"Песен за огън и лед" - 6

• 62 624
  • 745
  •   3
Отговори
# 645
  • Варна
Не вярвам отново да се срещнем с Джендри, но Робърт има 16 копелета. А поне половината от тях са още живи

Всъщност защо, не? Би трябвало да е с Кат.

# 646
Джендри няма никакви права над трона. Към момента вярвам, че на Церсей въобще не й е до копелетата на Робърт, че да праща някой да ги преследва да ги убие. Дори и Джендри да разбере, че е бил преследван, за да бъде убит, по поръчка на Церсей, едва ли това ще е мотивът му да я удуши. Мога да повярвам, че той е валонкарът, но определено съм скептична към мотива. Едрик буря имаше присъствие във филма. Спомням си го до един фонтан се превземаше нещо.

# 647
Джендри е копеле на краля
Джофри, Томен и Мирцела са копелета на кралицата при това от брат й - това ще изиграе още по-голяма роля в бъдеще отколкото до сега - така мисля
в момента на Серсей не й е до Джендри, но в първи том й беше  Mr. Green
на мен би ми било мотив, ако знам, че тя е убила братята и сестрите ми и баща ми, а ако Кат му промие мозъка - направо торба с мотиви

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 17:40 от bubanka

# 648
  • Варна
. Едрик буря имаше присъствие във филма. Спомням си го до един фонтан се превземаше нещо.

Бъркаш го с някого. Даже май с Джендри.

Чичо бил готов с Енциклопедията, надявам се да се съсредоточи върху Ветровете. Rolling Eyes

http://grrm.livejournal.com/360175.html

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 17:49 от Хексе

# 649
Джакен приключи в Староград, може само да гадаем къде е сега.
Е, до последно си беше там, преобразен като Пейт. Интересно е, че сега към там се е насочил Юрон, който пък почти сигурно е наел безлик да убие Бейлон. Дали пък този безлик убиец не е бил Джакен и дали не продължава да работи за него? Предполага се също така, че Юрон е платил за безликия с драконовото яйце, което бил намерил във Валирия и което бил хвърлил в морето (очевидна лъжа). Може пък Джакен да е пратен от браавосците да намери информация как да измътят въпросното яйце, с което е платил Юрон. Или пък как да затрият драконите на Денерис, все пак Браавос е създаден от роби от Валирия, които мразят дракони, а в петата книга Тирон спомена за някаква тайна книга за смъртта на последния дракон, скрита в Староград.
Въобще, каква е задачата на Джакен и за кого работи е едно от нещата, които чакам с най-голямо нетърпение да разкрие мързеливия чичак.

Джендри, Едрик, Мия - мисля, че Ц. е поизбила другите
Имаше и една друга, на която попаднаха Аря и Джендри покрай странстванията с хората на Дондарион и която даже се натискаше на Джендри.

# 650
  • Варна
Е, до последно си беше там, преобразен като Пейт.

Уффф, да, бе!  ooooh!

# 651
И аз си мисля, че Джакен търси книгата за драконите. Ако Безликите са срещу драконите, значи ли непременно, че са на страната на Другия? Когато падне стената само в драконите ще е спасението, иначе...Валар Моргулис.
Червеният жрец във Волантис твърдеше на тълпите, че към Денерис пътуват враговете на Р'хлор, а според Мокоро, Удавения на Железнородените е подчинен на Другия. Какво точно крои Юрон и що за рог е дал на Вик?....

# 652
  • Варна
И аз си мисля, че Джакен търси книгата за драконите. Ако Безликите са срещу драконите, значи ли непременно, че са на страната на Другия? Когато падне стената само в драконите ще е спасението, иначе...Валар Моргулис.
Червеният жрец във Волантис твърдеше на тълпите, че към Денерис пътуват враговете на Р'хлор, а според Мокоро, Удавения на Железнородените е подчинен на Другия. Какво точно крои Юрон и що за рог е дал на Вик?....

Безликите не са ли за който ги наеме? Thinking

# 653
И аз така мислех, че са един вид Браавоски нинджи, но май си имат и някаква своя адженда. В главата на Ария "Грозното момиченце", човека с лицето обезобразено от чума дръпна една реч на Ариа, която си мисля че е живо лицемерие. Може и там да ми е грешката, мисля си, че човека лъже. Но ако казва истината, то тогава що за орден е това....
Уж Безликите не избирали жертвите си, не било за удоволствие, не били продажни...(DwD, Bantam Books стр. 915)
Кои тогава са единайсетте качулати господа? И кой решава на кого му е дошъл реда? Лъже та се къса дядката (не го знам на колко е), защо подвежда детето, какво иска от нея? Джакен я подмами да си избира жертвите, а то да се окаже, че не ставало така. Rolling Eyes
Искам да се махне тя от там. Това е голямо зло.

# 654
  • Варна
И кой решава на кого му е дошъл реда?

Който има пари да си плати. Mr. Green

# 655
И кой решава на кого му е дошъл реда?

Който има пари да си плати. Mr. Green
И аз така мисля.  Grinning
Но човека казва на Ария: "Не убиваме за да служим на някой лорд, нито за да удебелим портфейлите си, нито от суета. Не поднасяме дара за да получим удоволствие, нито избираме кого да убием. Ние сме само служебници на Многоликия Бог."
Айде сега де! Аз не му вярвам, но и Ария не им повярва де...Първата и жертва беше свързана със застраховка на кораби. Пак Юрон?

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 19:26 от Deziderata

# 656
Абе, и на мен ми се струва, че не им е съвсем чиста работата. Затова написах, че съдбата на Аря ми е много интересна. Прекалено много въпросителни има около нея. Ако безликите не избират кого да убиват, а чакат техният бог да им посочи, какви точно са знаците? Как им говори този бог?

Възможно ли е да има отцепници от ордена на безликите? Такива, които след усвояване на нужните умения, стават перфектните убийци и не се ръководят вече от правилата на ордена? Thinking

# 657
  • Варна

Възможно ли е да има отцепници от ордена на безликите? Такива, които след усвояване на нужните умения, стават перфектните убийци и не се ръководят вече от правилата на ордена? Thinking

Не мисля, че биха търпели отцепници. Twisted Evil
 Ако въобще в края на обучението има желаещи да бъдат такива. Добре им промиват мозъците, може би Аря я спасява това, че е варг. Thinking

Скъпи наемници трябва да са безликите, щом Робърт не можеше да си ги позволи за Денерис.

# 658
Не мисля, че биха търпели отцепници. Twisted Evil
 Ако въобще в края на обучението има желаещи да бъдат такива. Добре им промиват мозъците, може би Аря я спасява това, че е варг. Thinking

Пак остава висящ въпросът как разбират кои са избраните от техния бог да получат дара.

Че са скъпи, скъпи са явно - не всеки може да плати с драконово яйце. Laughing
Но пък ако се окаже, че Мисандей е безлика, както имаше подозрения по-назад из темите, може ли да гадаем от кого е наета? Вярно, че тя имаше хиляди възможности да отстрани Денерис до момента, но при Мартин никога не знаем...

# 659
  • Варна

Пак остава висящ въпросът как разбират кои са избраните от техния бог да получат дара.

Ма хич не е висящ, щом поръчителя има пари, значи Богът е съгласен. Wink

За Мисандей, не го вярвам. Аз не съм чела и в дълбочина теориите, де. Но онова което четох беше изсмукано от пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт