате "винаги" сякаш от години е новата версия на форума... толкова хора питахме (това бъг ли е или така ще си остане).

Успех ви желая.

Благодаря!

Имах предвид, че откакто е стартирала новата визия и е ставало въпрос за това, че линковете Отговори и Известия не рефрешват информацията, както преди, се е имало предвид горните стари линкове от заглавната лента. Това бе оправено и те вече рефрешват информацията и презареждат страницата, както и преди.
Извинявам се, ако аз не съм разбрала и се е имало предвид заглавията на табовете на заглавната страница.

# 815
Здравейте,

От няколко дни се получи някакъв бъг при мен. Отказах се от известия за една тема, но горе, на старите бутони, си седи една единичка, че имам известия и не се маха.

# 816
Прегледали ли сте пълния списък с известия? Виждам, че списъкът с теми, за които сте пожелали извести, е 12 страници.

# 817

Успех ви желая.

Благодаря!

Имах предвид, че откакто е стартирала новата визия и е ставало въпрос за това, че линковете Отговори и Известия не рефрешват информацията, както преди, се е имало предвид горните стари линкове от заглавната лента. Това бе оправено и те вече рефрешват информацията и презареждат страницата, както и преди.
Извинявам се, ако аз не съм разбрала и се е имало предвид заглавията на табовете на заглавната страница.

и аз се извинявам, ако не съм се изразила правилно.  

# 818
  • В една слънчева къща...
При мен пък има такъв бъг:
Скрит текст:

Освен това моля, ако е възможно да се погледне и превъртането с този бутон от първата към последната тема назад, защото иначе трябва да цъкаш цели 10 пъти пак напред, за да я намериш:

Скрит текст:

А това с празното поле е също от тази сутрин Simple Smile

# 819
  • Варна
Ок. Но това не пречи да конфигурирате новата визия, така че да е максимално близка до старата, нали?
Идеята с фейсбук визията е доста плоска по мое виждане. Както някой по-назад каза: от тук чопнато, после от другаде взето и накрая компилацията - огромна боза. Без да се засягате.   bouquet
Абсолютно. Всички разбрахме, че се налага обновяване на платформата или както там се нарича, не е ясно само защо трябваше разликата във визиите да е толкова драстична. Е, пооправи се в последствие, но пак няма нищо общо между начална страница, изглед в подфорум, изглед в тема... А тези сиви фигурки, вместо липсата на аватар са наистина толкова ФБ, както и нуждата да цъкнеш, за да видиш кой е в темата, за да видиш подробности за пишещия и т.н.... Нямаше нужда.

# 820
В раздела Препоръчано отворих подфорума Здравословно хранене за бебета и от любопитство натиснах бутона Присъедини се към групата.
Въпросът ми е как да се отпиша от групата, защото не виждам такава възможност?

И на мен не ми допада сивото човече при липса на аватар.

# 821
Да споделя за следното, което смятам, че трябва да се коригира:
Разглеждаш дадена тема, без да си се логнал. След като се логнеш те изкарва на начална и "изгубваш" това, което си гледал.
Също така, ако не си логнат, не можеш да ползваш старата версия. Също не можеш да я ползваш, ако не си в някоя тема, т.е. ако искам старата визия, трябва да вляза в някоя тема, иначе не става.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 11:49 от Caipirinha

# 822
  • София
Аз пък предлагам още по радикално предложение. Снимката на профила да бъде намалена и да я качат най-горе в ляво. Така ще се освободи по-широко поле за текста на поста. В края на краищата тук идваме да споделяме своите мнения и да четем такива на другите, а не на изложба  на картинки и тем подобни неща. Който пък иска да се радва на аватара, нека му се даде възможност като кликне върху него да си го гледа в по-голям формат. Така е и в социалните мрежи. Ето нещо такова го виждам:

Хайде за прословутите подписи и лентички няма да пиша, щото не съм им много голям привърженик и да не издразня някой, който влиза в този форум само заради тях.

Сега разбирам при опита да редактирам големината на вложеното изображение, че съществува разлика между предварителния преглед и това, което се публикува. Всъщност въведено е ограничение в големината на изображението. Ако това ще е така, то позволете опция за разглеждане на увеличено изображение, защото при публикуване на изображения с текст например в този малък формат няма да се види нищо.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 11:39 от дядо хаджия

# 823
  • София
дядо хаджия, то така беше в първата версия на новата визия, но нали това беше основният проблем на повечето потребители и затова се изтегли отдолу аватара.

# 824
  • София
дядо хаджия, то така беше в първата версия на новата визия, но нали това беше основният проблем на повечето потребители и затова се изтегли отдолу аватара.

Ами аватара не е никаква информация и аз пак повтарям, който иска да го гледа на голям образ да се направи такава опция - кликаш върху него и той ти се увеличава. Иначе той ненужно заема много полезно място.

Общи условия

Активация на акаунт