ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
На моята Сара явно това и е сезона, изобщо не я бърка студа  newsm78 ако има кой да стои с нея навън няма да се сети да се прибере за разлика от момчетата ми те на бързо свършват работа и тичат обратно в къщи на топло.

# 31
  • София
Моите кокони много се кефят на снега, по последни данни Simple Smile Скачат, играят, боричкат се. Лили много обича някой да й хвърля снежни топки, ще пусна една стара снимка, да видите за какво става дума.
Скрит текст:

# 32
Олеееееееее ,красота   bouquet

# 33
Малко Сладко Коте куче нинджа е твоята Лили Joy Hug

# 34
  • София
И черен колан си има, виж как се развява на втората снимка... Mr. Green

# 35
И черен колан си има, виж как се развява на втората снимка... Mr. Green
Да, видях го за това писах, че е нинджа Joy. А снимките си ги правила с професионален апарат явно, защото и моята Сара скача ама не стават такива,  а са размазани.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 13:35 от Тони-мама

# 36
  • Балчик
Охоо, коте, тя направо лети. Много красиви снимки.

Дзак.
Скрит текст:
Нещо за ядене ли има тук?

# 37
хехееееееееееее, Коте, стахотна е  Hug!
Джемма, така ми се гушка малка муцунка.. hug
жгмъц, най-вероятно не е била твоята работа  Peace
И моята малка маймуна не иска да се прибира.. скача в тоя сняг, завира си главата в снега, въргаля се..чудо! Мама Машка все гледа да си полягва вътре, не и се лудува вече така.

# 38
  • виртуално
Вчера открих на Арчи топче колкото 1ст на слабините. Сега се връщаме от лекар, каза че е съединителна тъкан, но да го следя и ако тръгне да нараства ще го махне. Много се бях притеснила, дано не се наложи операция  Praynig

# 39
  • София
Здравейте!

Изобщо не ми се иска да ви развалям хубавата тема с лоша новина, но ми трябва адекватен съвет  Hug

Някои ме познават от старите теми, моето куче беше мини-пинчер. Джесика почина днес, най-вероятно от болестта Ауески. Ветеринарите в клиниката казаха, че ако тази диагноза се потвърди утре, трябва да пусна изследвания и на детето в Инфекциозна, защото било заразно. Те са: ELISA и PC... (третата буква не мога да я разчета).

Доколкото внимателно проучих в Интернет, има фиксирани случаи на заболяване на човек от Ауески, но не е правило, а по-скоро изключение. Казаха да наблюдавам детето за симптоми на менингит. Аз ли не виждам връзката между двете болести или има нещо, което изпускам?  newsm78

Също така това ELISA е изследване за сифилис. Какво общо има в случая и какво би трябвало да покаже?  newsm78

Ще се радвам ако някой знае нещо по въпроса и ми изясни ситуацията  Praynig, защото ми е много притеснено.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 20:14 от -=Деси=-

# 40
  • Балчик
О, Деси, съжалявам за Джесика. Sad Милата.
Дано всичко е наред с детенцето. Praynig

# 41
  • Пловдив
Деси съжалявам за загубата ти Sad
Според гугъл болестта не е опасна за човек
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%8 … D1%81%D0%BA%D0%B8
и аз не виждам връзка между двете заболявания,направи всички препоръчани изследвания на детенце.Стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 42
Здравейте!

Изобщо не ми се иска да ви развалям хубавата тема с лоша новина, но ми трябва адекватен съвет  Hug

Някои ме познават от старите теми, моето куче беше мини-пинчер. Джесика почина днес, най-вероятно от болестта Ауески. Ветеринарите в клиниката казаха, че ако тази диагноза се потвърди утре, трябва да пусна изследвания и на детето в Инфекциозна, защото било заразно. Те са: ELISA и PC... (третата буква не мога да я разчета).

Доколкото внимателно проучих в Интернет, има фиксирани случаи на заболяване на човек от Ауески, но не е правило, а по-скоро изключение. Казаха да наблюдавам детето за симптоми на менингит. Аз ли не виждам връзката между двете болести или има нещо, което изпускам?  newsm78

Също така това ELISA е изследване за сифилис. Какво общо има в случая и какво би трябвало да покаже?  newsm78

Ще се радвам ако някой знае нещо по въпроса и ми изясни ситуацията  Praynig, защото ми е много притеснено.
Съжалявам за кученцето ти  Hug...симптомите и такива ли бяха като описаните за болеста и ако е гледано в къщи как се е заразила?От моя вет знам, че с едни и същи симптоми може да са над 10 вида болести, а за тази специално трябва изследване за да каже, че е ауески.

# 43
  • София
Джемма, благодаря!  Hug

Скрихме всички нейни неща, но детето обикаля и я търси, направо ми се обръща сърцето  Tired  

melani14, тези изследвания хич не ми вдъхват доверие, честно казано, ще травмираме детето за нищо. Мълча за цената им.

Тони-мама, това е другото, което ме притеснява. Не, не бяха класическите симптоми, проверих ги веднага. Затова не мога да си обясня, защо петима ветеринари настояват на тези тестове и каква връзка виждат.

За мен клиничната картина е много, ама много различна.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:21 от -=Деси=-

# 44
Джемма, благодаря!  Hug

Скрихме всички нейни неща, но детето обикаля и я търси, направо ми се обръща сърцето  Tired  

melani14, тези изследвания хич не ми вдъхват доверие, честно казано, ще травмираме детето за нищо. Мълча за цената им.

Тони-мама, това е другото, което ме притеснява. Не, не бяха класическите симптоми, проверих ги веднага. Затова не мога да си обясня, защо петима ветеринари настояват на тези тестове и каква връзка виждат.

За мен клиничната картина е много, ама много различна.
Kakви бяха симптомите и за колко време почина?

Общи условия

Активация на акаунт