СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 365
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
fashionmama честито зъбче.
Момичета пробвам от няколко дни да намеря Ана и да сеприсъединя към групата във фб, но безуспешно. Може ли малко помощ  Embarassed. Аз утре съм на преглед и се надявам на добри новини  Praynig

# 481
  • ул. "Мечтание"
Здравейте,
днес бях на лекар и чух сърчице  Simple Smile Вървиме с 3-4 дни назад, но док. каза, че всичко изглеждало нормално. Ще се следя в Св. Лазар при д-р Банчева.
Имам малко странен въпрос има ли някоя от вас, която да си слага хиалуронова киселина в устните? Аз от доста време си слагам и се чудя дали е безвредно и по време на бременността?
Относно витамините аз приемам Пренатал, но честно казано ми става малко лошо от тях.

Честито сърчице.  Hug
Вероятно този, който ти прави процедурите с хиалуроновата киселина ще е най-добре запознат дали може да се прави по време на бременност.

selinadi
, радвам се, че всичко е наред!  Hug

alaskan summer , ако принципно си ти е завишено СУЕ-то не би трябвало да е притеснително. Не гледайте референтните стойности на изследванията, защото за много от тях не са съобразени за бременни. Докато сме бременни други стойности са нормални и нормите са малко по-различни.

Wickedly, оправяй се бързо!  Praynig

Отивам да си полегна малко, че много се изморих. Надявам се за час-час и половина да си почина. От 6 часа съм на боуен и трябва към 5-5 и нещо да тръгна. Мързи ме...  Mr. Green Може да се измързелевя и да си взема такси вместо с автобуса. Ще видим!

# 482
  • гр.Варна
Нощни очи,само съм чувала за тази техника,но не знаех,че се практикува във Варна.Би ли разказала как ти се отразява?Къде се провеждат часовете?Каква е цената на един сеанс?
Мисля,че имам нужда от такова нещо,определено!

# 483
  • София
Много сте написали или аз не съм влизала  Crazy

Алекс, много хубави снимки са ти направили  Heart Eyes на мен ми дават всеки път като ходя т.е през 2 седмици  Laughing и не са още така разчитаеми .

# 484
Момичета, здравейте!!!
Добре дошли на новите!!! Ставаме все по многобройна дружина!!! Явно се борим ефективно с демографската криза!! хаха  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl хаха
Много се радвам за всички, чули сърчица и видяли сакчета!!!  Hug  bouquet

Цветелина Костадинова Страшно много се радвам за теб!!! Тамън онзи ден във ФБ групата си говорихме, че още си нямаме близнаци в отбора И ЕТО!!!!   bouquet Crazy newsm51 smile3501 Hug Ох нямам думи!!!! хаха

dgudge така и не разбрах какво стана с прегледа. Ще имаме ли още едни близнаци?  Praynig Crazy

megi_zdr страшно сте се подредили с твоите приятелки!!  newsm53 newsm03 Ще си бремените заедно!! И на мен ми се иска да си имам дружка, но в крайна сметка за какво сте ми вие хаха   bouquet

Нощни очи благодаря за линковете.  newsm51 Хич не са лоши приложенията. Момичетата във ФБ са постнали и още едно-две, които също си струват вниманието.

Да се похваля и аз:  Crazy Crazy Crazy
Вчера бях на преглед за първи път при Д-р Ирена Шикова в МЦ Лозенец. Много съм доволна! Доки е много мила, отзивчива и се вживява и в най-малкото нещо. Прегледа ме много обстойно... отвътре-отвънка, отгоре-отдолу....  Whistling И! В крайна сметка сме във 10г.с. и 5дни! Имаме си всичко! Около 4см. сме дълги! А мама е  много...  newsm68 newsm44 newsm47 newsm44 Crazy Crazy Crazy
Следващата ми среща с доки е на 05.03 и вече нямам търпение.
Довечера съм на кардиолог, защото се оказах с високо кръвно налягане и екстрасистоли. Гледам напред и се старая да си мисля само за хубави неща.

Относно групата във ФБ:
Мамите, които искат да се включат да ми пратят покана за приятелство на https://www.facebook.com/anna.pencheva.9 иначе нямам как да ги добавя, ако не сме приятели, защото групата е тайна.
*Teddy* От няколко дни чакам да приемеш поканата ми, за да те добавя. Бг-мамма не ми позволи на няколко пъти да ти изпратя ЛС и за това ти пиша тук в темата.

# 485
Момичета, здравейте!!!
Добре дошли на новите!!! Ставаме все по многобройна дружина!!! Явно се борим ефективно с демографската криза!! хаха  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl хаха
Много се радвам за всички, чули сърчица и видяли сакчета!!!  Hug  bouquet

Цветелина Костадинова Страшно много се радвам за теб!!! Тамън онзи ден във ФБ групата си говорихме, че още си нямаме близнаци в отбора И ЕТО!!!!   bouquet Crazy newsm51 smile3501 Hug Ох нямам думи!!!! хаха

dgudge така и не разбрах какво стана с прегледа. Ще имаме ли още едни близнаци?  Praynig Crazy

megi_zdr страшно сте се подредили с твоите приятелки!!  newsm53 newsm03 Ще си бремените заедно!! И на мен ми се иска да си имам дружка, но в крайна сметка за какво сте ми вие хаха   bouquet

Нощни очи благодаря за линковете.  newsm51 Хич не са лоши приложенията. Момичетата във ФБ са постнали и още едно-две, които също си струват вниманието.

Да се похваля и аз:  Crazy Crazy Crazy
Вчера бях на преглед за първи път при Д-р Ирена Шикова в МЦ Лозенец. Много съм доволна! Доки е много мила, отзивчива и се вживява и в най-малкото нещо. Прегледа ме много обстойно... отвътре-отвънка, отгоре-отдолу....  Whistling И! В крайна сметка сме във 10г.с. и 5дни! Имаме си всичко! Около 4см. сме дълги! А мама е  много...  newsm68 newsm44 newsm47 newsm44 Crazy Crazy Crazy
Следващата ми среща с доки е на 05.03 и вече нямам търпение.
Довечера съм на кардиолог, защото се оказах с високо кръвно налягане и екстрасистоли. Гледам напред и се старая да си мисля само за хубави неща.

Относно групата във ФБ:
Мамите, които искат да се включат да ми пратят покана за приятелство на https://www.facebook.com/anna.pencheva.9 иначе нямам как да ги добавя, ако не сме приятели, защото групата е тайна.
*Teddy* От няколко дни чакам да приемеш поканата ми, за да те добавя. Бг-мамма не ми позволи на няколко пъти да ти изпратя ЛС и за това ти пиша тук в темата.

Благодаря ти за подкрепата  newsm51 И аз съм много щастлива и чакам прегледа на 13.02 за да си чуя сърчицата и дано всичко да е наред Simple Smile Още веднъж благодаря  Hug

# 486
  • София
ani4ka, аз съм на преглед на 17.02 тогава ще видим  Praynig Аз вече се настроих да са две  Crazy

Искам да ви попитам къде мислите да се гледате-раждате след това? Аз в момента ходя при докторката , която ме следеше и израждаше първия път, но за сега само в частния й кабинет. Тя ме израждаше в Тина Киркова, но не знам дали пак да е там  Thinking
И аз съм с проблем със щитовидната жлеза след като родих малкия и сега само изследвам хормони и явно ще е много "забавна" тази бременност  #Crazy

# 487
Момичета, направо съм труп. От три дена не мога да се надигна от леглото, постоянно ми е лошо и умирам от глад, въпреки количествата храна, които изяждам. Най-лошото е, че утре съм на работа...Това с гаденето не трябва ли да е само сутрин???? Не мога ли да изпия нещо, за да не ми е толкова зле?

# 488
  • София
Моята гинеколожка ми предписа Талцид или Биоанацид, понеже имам доста силни киселини особено по обяд.

# 489
poloni На мен ми е лошо основно вечер ...  Peace

# 490
  • Пазарджик
и не мен през деня ми е добре, но вече е кошмар - само повръщане ...

# 491
fashionmama , радвам се, че се включи Simple Smile

# 492
Момичета, гледам пишете за повръщане, киселини...почвам да се притеснявам, че аз нямам никакви такива изразени симптоми, даже не ми се гади, а и гърдите ми се поотпуснаха. Понеделник бях на преглед и уж всичко беше ок, обаче как пък така изобщо нямам бременни симптоми. Май пак ще ходя на преглед другата седмица, че изобщо не ми е спокойно (особено след като съм преживяла един ранен спонтанен аборт, а с тази бременност в началото кървих).

# 493
  • София
Добра вечер!  Grinning

poloni, ако си приятел на хомеопатията, за гаденето и повръщането си вземи Sepia 30CH от аптеката. Wink

Пак по въпроса с омазняването на косата- не ползвам шампоан за мазна коса, но все пак мисля да си взема "Clean start"на CHI, от който преди бях много доволна. С последните ни Лидл-ски изцепки за по 2лв., съвсем зле стана положението...  Tired

За ехографите и "чуването" на сърдечен ритъм- на д-рката ми не е нов ехографа и не се чува, но се виждат пулсациите. А и й имам доверие, спокойна съм.

За раждането и избора на болница- където е следящата ме докторка, там и аз. С първото дете беше "Тина Киркова", но тази година още не е подновила договора за партньорство с тях, та ще видим...

За бременеенето с приятелки- имам бременни познати, роднини, но наистина в близост ми е една съседка, с която и първите ни деца са един набор. Сега пак заедно сме бременни, но тя ще роди през юни. Simple Smile

Днес в "Цибалаб" пуснах страшно много изследвания, не мога и да ги назова.  Mr. Green За всичко ми беше дала направления д-рката, само едно платено пуснах (електрофореза на алкални хемоглобини), по нейна препоръка и настояване. Искаше да си изясни от самото начало тежката анемия от предишната ми бременност. Както и преди казах, има задължителни изследвания, но допълително вашият лекар може да прецени.

Хубава вечер! :*

# 494
  • гр.Варна
Днес е голямо затишие:)
Има ли майчета,които ще ходят на преглед тези дни:)???
Много усмихнат ден,желая Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт