SportsDirect-61

• 65 343
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Ако съм пратил поръчка вчера, кога ще пратят е-майл, че е тръгнала    Rolling Eyes

До 2 дни ще получиш мейл . Peace

Можеш  и сега да провериш - My Account - Order History - в дясно track your order ,ако поръчката е обработена .

Пише, че е в процес, надявам се да пратят е-майл по-бързо  Praynig

# 46
Нещо за кодове не се ли чува бе мили дами?Ще пускам поръчка,та викам няма ли да ме огрее нещо?Иначе се ориентирам на по Тедичка подписа от долу,ама сега нещо не ми го показва,не знам поради каква причина.   bouquet

# 47
  • София
Поръчвал ли е някой слънчеви очила от Спортдирект? С какво качество са?

# 48
Gorda mama благодаря   bouquet
Аз вчера вече изгърмях и си поръчах 2 адидаса 5,5 и 6!
Като дойдат ще видя дали имат мн голяма разлика  Laughing

И едни апрески на Campri - четох добри отзиви за тях, дано дойдат по-бързо че днес направо ми се отщя от тая зима!

# 49
А някой ползва ли услугите на посредническа фирма за доставка от спортса до БГ? Някой да полза Емпреса? Поръчах пратката на техния адрес и сега от йодел са ми пратили имейл, че пратката е доставена но като гледам пише някакъв друг град - Базилдън, а офиса на Емпреса е в Дагенам -Лондон  Confused Възможно ли е да са я доставили на друг адрес тези от Йодел?

# 50
Може да използвате старата версия на форума .  Peace

Господ да те благослови Тедичка  Praynig
извади ми очите новата визия  Joy

# 51
Не съм поръчвала от няколко месеца, но май е вдигната леко доставката или поне изчисляването й. За едни маратонки, детски апрески и десетина тениски ми начисли 12,50 п, а предния път за доста повече неща и като брой, тегло и сума беше 8,33п Rolling Eyes

Сменят често доставкат.Сега до 9 неща е 8,33п., от 10 до към 30 е 12,50. Ако има по обемисти неща също вдигат.  bouquet

Мдаам, оня ден за 60 артикула ми взе 12.49 п ... и не бяха чорапи само  Joy

# 52
  • София
.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 13:06 от magina

# 53
  • София
Ако съм пратил поръчка вчера, кога ще пратят е-майл, че е тръгнала    Rolling Eyes

До 2 дни ще получиш мейл . Peace

Можеш  и сега да провериш - My Account - Order History - в дясно track your order ,ако поръчката е обработена .

Пише, че е в процес, надявам се да пратят е-майл по-бързо  Praynig

Утре ще можеш да я видиш в Хисторито . Peace

Нещо за кодове не се ли чува бе мили дами?Ще пускам поръчка,та викам няма ли да ме огрее нещо?Иначе се ориентирам на по Тедичка подписа от долу,ама сега нещо не ми го показва,не знам поради каква причина.   bouquet

За жалост няма кодове . Sad
А относно подписите - от днес са автоматично скрити и който иска да ги вижда - Профил - Настройки Изглед и Подредба - махни отметката от  Не показвай подписите на другите потребители.

Девойки, някой току-що си напазари нещо от спортса за 216 лири с моята кредитна карта  Shocked
На някой да му се е случвало и как се процедира? Обадих се веднага и блокираха картата  Tired
Имам един акаунт и поръчката не е от там....

#Crazy #Crazy #Crazy

Скоро пускала ли си поръчка ? Да не би да има нещо двойно блокирано ?  newsm78

Господ да те благослови Тедичка  Praynig
извади ми очите новата визия  Joy

smile3521  и аз не харесвам новата визия .

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 00:02 от tedichka07

# 54
  • София
.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 13:06 от magina

# 55
Някой може ли да ми каже каква е разликата между тези двете ?

Когато я поръчах и двете бяха един цвят и поръчах тази по-евтината. Освен едната да е с 3-4 ръкав, а другата с дълъг. newsm78

# 56
Търся съвет: Синът ми е 162 см. висок и 48 кг., какъв размер да купувам за жилетки и горнища анцуг- струва ми се, че този юношеския размер-13 години няма да му стане, защото съм взимала шапки и тениски и са му малки. Дали да взема XS или S от мъжката серия?

# 57
Мики,то пише ,че по-евтината е с 3-4 ръкав Simple Smile

# 58
Мики,то пише ,че по-евтината е с 3-4 ръкав Simple Smile

Аз пък виждам, че и на двете пише 3/4 слийвс  Laughing

# 59
Здравейте.
http://www.sportsdirect.com/golddigga-jeans-jeggings-ladies-646024 - харесала съм си тези дънки някои има ли идея как са с номерата, дали отговарят?

Общи условия

Активация на акаунт