СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 329
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
 Значи не съм само аз тази, която се притеснява за всичко Simple Smile. Наистина момичета много помагате като споделяте опита си. При мен притеснението със симптомите също е голямо, може би заради неуспешната ми първа бременност. Гърдите ту ме болят, ту не. Постоянно се вглеждам и изпадам в ужас, че нямам толкова ясно изразени симптоми. Аз все още не съм чула сърчице, а прегледа ми е чак на 11.02. Май ще се побъркам дотогава.  Наистина се опитвам да мисля позитивно, но просто ми е много трудно.
 Относно споделянето на новината ние не сме казали на никого освен на сестрата на мъжа ми. Искаме да чуем първо сърчице. Но за съжаление има няколко "приятелки", които постоянно ми звънят и ме питат дали този месец нещо не се е получило. Незнам правилно ли е и се чувствам много зле, но наистина искам да изчакам и вече незнам какви отговори да давам.

Хубав ден!!! 

# 241
  • София
Значи не съм само аз тази, която се притеснява за всичко Simple Smile. Наистина момичета много помагате като споделяте опита си. При мен притеснението със симптомите също е голямо, може би заради неуспешната ми първа бременност. Гърдите ту ме болят, ту не. Постоянно се вглеждам и изпадам в ужас, че нямам толкова ясно изразени симптоми. Аз все още не съм чула сърчице, а прегледа ми е чак на 11.02. Май ще се побъркам дотогава.  Наистина се опитвам да мисля позитивно, но просто ми е много трудно.
 Относно споделянето на новината ние не сме казали на никого освен на сестрата на мъжа ми. Искаме да чуем първо сърчице. Но за съжаление има няколко "приятелки", които постоянно ми звънят и ме питат дали този месец нещо не се е получило. Незнам правилно ли е и се чувствам много зле, но наистина искам да изчакам и вече незнам какви отговори да давам.

Хубав ден!!! 

Рали, аз също още не съм чула сърчице! Бях на преглед на 16-ти януари, имаше сакче и жълто тяло, но не чухме сърчице. Аз отидох толкова рано по други причини, иначе ми е ясно, че се ходи малко по-късно. Сегега чак до 13-ти февруари ще чакам за прегледа. Като цяло съм спокойна, вярно чакам с нетърпение, ама не съм се шашнала. Не бива и ти да се шашкаш.  Hug

# 242
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,  бъдещи мами!  Отдавна се ровя из форума, но за първи път пиша Blush

Аз съм на 22 години,  първа бременност, от Пловдив.  Според калкулатора тук термина трябва да е на 23.09  Heart Eyes

Преди седмица бях на лекар,  тогава се видя само плоден сак и доки каза че имам двурогова матка,  което не ме зарадва изобщо. Пия утрогестан и но шпа. 
Днес пак бях да ме види -  окончателно потвърди бременността,  видя се и ембрионче,  и до него нещо светкаше като светулка, ама много леко се забелязваше Crazy каза че е сърчице,  обаче другата седмица пак ме вика да се види по-добре.  Каза,  че всичко е наред и се развиваме както трябва на този етап.  Дано да продължим все така  Praynig

Много успокояващо действа,  подкрепянето от други майчици..   bouquet
Хубав ден на всички!

# 243

Хубав ден!!! 

Рали, аз също още не съм чула сърчице! Бях на преглед на 16-ти януари, имаше сакче и жълто тяло, но не чухме сърчице. Аз отидох толкова рано по други причини, иначе ми е ясно, че се ходи малко по-късно. Сегега чак до 13-ти февруари ще чакам за прегледа. Като цяло съм спокойна, вярно чакам с нетърпение, ама не съм се шашнала. Не бива и ти да се шашкаш.  Hug

Аз също не чух сърчице, когато бях на 15.01 на преглед, но доки потвърди, че съм бременна, а ме гледа на коремен ефограф и си се видя всичко, което за мен беше странно, защото мислех, че е твърде рано!
Рали, според мен това с казването са бабини щуротии, ти като не казваш на никого и те мъчат такива въпроси, няма с кого да споделиш, за да ти олекне! Според мен, всичко си ти е наред, това че си имала неуспешна бременност е ужасно, но не бива да те кара да мислиш, че и тази ще е така, тъкмо напротив, сега ще видиш бебчо в ръцете си на финала сигурна съм!

# 244
  • ул. "Мечтание"
Привет, мадами!  Simple Smile

kama4e, и аз винаги когато съм бременна много сънувам. Много често са "розови" сънища.  smile3531 Whistling Joy Нещо, което принципно е необичайно за мен. Whistling

amour, добре си ни дошла!  Hug

Elora_D, наистина, добре го мислиш. Сподели на хора, които знаеш, че искрено ще се зарадват. Сигурна съм, че тяхната радост ще те зарази!  Wink

selinadi, живия пример съм за две бременности без гадене. Hug А първата бременност ми се гадеше, но съвсем умерено и пренебрежително рядко. Peace И двете ми бременности си протекоха съвсем нормално и успешно. Планирам и тази да е такава!  Mr. Green

Не ги мислете толкова тия липсващи симптоми. Не сте болни в крайна сметка. Бременни сте!  Mr. Green

christiana, добре дошла!  Hug

# 245
  • София
Точно така, не сте болни а сте бременни и колкото по-леко протича бременността ви без симптоми, толкова по-добре за вас, това, че на някои не им се гади, не ги болят гърдите не означава, че са по-малко бременни! Напротив радвайте се, защото не е особено приятно да умираш за сън, когато трябва да работиш и да ти се гади през цялото време докато боравиш с официални документи и всеки момент да се чудиш дали няма да украсиш пейзажа! И да не можеш да спиш по корем, защото всяко едно притискане на гърдите носи дискомфорт и се събуждаш! А и липсата на  симптоми, не означава, че бебето не се развива добре! Я стегнете редиците мамчета и се наслаждавайте на оформящите се коремчета!Сега ни се е паднало да се пъчим гордо с тях! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 246
А как сте с пишкането? Тази нощ ставах 5 пъти, затова сутринта  занесох урина за микробиологично изследване.  Rolling Eyes Ще пазя леглото поне още седмица....

# 247
  • София
От време на време ме мъчи един цистит, сега като пуснем изследвания в понеделник ще разбера какъв е проблема!

# 248
А как сте с пишкането? Тази нощ ставах 5 пъти, затова сутринта  занесох урина за микробиологично изследване.  Rolling Eyes Ще пазя леглото поне още седмица....
А защо реши, че нещо не е наред? Аз също пишкам много често само, че през деня, което на мен по принцип въобще не ми е присъщо, но четох из някакви статии, че е напълно нормално, защото матката ти е по-голяма от преди и притиска пикочния мехур!

# 249
  • ул. "Мечтание"
Наистина не е необичайно по време на бременност честото уриниране. Peace

TIAta, дано го оправите бързо цистита. кофти си е!  Confused

# 250
  • София
ще го правим, няма къде да ходи, но е често срещан проблем при бременността! Важното е да няма по-сериозна инфекция!

# 251
А защо реши, че нещо не е наред? Аз също пишкам много често само, че през деня, което на мен по принцип въобще не ми е присъщо, но четох из някакви статии, че е напълно нормално, защото матката ти е по-голяма от преди и притиска пикочния мехур!
Реших,че може нещо да не е наред, защото ме болят бъбреците днес, а нямам такива проблеми. Зная, че е обичайно честото уриниране.

# 252
Реших,че може нещо да не е наред, защото ме болят бъбреците днес, а нямам такива проблеми. Зная, че е обичайно честото уриниране.
Е, дано всичко е наред!

# 253
Някой няма ли да качи някоя снимка от ехографа си? Thinking

# 254
  • ул. "Мечтание"
Много приятна статия.  Grinning Не само за баби, но и за мами, татковци и всеки друг, който е в обкръжението на бебето. Simple Smile

Наръчник за баби при отглеждане на внуче

И една сладка снимка.  Crazy Heart Eyes

От тук

Общи условия

Активация на акаунт