90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 540
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Днес плодовия ден мина на два банана , две ябълки и шепа стафиди.
Имам въпрос : На едно хранене може ли да се смесват сухи и пресни плодове?

# 541
Сутринта на закуска  не, след това -да.

# 542
  • София
Нещо изтрещях тая четворка, аз ли, кантара ли! След БД бях +1, след варива -2, след ВД + 0,900 кг. Утре след днешния плодов ще видя резултата. И май ще сменям кантара  newsm78

# 543
Най-накрая се докопах до компютъра.
И аз тази четворка сам + - + - , но поне не съм предишните кг Simple Smile
Днес - 16 плодов ден и освен ябълки хапнах и банани, общо от началото до момента -3кг.
Надявам се за другата четворка да се похваля с -1  Simple Smile

# 544
отчет за днешните въглехидрати
з 1 банан
о 4 филии вита с лютеница
в 1 суха паста,1 морена и една меденка
и тази врътка обаче няма да ми се размине гнусния обрив по лицето,като пубертет съм

# 545
Така...
Сега се мерих, но кантара ми е механичен, а не електронен, но съм решил да се меря на 4 дена, а не всеки ден , както Вие го правите Wink

Висок съм 1,77 и 100кг... целта ми е, ако може да сваля 10кг...

Ден 1 Белтъци:
Закуска - Портокал
Обяд - 3 яйца (бъркани може би) + зелена салата и краставица
Вечеря - 2 яйца + зелена салата и краставица

Водата ще гледам да е 3л, но като знам как пия вода ще е доста трудно Grinning

Имам едно въпросче... Бях чел във форума, че сутрин като се стане е хубаво да се пие една чаша хладка вода, а и преди  съм чел някъде, че е хубаво да се пие за храносмилането или нещо от сорта, така ли е?

Лека Вечер от мен, ако има някакви съвети, критики и т.н... нека да ги споделите Wink

# 546
Така...
Сега се мерих, но кантара ми е механичен, а не електронен, но съм решил да се меря на 4 дена, а не всеки ден , както Вие го правите Wink

Висок съм 1,77 и 100кг... целта ми е, ако може да сваля 10кг...

Ден 1 Белтъци:
Закуска - Портокал
Обяд - 3 яйца (бъркани може би) + зелена салата и краставица
Вечеря - 2 яйца + зелена салата и краставица

Водата ще гледам да е 3л, но като знам как пия вода ще е доста трудно Grinning

Имам едно въпросче... Бях чел във форума, че сутрин като се стане е хубаво да се пие една чаша хладка вода, а и преди  съм чел някъде, че е хубаво да се пие за храносмилането или нещо от сорта, така ли е?

Лека Вечер от мен, ако има някакви съвети, критики и т.н... нека да ги споделите Wink

Хубаво е да се мериш всеки ден,за да разбереш от кои храни качваш и от кои сваляш Peace
Сутрин е хубаво са пиеш топла вода,можеш да сложиш и лъжичка мед в нея или в чая.
Можеш да хапваш и филия пълнозърнест хляб на обяд,но ако искаш по добри резултати недей Peace

Успех! Hug

# 547
  • София
djona с този ваш противен мъжки метаболизъм, ако спазваш стриктно правилата, 10 кг ще свалиш само за първия месец.

# 548
  • Шоколандия
Това последното е така. Мъжът ми тръгна 4 дена след мене, и ей къде го вече е свалил 7 кг, а аз се моля да ги задържа 5, че много бягат. И той не спазва правилото за 1/2 вечеря и няма за сваляне всъщност - 182 см и 92 кг започна, сега е 85 - 86.... И да ме мине... няма да се учудя.

Вода пия, не е топла или хладка, но сигурно е 1/2 литър минимум. Денят ми протича така: Малката ме буди към 8. Не ставаме веднага, а се търкаляме в леглото 1 час. През това време пия вода от шишето до леглото, понякога и цялото изпивам 1,5 литра (сигурно е грешка). Ставам правя й закуска, храня я и чак, когато я пусна да ми преобръща къщата си ям плодовете. Ядейки отивам да я спася от поне 3 пребивания, след това отивам да се занимавам с нея и ако се сетя си правя кафе и го пия при нея в стаята. Излизам за кухнята, прибирам се, започвам да готвя обяда (ако не съм го направила от предната вечер за мъжа ми), нахранвам я, приспивам я и към 14:00 благополучно си правя салата и сядам да ям. Следват час два почивка от фонда "И аз съм човек" в които изпивам още едно 1,5 литра шише. После вечеряме всички заедно към 7 - 7:30. Докато я храня бода като сита кокошка от чинията си, и следват отново игри.... Та ги докарвам до към 3 литра вода.

ПП: За утрешния воден очаквам да изпия поне 10 литра течност, след днешните 5-6..... Няма да пиша, най вероятно ще съм в тоалетната...... Laughing Laughing Laughing

# 549
Благодаря за съветите и препоръките!

Ради Simple Smile , всеки ден няма как, защото кантара ми е механичен и няма как да разбера с точност, а и не съм сигурен ,че точно сутрин е правилното време и т.н, а и нека да има афект, пък няма значение как се меря Wink

nana77, дай боже да е така, а и се надявам да се спазва всичко както трябва да видя има ли ефект, защото човек докато не пробва, няма как да разбере Wink

Chocolate Lover, дано и аз да свалям бързо, но да видим... имам какво да свалям, а и за напред мисля някакъв спорт, но ще пиша допълнително това...

Лека Вечер!

# 550
Здравейте, след вчерашния плодов преминал на фреш от ананас, вода, чай, днес съм с 1кг минус newsm44?Никога, дори по време на режима не съм имала такъв резултат след плодов!Два варианта или това с циклите на Луната действа или ядките са ме саботирали.Следващия цикъл на Луната ще е след осем дни, тогава пак ще направя течно-плодов,да видим дали ще имам същия успех.Въпроса е сега да задържа теглото от 54.500.днес-З фреш ананас, О задушени скариди и слата айсберг, В риба и салата зеле Успех на започващите днес!

# 551
Добро утро!Днес ВГХ:з киви,о (мисля го още) в пастички,хубав ден на всички   bouquet

# 552
Добро утро и от мен. Най- после е събота, пу съм в почивка два дни hahaha
МЦ ме навести и съм малко като бременна хлебарка. Да се маха бързо, бързо Rolling Eyes
Днес нямам представя какво ще ям, почти де Обмислям Вита с лютеница и зеле салата з аобяд, пък довечера или нещо сладко или салата снежанка. Хубав студен Mr. Green ден Crazy
п.с. Успех на новите  bouquet

# 553
  • в окото на щастието !
 Добро утро !Хайде на кафето
 След първа четворка съм минус 1,200 . Остава за чистене 1 кило. Този път май ще го карам кротко. Дано да е равномерно и само надолу , а не като предния път .
Прекрасен ден нататък .  bouquet

# 554
Здравейте, момичета! Боби,  мерси за кафето  Hug

Отдавна не съм писала!

Днес съм на плодове- ябълки, банани, портокали и орехи!

Подготвям се за началото на втората врътка- 04.02- нямям търпение вече!!

Усмихнат и успешен ден от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт