"Песен за огън и лед" - 6

• 65 228
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Никой не знае как изглежда рогът. Naughty

# 421
  • Варна
Скрит текст:
— Тъй ли? — Тормунд се плесна по бедрото и се разсмя гръмко. — Изгорила е оня хубав голям рог, да. Проклет грях според мен. На хиляда години беше. Намерихме го в гроба на един великан и никой от нас не беше виждал толкова голям рог. Сигурно затова на Манс му хрумна да ти каже, че е на Джорамун. Искаше да ви накара враните да си мислите, че е по силите му да ви духне проклетия Вал. Но така и не намерихме истинския рог, колкото и да копахме. Ако бяхме, всеки коленичещ във вашите Седем кралства щеше да има бучки лед да си охлажда виното цяло лято.

Джон се обърна намръщен в седлото си. „И наду Джорамун Рога на Зимата, и вдигна великаните от земята.“ Онзи огромен рог с обков от старо злато, изписано с древни руни… излъгал ли го беше Манс Райдър, или Тормунд лъжеше сега? „Ако рогът на Манс беше фалшификат, къде е истинският?

Скрит текст:
— Не е от страх! — Тя срита с ярост леда под петите си и откърти едно парче. — Плача, защото така и не намерихме Рога на Зимата. Отворихме толкова гробове и пуснахме толкова сенки на свобода… а така и не намерихме Рога на Джорамун, за да събори това студено нещо!

# 422
Манс може все пак да го е намерил и да е решил да не го надува
изглежда умен, много умен мъж

... пуснахме толкова сенки на свобода ... - от колко време търсят рога  Thinking
дали те не са активирали другите или само са им помогнали?
от друга страна диваците тръгват на юг след като другите започват да щъкат нагоре-надолу

# 423
  • Варна
Едва ли го е намерил, а и да е, няма как да е сигурен, че е той, докато не го надуе.  Thinking
Другите са се активизирали, затова го търсят. Peace

# 424
Но как е възможно Джон да стане крал на Севера, при положение , че е незаконен син, не мисля , че наистина ще го признаят за Старк. И не се знае дали изобщо е Старк по баща( може да е по майчина линия)  newsm78 или чичо Джордж може да реши кардинално проблема с Джон, да вземе да умре от раните си! Кой знае?

Джон е узаконен и официално обявен за наследник на Роб лично от него, с кралски декрет. Онези двамата от обсадата на Riverrun които заминаха за Вала са най-вероятно с послание от Черната Риба. Знамето на Старк все още се вееше над Ривърран и Джейми се чудеше защо, след като кралят им е мъртъв. Джон ще живее в следващата книга, поне по някакъв начин. Мел най-вероятно ще има пръст в тази работа.
В следващата книга може би и Едмур ще избяга, нали имаше хора от Братството внедрени в кордона на път за Кастърли Рок. Много са начините Джон да разбере за документа. Къде ли е самият Черна Риба?

А счупения рог на който попадна Джон какво е? Май е в Сам това нещо.

# 425
ахам, няма да му се размине ЗХ на Джони  Joy
на мен също ми е много интересен Черната риба - определено ще има голяма роля по-натам; за Едмур обаче не съм сигурна

# 426
Но как е възможно Джон да стане крал на Севера, при положение , че е незаконен син, не мисля , че наистина ще го признаят за Старк. И не се знае дали изобщо е Старк по баща( може да е по майчина линия)  newsm78 или чичо Джордж може да реши кардинално проблема с Джон, да вземе да умре от раните си! Кой знае?

Джон е узаконен и официално обявен за наследник на Роб лично от него, с кралски декрет. Онези двамата от обсадата на Riverrun които заминаха за Вала са най-вероятно с послание от Черната Риба. Знамето на Старк все още се вееше над Ривърран и Джейми се чудеше защо, след като кралят им е мъртъв. Джон ще живее в следващата книга, поне по някакъв начин. Мел най-вероятно ще има пръст в тази работа.
В следващата книга може би и Едмур ще избяга, нали имаше хора от Братството внедрени в кордона на път за Кастърли Рок. Много са начините Джон да разбере за документа.

Да но нали след като Джон се закле в Нощния страж, той се отказа от всички облаги ,които би могъл да получи в предишния си живот!
Няма право да има жена и деца, както и някакви титли, нали клетвите го обвързват до живот.А и той какъвто е праволинеен....още не си е простил за Игрит, ако тръгне да търси наследството си, няма ли да е дезертьор от Нощния страж и наказанието за това е смърт! Според мен ако историята на Джон продължи ще е свързана само и единствено с историята на Вала.

# 427
  • Варна
Но как е възможно Джон да стане крал на Севера, при положение , че е незаконен син, не мисля , че наистина ще го признаят за Старк. И не се знае дали изобщо е Старк по баща( може да е по майчина линия)  newsm78 или чичо Джордж може да реши кардинално проблема с Джон, да вземе да умре от раните си! Кой знае?

Джон е узаконен и официално обявен за наследник на Роб лично от него, с кралски декрет.

Което нищо не значи, ако Джон е член на Нощния страж. Обаче тъй като той,(подобно на НК Mr. Green) престъпи клетвите си, вероятно ще бъде изхвърлен от Стража. Опасявам се обаче, че наказанието за престъпените клетви е смърт. Т.е. Джон дори и да оживее, ще бъде осъден на смърт.  При това положение не знам дали може да се счита и за законен наследник.
Вероятно Мелисандра ще го спаси преобразявайки го с магия, само че ще се иска и неговото съгласие. Thinking Или Вал ще го отведе зад Вала, за да избегне правосъдието. И току-виж се натъкнал на някоя Друга.

Скрит текст:
Ех, че си ги намествам. Laughing

# 428
Прехвърлихме го Джон на страната на лошите и тоя си е Simple Smile
И понеже тези дни съм настроена на любовна вълна и само търся любовни линии из книгите - какво мислите за двойката Аря - Джендри?
Мисля че би било добър развой на събитията ако има романтична връзка между тях!

# 429
Джендри - на трона  Joy
не

# 430
  • Варна
Прехвърлихме го Джон на страната на лошите и тоя си е Simple Smile
И понеже тези дни съм настроена на любовна вълна и само търся любовни линии из книгите - какво мислите за двойката Аря - Джендри?
Мисля че би било добър развой на събитията ако има романтична връзка между тях!

Романтична връзка може да има.. ако се намерят..Преди някой от тях да загине.. Най-вероятно неконсумирана.. Thinking

# 431
Аря, не е ли и без това малка , да консумира любовна връзка? Всъщност не знам на колко години е Аря!  newsm78 но дано се намерят по някое време с Джендри Simple Smile

# 432
  • Варна
Аря, не е ли и без това малка , да консумира любовна връзка? Всъщност не знам на колко години е Аря!  newsm78 но дано се намерят по някое време с Джендри Simple Smile

На 13 някъде трябва да е, докъдето е стигнал Мартин. В края на книгите трябва да е на 16.

Навремето са се женели на по толкова. Mr. Green

# 433
На 16 , тъкмо ще е отмъстила, ако остане на кой, и може да заживеят щастливо с Джендри Grinning

# 434
Аря и Джендри- абсурд. Не мисля, че тук ще има някакви любови пък и двамата са деца още.

Джон Сноу стана Лорд- командир на Стража след като вече си призна, че е пристъпил клетвата си. Въпреки това беше избран. Не ми се вярва сега изведнъж да тръгват да го наказват. Ако трябваше да бъде наказан, то това трябва да се служи веднага след като се върна. Той призна вината си пред майстер Емон, който му я опрости, защото не знам си какво....... А и да си припомним кои го предадоха? Не са всичките. Това са двама трима, които го хванаха на тясно. Документът,с  който Роб Старк освобождава Джон от клетви и му дава права над Зимен хребет според мен си е абсолютно правдоподобен, заради това и Кейтлин подскочи толкова високо като чу.  

Общи условия

Активация на акаунт