"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 459
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Габииии  Hug бен, бен бен нареждам се  Peace Mr. Green

По-добре ще си като помощник, отколкото като длъжността, която Дани ти даде.  Joy Joy Joy

Иве, чакаме снимката на наследника, то е ясно,ч е профила му няма да го дадеш.  ooooh!

Еййй, мислех, че забравихте и си трайкам, Whistling  но не  Mr. Green Отивам да го търся, но ще избера най-грозната  Mr. Green

Аз НЕ забравям!  Naughty Naughty Naughty Чакам, чакам  Party и без това не ми хареса наследника, каквато и снимка на сложиш все тая.  smile3534

# 481
  • Плевен
Момичета, дали ще има 16 епизод като торент някъде?   bouquet

# 482
  • в очите на дъщеря си
Някой има ли снощният епизод за теглене?

# 483
Момичета, дали ще има 16 епизод като торент някъде?   bouquet

Ивето още не го е направила.  Peace

# 484
# 485
Не знам какво ще стане с наследника, ама аз сериозно мисля да последвам Сафари, че тя/той  newsm78 вижда много неща  Mr. Green

# 486
Готови ли сте?  Crazy

На вашето внимание - наследникът
Mr. Green  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
smile3534 smile3534

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 23:08 от ivva

# 487
Не знам какво ще стане с наследника, ама аз сериозно мисля да последвам Сафари, че тя/той  newsm78 вижда много неща  Mr. Green

Peace  Peace hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 488
Що се умълчахте,  newsm78 да не се влюбихте  Mr. Green Mr. Green

# 489

Скрит текст:

Вени, права си.  Hug Хитър ход.  Joy Joy Joy Кучето постоянно се използва от стопнакта си за срещи с Яман.  Joy Joy Joy Сигурно знае много неща, които ние не сме видели.  Joy Joy Joy

Готови ли сте?  Crazy

Mr. Green  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Вай бееее аз не бях забелязала, че е толкова малък.  ooooh! Аз докато му разбера какво е писал и да се чудя да му вярвам или не ти и снимки си свалила.  ooooh!

Що се умълчахте,  newsm78 да не се влюбихте  Mr. Green Mr. Green

Изпаднаха в шок.  hahaha hahaha hahaha

# 490
На тази първата снимка май пишеше Лека нощ  Joy Joy това момче май живее в Т.  Joy Joy

# 491
Що се умълчахте,  newsm78 да не се влюбихте  Mr. Green Mr. Green
аааа направо без пръсти за писане останахме  Mr. Green

# 492
Готови ли сте?  Crazy

Mr. Green  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Какво точно ще наследи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 493
 newsm09
Баси и наследника, два дни го спрягате, викам ще изкарате някой мажага... а то .... пъпка върху патладжан, ако го види Чачко, ще си обръсне косата сигурно Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Я тия дето сте се наредили във фитнеса да ви пратим наследника да си поговорите за бъдещите му планове,  Laughing Laughing Laughing
а пък ние отвън ще си вземаме автографи от Чачко?! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 494
На тази първата снимка май пишеше Лека нощ  Joy Joy това момче май живее в Т.  Joy Joy

Той има много такива "легнали" фотоси. hahaha hahaha hahaha
И не е чак толкова малък, колкото ти се струва  Wink Wink , нито толкова грозен  Naughty  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт