"Песен за огън и лед" - 6

• 62 660
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
според мен не е задължително да е от техните деца, но Джендри определено има и мотив, и сила

# 631
  • Варна
според мен не е задължително да е от техните деца, но Джендри определено има и мотив, и сила

Майги отговаря само на поставения въпрос. Той е:

Скрит текст:
— Двамата с краля ще имаме ли деца? — попита тя.

— О, да. Шестнайсет за него и три за теб.

Това й прозвуча безсмислено. Палецът й пулсираше там, където го беше порязала, кръвта й капеше по килима. „Как е възможно това?“, искаше да попита, но беше свършила с въпросите си.

Старицата обаче не беше свършила с нея.

— Злато ще са короните им и от злато — плащаниците им — каза й. — А щом сълзите ти те пресушат, валонкарът ще стисне бялата ти шия в шепите си и ще ти отскубне живота.

Обяснява бройката на децата. Казва какви ще бъдат и как ще свършат. Защо  да обяснява на Церсей нещо, което не е свързано с въпроса й?
Валонкарът ще е някое от децата на Робърт и това няма да е Мия, защото тя е най-голямата.

Джендри има мотива, смятам че е способен физически и психически да го направи, даже може да не я удуши, а да и счупи врата.

# 632
Едрик Буря? нали е по-малък брат  Joy
той къде се попиля всъщност след като замина?

# 633
  • Варна
Едрик Буря? нали е по-малък брат  Joy
той къде се попиля всъщност след като замина?

Пратиха го към Свободните градове.

П.П. В сериала въобще го няма като персонаж.

# 634
да, но след това споменава ли се нещо? по-скоро дали съм пропуснала някоя подробност ми е въпросът  Blush

пп аха, ясно - може и да не се появи повече

аз сериала не достатъчно го харесвам и дори не догледах последния сезон  Blush

# 635
  • Варна
В сериала е заместен от Джендри. Wink Доста екранно време му се отдели на Джендри, смятам, че ще е важен за фабулата по-нататък.
За Хрътката съм песимист, в книгата има доста за него, но в сериала едва-едва го показват. Взех да се притеснявам за живота му. Laughing

# 636
последните два реда не съм ги прочела  Naughty

# 637
  • Варна
последните два реда не съм ги прочела  Naughty

Пепел ми на клавиатурата.  Laughing
Що така ми стана любим не разбрах. Може би заради грижата му към момичетата Старк. Thinking

# 638
той си е един трагичен герой, което направо забива в земята цялата му жестокост и бруталност

# 639
Какъв е мотивът на Джендри да убива Церсей?

# 640
  • Варна
Какъв е мотивът на Джендри да убива Церсей?

Фактът, че тя иска да го убие.  Laughing

# 641
какъв ли не?
нали тя изби всички деца на Робърт + златните плащове гонеха него, не Аря
в един момент ще разбере чий син е - прилича на баща си и на Ренли твърде много физически
на практика има толкова право на трона колкото и златните деца

# 642
Не вярвам отново да се срещнем с Джендри, но Робърт има 16 копелета. А поне половината от тях са още живи

# 643
Джендри, Едрик, Мия - мисля, че Ц. е поизбила другите
според мен ще го срещнем

# 644
Не вярвам отново да се срещнем с Джендри, но Робърт има 16 копелета. А поне половината от тях са още живи

Повярвай! В сериала беше събирателен образ на две от децата на Робърт  - Джендри и Едрик Буря. Последно Давос го проводи с една лодка към Кралски чертог, така че като нищо (ако е оцелял по пътя) може да се окаже най-близо до Церсей! Peace

Общи условия

Активация на акаунт