"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 523
  • 728
  •   1
Отговори
# 360

Добрутру,група! Grinning

Дани, Hug  Hug

Снежка,благодаря за коментара!Радвам се,че си споделила мнението си,поднесено от фенка на Хазал звучи обективно и добронамерено...  bouquet

# 361

Дано новото ми клипче на Яман и Мира да ви хареса...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 362
  • Плевен
Здравейтееее, снощната серия казвате не била от най-хубавите. Аз гледам сериите само с превод, иначе нищо не разбирам и само се ядосвам. Та по този повод да попитам има ли разпределение на преводачите на 16 и 17 епизод?
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 363
  • в очите на дъщеря си
ПРЕВОДАЧИТЕ НА 17 ЕПИЗОД

hero_in 0:00:00 - 0:11:00

arji- 0:11:00 - 0:22:00

Kiara 0:22:00 - 0:33:00

Veneta 0:33:00 - 0:44:00

LiLisy - 0:44:00 - 0:55:00

Megi - 0:55:00  -1:06:00

Reni- 1:06:00 - 1:17:00

pepittto- 1:17:00 - 1:28:00

tarlio  1:28:00 - 1:39:00

nedejda - 1:39:00 - 1:50:00

ilina1:50:00 до края.

# 364
  • в очите на дъщеря си
Пепи, 16 го преведохме. Mr. Green

# 365
Скрит текст:
Рейтинга в тотала е поспаднал но и серията не беше от най-динамичните.
Интересно откъде се взе този резултат в АВ групата като такива цифри нямаше във временните рейтинги снощи. Всъщност, за себе си имам свое обяснение но то не е важно в случая.
Да беше,спокойна серия,май към края се опита малко да вдигне адреналина ,но общо взето беше  слабичка  Peace
за рейтинга ,не разбирам  Blush
Предните две серии няма да ги коментирам в детайли, защото рейтинга си беше заслужен на миналия епизод. Серията беше изключително динамична с яркото присъствие на екрана на Метин/Оркун а и Едже вкара типичната турска драма. 17 епизод по време на излъчването също беше с висок рейтинг но пък тогава ПО нямаше конкурент в Петък, но имаше преди тези серии много силни и динамични а не с висок рейтинг. Rolling Eyes
Явно комшиите си изчисляват рейтингите по свои си стандартни и общоприети формули за сериалите им, които нямат нищо общо с формулите на точните математически науки.

# 366
  • Плевен
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Няма нищо аз съм готова пак да превеждам.
Айде заемам се със 17  Hug

# 367
 vikktory  Hug,благодаря   bouquet,аз гледам пак епизода,че вчера нета ме уби  #Cussing out,много са сладки бее,ох   Heart Eyes,след малко ще съм на финалната сцена  Mr. Green
nadetoxoxo ,нещо ми даде внезапна грешка,но ще пробвам докато не тръгне  Peace  Hug
за което благодарим   bouquet

# 368
  • Плевен
Влизам във viki да си направя превода на 17, но не ставааа. Заключени ли са субтитрите?

# 369
Neidjal ,нямам си и на идея,но може би си имат някакви вътрешни игри или правила,но за снощия спад си има защо  Peace

# 370
  • в очите на дъщеря си
Влизам във viki да си направя превода на 17, но не ставааа. Заключени ли са субтитрите?

Пепи, току що ги отключих. Peace

# 371
Иве,това е за тебе!
Скрит текст:
Съобщението не може да бъде изпратено. 'ivva' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

# 372
Здравейте мили момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снежи и аз ти благодаря за коментара  Hug Hug Hug
Снощи тъкмо бях позадрямала и малко ми развалиха съня, но днес съм отпочинала и нищо не може да ми развали настроението Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Пишете си на воля каквото си искате вече, не може да ме мръднете Joy Joy Joy Joy
А сега по същество:

Слагайте очилатааа #Crazy #Crazy #Crazy

# 373

Снежка,благодаря за коментара!Радвам се,че си споделила мнението си,поднесено от фенка на Хазал звучи обективно и добронамерено...  bouquet
+1 и аз благодаря на Снежка   bouquet
Тук Мира направо сияе. И има защо, де.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много хубав момент.
И снощи във фитнеса бяха много сладки като се гонеха и дебнеха и накрая "случайно" се срещнаха.  Laughing

# 374
nadetoxoxo,тръгна,срахотен клип с любими сцени,особенно басейна  Peace,много силен момент,благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт