"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 379
  • 728
  •   1
Отговори
# 645

Аааа, повече нищо няма да ви казвам, яяяяяяааааааа...  Joy Joy Joy Joy Joy
Нали го видяхте, преценете си сами  Crossing Arms Crossing Arms
А и пак да кажа - той ще го наследява, Naughty    няма да заема мястото му  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm10 Хайде нека го наследи, ама след много, много, много, много години.

# 646
Ами любезен е човекът  hahaha hahaha hahaha
Ама и той сигурно ще получи това, което си мислим, толкова, колкото и Мерт видя това, дето никога не го е виждал.  Mr. Green Whistling

Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Иве,не ги слушай  Naughty,много си е симпатичен младежа  Flutter

Wink Wink Ето с кого ще споделям новини от него.  Whistling Whistling

Аааа, повече нищо няма да ви казвам, яяяяяяааааааа...  Joy Joy Joy Joy Joy
Нали го видяхте, преценете си сами  Crossing Arms Crossing Arms
А и пак да кажа - той ще го наследява, Naughty    няма да заема мястото му  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm10 Хайде нека го наследи, ама след много, много, много, много години.

И още толкова много....  Peace Peace  Mr. Green

# 647
Аааа то угодия за никои няма да има то е ясно  Peace

Дани  Hug аз викам да си ходим самостоятелно  Joy Joy Joy тъкмо постоянно да има нашенско присъствие около него.  Hug

Ако някой се интерсува, хората изровиха и сайта от който Яманчи е взел звездата и я е нарекъл Мира!!!  Joy Joy Joy Но на сайта пише само да дадеш име на звездата, не да я купиш.  ooooh! Струва 79,95 лири  Joy Joy ми не е скъпо.  Joy Joy Joy

http://osr.org/tr/

# 648
Между другото аз си намерих наследника пак и няма да се моля на Ивето да ми дава линк!!!!  smile3534 smile3534 smile3534

Сега остава да се замъкне на сета пак, нали е във ваканция.  hahaha hahaha hahaha Нищо, че не знаем на колко години е, явно е под 18  Thinking  Mr. Green

# 649

Дани  Hug аз викам да си ходим самостоятелно  Joy Joy Joy тъкмо постоянно да има нашенско присъствие около него.  Hug

Ако някой се интерсува, хората изровиха и сайта от който Яманчи е взел звездата и я е нарекъл Мира!!!  Joy Joy Joy Но на сайта пише само да дадеш име на звездата, не да я купиш.  ooooh! Струва 79,95 лири  Joy Joy ми не е скъпо.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ей, нищо не остава скрито.
А това е адреса, на който Чачи получава подаръци.  Wink

İnönü Caddesi İndigo Apt. No: 41 D: 4 Gümüşsuyu/Taksim İstanbul TR

# 650

Значи само си я кръщаваш.  Peace Hug И с тази ниска цена, като се наредим сега фенките,  Crazy Crazy няма да останат не-наречени звезди  Mr. Green Mr. Green

Между другото аз си намерих наследника пак и няма да се моля на Ивето да ми дава линк!!!!  smile3534 smile3534 smile3534

Сега остава да се замъкне на сета пак, нали е във ваканция.  hahaha hahaha hahaha Нищо, че не знаем на колко години е, явно е под 18  Thinking  Mr. Green

Пуууууу бе, къде и как го намери????!!!  Angry Angry Angry Angry
А видя ли, че е дал координати?  Wink Wink Сякаш някой му ги иска....
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 651

Да, бе какъв сноуборд е тръгнал да кара  ooooh! Naughty Ама я да си кара ваканцията на сета, аааа  Naughty

# 652
Добър ден в неделния снежен ден!
Имам да ви догонвам с цяла тема, но днес ще наваксам надявам се!
Мернах снимки на кандидат за заместник на Ча......Не мо'й се класира до нашия човек това момченце! Mr. Green
Нещо за стопляне на душата  и тялото от мен!
Скрит текст:
Hug

Видях, че си тук  Hug Той не заместник, наследник му бил.  hahaha hahaha hahaha И на теб ли не ти хареса?  newsm78 Joy Joy Но носи новини от сета и ще го дебнем какво пши. Поне се убедих, че не лъже и не си украсява.  Peace

# 653
Ааа Вени,не може ли аз да си остава адреса и Чачко да ми прати нещо,някоя комета примерно  newsm56

# 654

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ей, нищо не остава скрито.
А това е адреса, на който Чачи получава подаръци.  Wink

İnönü Caddesi İndigo Apt. No: 41 D: 4 Gümüşsuyu/Taksim İstanbul TR

Значи Бойче довършвай плетката и да приоготвяме колета!  Joy Joy Joy

Ми намерих го Иве.  Party Party Party Не видях координатите  ooooh! Иначе досега да съм хукнала  hahaha hahaha hahaha Доста си вярва момчето, но като гледам колко хора го следват май редовно виси по сетовете. Трябва да му разровя профила да разбера с какво толкова е привлякъл толкова народ.  hahaha hahaha hahaha

# 655
  • близо до брега на морето
ей,опасни сте-сега и подаръци трябва да изпращаме Joy Joy,а лично не може ли Hug

# 656
Ааа Вени,не може ли аз да си остава адреса и Чачко да ми прати нещо,някоя комета примерно  newsm56

еее Дани прекаляваш!!!  Stop Stop Stop  ooooh! И ти искаш звезда?  ooooh! Само за опашатата звезда Мира купува Яманчи.  Rolling Eyes Mr. Green

# 657

Да, бе какъв сноуборд е тръгнал да кара  ooooh! Naughty Ама я да си кара ваканцията на сета, аааа  Naughty

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Прибрал се е.  Mr. Green  Може да пообиколи сета Peace

Ми намерих го Иве.  Party Party Party Не видях координатите  ooooh! Иначе досега да съм хукнала  hahaha hahaha hahaha Доста си вярва момчето, но като гледам колко хора го следват май редовно виси по сетовете. Трябва да му разровя профила да разбера с какво толкова е привлякъл толкова народ.  hahaha hahaha hahaha

Виж, виж...  Whistling Сега се радва на популярността си...  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 658
Добър ден в неделния снежен ден!
Имам да ви догонвам с цяла тема, но днес ще наваксам надявам се!
Мернах снимки на кандидат за заместник на Ча......Не мо'й се класира до нашия човек това момченце! Mr. Green
Нещо за стопляне на душата  и тялото от мен!
Скрит текст:
Hug

Видях, че си тук  Hug Той не заместник, наследник му бил.  hahaha hahaha hahaha И на теб ли не ти хареса?  newsm78 Joy Joy Но носи новини от сета и ще го дебнем какво пши. Поне се убедих, че не лъже и не си украсява.  Peace

А така - да се уточни - наследник.  Naughty
И кво не му харесвате?  Crossing Arms  И Ча на неговите години е бил такъв
Mr. Green Mr. Green

# 659
  • Стара Загора
Аз съм съгласна за май месец да е топличко приятно  Heart Eyes
Че после дипломна ме чака юни, септември не е ясно кога ще се почива
Остава да решим с какво ще идем и наистина кога ще е удобно за повечето Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт