Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви данни могат да бъдат добавени в нова тема?
Какви са някои от преживяванията на майките по време на бременността?
Какви са някои от препоръките и споделените опит на майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви данни могат да бъдат добавени в нова тема?
-
Какви са някои от преживяванията на майките по време на бременността?
-
Какви са някои от препоръките и споделените опит на майките?
-
Какво е нормалното развитие на бременността според ехографските данни?
-
Защо се използва утрогестан и аспирин протект по време на бременност?

Направи ми и гинекологичен преглед, взе секрети, пусна и другите задължителни изследвания, та в петък преди работа- право в централата на "Цибалаб"! 
Мия я през ден, това никога не е било. Нищо по- специално не мисля да правя, то си е от хормоните. Е, може би на следващото ми ходене на фризьор, ще помоля да ми сложат от някоя от професионалните ампулки. Просто ей така
По принцип ми е мазна, а сега е още повече, но сега на всичко от горе е и суха в краищата и стърчи във всички посоки, ако не я изправя
Какво ли не съм пробвала, скъпа козметика, евтина козметика. Всичко! Само дето, с извинение, лайно не съм си слагала на главата! Само един съвет от мен, взимайте си шампоан за всекидневна употреба, а не за мазна коса. Много добър, които съм използвала и ми харесваше как седи косата ми, но не знайно и за мен го спрях е на KLORANE, Шампоан с мляко от овес - за честа употреба. Но при всеки е индивидуално. А що се отнася до това че косата е мазна, заради хормони, НЯМА НИКАКВО СПАСЕНИЕ, СЪВСЕМ! За съжаление