"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 462
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
има има аз ще почиствам уредите newsm28 newsm28 newsm79
Браво,каква самоинициатива  Hug  Mr. Green! Hug
Gabie,тя твойта длъжност много сложна,ще се справиш ли сама?  Mr. Green Hug
Ивче,оплаквания ли имаш  hahaha Mr. Green
Тя сега мисли.... Joy Joy Joyв/у предния ми пост и дали да не си земе мрънкането обратно Joy Joy Joy

# 466
Иве.... Hugако рязко си взема халата... hahaha hahaha hahahaДа не излезне ,че си с връзки.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Naughty  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Имам, Дани, имам  Naughty Май има и други недоволни,  Mr. Green че и пропуснати  Naughty

# 467
  • Стара Загора
Завърти ме около Чачи джънъм  Flutter Flutter доволна и ти щИ останеш  Mr. Green

# 468
  • между морето и небето
има има аз ще почиствам уредите newsm28 newsm28 newsm79
Браво,каква самоинициатива  Hug  Mr. Green! Hug
Gabie,тя твойта длъжност много сложна,ще се справиш ли сама?  Mr. Green Hug
Ивче,оплаквания ли имаш  hahaha Mr. Green

А имам опит  Peace, но може и да си взема асистент - желаещи има ли?

# 469
брей тия наще,пак се гласят нещо,я марш по местата  Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ивче да търка гърба на Крачола,а Ани на бате Кенан като го пуснат в отпуск  Joy
Бойче и Тони ще посрещат клиентите на входа да им паркират колите   car003  Joy
дени,да сменя и пере мръсните кърпи  prostor
А аз ще се грижа са сигурноста на Яманчо,като се лепня за него  Mr. Green  action032
ууу колко съм скромна  newsm56,други желаещи има ли? hahaha Joy moresmile
Аз като гледам не останаха свободни длъжности   Whistling И ще взема да стана един клиент на Яманко. Да ми показва къде какво и как да правя  Crazy Flutter Crazy И понеже бавно схващам има мнооооого да ми показва.  Party Party Party

# 470
Сакън бе Ани  Mr. Green,колко по рядко се виждате,по сладки ще сте си  Mr. Green
А при мен бързо се решават нещата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
еи тва ме кефи "
Яманчи е герой и никой друг!!! Тук съм пренсес!!!  Love Love Love",браво Ани  Hug
оффф моя мъж никога не ми е казвал принцесо  smile3506,защо ли  newsm12,сигурно щотото съм принсес та дрънка  gydi

# 471
ААА УУУ,много сте непослушни,ако сте такива ще изгонят Яманчо от работа още първия ден  hahaha

# 472
ААА УУУ,много сте непослушни,ако сте такива ще изгонят Яманчо от работа още първия ден  hahaha

Направо са го изгонили.  ooooh! Изрично го предупредиха за посетителите в клуба!!!  Naughty Naughty Naughty

Днес няма туит от Чачи и всички са в очакване.  hahaha hahaha hahaha Разглези ни значи и сега го чакат да пише пак.  Joy Joy Joy Иве, чакаме снимката на наследника, то е ясно,ч е профила му няма да го дадеш.  ooooh!

# 473

Аз като гледам не останаха свободни длъжности   Whistling И ще взема да стана един клиент на Яманко. Да ми показва къде какво и как да правя  Crazy Flutter Crazy И понеже бавно схващам има мнооооого да ми показва.  Party Party Party

Wink Wink Crazy Joy Joy Joy Joy

Вярно, Crazy  то трябват и клиенти за фитнесО.  Joy Joy Joy
Фенките на ЯмОр са с предимство  Whistling Whistling Другите бачкайте  hahaha hahaha

# 474
Peace
Скрит текст:

Пише, че рейтинга е скочил до тавана когато Яман се е правел на Джейм Бонд  Joy Joy Joy Joy

Рицаря спаси своята принцеса но не беше с бял кон а с черно ауди и Ча в лицето на Джеймс Бонд. Joy Ама наистина големи хуморески пишат. Joy

# 475
Иве, чакаме снимката на наследника, то е ясно,ч е профила му няма да го дадеш.  ooooh!

Еййй, мислех, че забравихте и си трайкам, Whistling  но не  Mr. Green Отивам да го търся, но ще избера най-грозната  Mr. Green

# 476
  • Стара Загора
Габииии  Hug бен, бен бен нареждам се  Peace Mr. Green

# 477
# 478

Wink Wink Crazy Joy Joy Joy Joy

Вярно, Crazy  то трябват и клиенти за фитнесО.  Joy Joy Joy
Фенките на ЯмОр са с предимство  Whistling Whistling Другите бачкайте  hahaha hahaha

smile3521 smile3521 smile3521

# 479
Venetat,браво,само ти никакви ядове не създаде и не мрънка,как си нацели  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт