"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 374
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Между другото аз си намерих наследника пак и няма да се моля на Ивето да ми дава линк!!!!  smile3534 smile3534 smile3534

Сега остава да се замъкне на сета пак, нали е във ваканция.  hahaha hahaha hahaha Нищо, че не знаем на колко години е, явно е под 18  Thinking  Mr. Green
Да, бе какъв сноуборд е тръгнал да кара  ooooh! Naughty Ама я да си кара ваканцията на сета, аааа  Naughty

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Прибрал се е.  Mr. Green  Може да пообиколи сета Peace

#Crazy Иве, ти информация в реално време ли получаваш  Mr. Green

# 661
Вени, остави го сега Наследника. Виж това  Crazy Wink Crazy

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

# 662
Аз съм съгласна за май месец да е топличко приятно  Heart Eyes
Че после дипломна ме чака юни, септември не е ясно кога ще се почива
Остава да решим с какво ще идем и наистина кога ще е удобно за повечето Peace Hug

Дени май само двете сме през май.  Thinking

Между другото аз си намерих наследника пак и няма да се моля на Ивето да ми дава линк!!!!  smile3534 smile3534 smile3534

Сега остава да се замъкне на сета пак, нали е във ваканция.  hahaha hahaha hahaha Нищо, че не знаем на колко години е, явно е под 18  Thinking  Mr. Green
Да, бе какъв сноуборд е тръгнал да кара  ooooh! Naughty Ама я да си кара ваканцията на сета, аааа  Naughty

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Прибрал се е.  Mr. Green  Може да пообиколи сета Peace

#Crazy Иве, ти информация в реално време ли получаваш  Mr. Green

Вени, аз ти казвам тя му стана фенка наистина.  ooooh! Постоянно явно му следи профила.  hahaha hahaha

Сериозно публикувал е нещо от което става ясно, че много харесва Яман и Мира  Hug и Ча и Серенай.  Hug Това за мен значи, че ще има още посещения на сетовете и още инфо.  Peace

# 663

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

Уаааауууууу, това вече е друго нещо.  newsm03 newsm03 newsm03   bouquet  bouquet  bouquet

# 664

Вени, аз ти казвам тя му стана фенка наистина.  ooooh! Постоянно явно му следи профила.  hahaha hahaha

Сериозно публикувал е нещо от което става ясно, че много харесва Яман и Мира  Hug и Ча и Серенай.  Hug Това за мен значи, че ще има още посещения на сетовете и още инфо.  Peace

smile3508 smile3508 smile3508
Щом ги харесва, може той да те вкара в АРТ клуба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иве, дръж го здраво наследника  Laughing

# 665

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

Мисля,че халата....по-добре му стои.... Crazy

# 666
Вени, остави го сега Наследника. Виж това  Crazy Wink Crazy

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

А аз пък мисля ,че Вени и Ивето,вече са припаднали  hahaha Mr. Green Joy

Ани,ми кЪ,искам я,нещо за спомен  Mr. Green

# 667

Щом ги харесва, може той да те вкара в АРТ клуба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иве, дръж го здраво наследника  Laughing

smile3521 smile3521 newsm47 smile3508 smile3508

# 668
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Този наследник хич, ама хич не ми харесва ще знаете. Naughty

Идеи за накета имате ли или да слагам каквото съм измислила?

В новата тема ще сложа разпределението за 18 епизод. Peace

За 17 сме почти готови чакаме само Лили и Киара.

# 669

Може  ooooh! и ако още няколко пъти каже истината ще му повярвам.  hahaha hahaha hahaha Но без снимка в никакъв клуб не влизам.  Naughty Naughty Naughty

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Бойче защо ми напомни?  hahaha hahaha hahaha Мнооого, ама много ми беше смешен Крачола по халат.  hahaha hahaha hahaha

Дани  Hug как ще са припаднали?  ooooh! Не виждаш ли как потриват ръце?  ooooh! Нищо им няма.  Joy Joy Joy

# 670
Здравейте  Hug Hug Hug

Този наследник хич, ама хич не ми харесва ще знаете. Naughty

Идеи за накета имате ли или да слагам каквото съм измислила?

В новата тема ще сложа разпределението за 18 епизод. Peace

За 17 сме почти готови чакаме само Лили и Киара.

Наследника не ми хареса и на мен, но публикува полезно инфо.  Peace

Аз нямам идеи за анкета.  Naughty Май някой говореше нещо за фитнеса в клуба в който ще работи Яманчи, но не знам какво беше точно.  Peace

# 671
  • Стара Загора
Сериозно питам, само с Ани ли сме за май  newsm78

# 672

защо ми излизат малки снимкитееееее  Cry

# 673
Сериозно питам, само с Ани ли сме за май  newsm78
Май да  Grinning Grinning Grinning А аз май не мога,защото имам матури  Cry Cry

# 674
Дении смятай и мен за май месец Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За снимките на Крачолио оставам безмълвна baby_neutral baby_neutral baby_neutral
А за наследника щях да падна, малко си приличат с Крачолио hahaha hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт