90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 538
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте  Hug Малко остана до краяя,още седмица ....Най-лошото на диетата е, че свършва Sad Ужас ...Днес бях на яйца - хапнах ама и се разходих добре в мола де, на топло  Mr. Green Купих си жилетки(вълнени и топли), че не ми се боледува от бронхит ...Всички ме гледаха странно, защото бузата ми е подута ...ама не ми пука ..цяла седмица у нас ...трябваше да изляза  Whistling
За утре съм си приготвила домати с ориз ..дегустирах с върха на вилицата ...много вкусни  #Crazy Как са килограмите не знам ...въобще изпуснах му края ...хубаво е, че нямам прегрешения за тая седмица ..освен с хапчета  Sick
Приятна вечер от мен Simple Smile

# 691
  • Шоколандия
Здрасти. След водния свалих 1 кг и общо 6.9 от началото, доволно!Много леко ми мина, не усетих и за миг глад, наливах се с чай заради настинката. Днес: 3 мандарини и пастърва на фурна със зелева салата. За утре май пак ще е картофи с ориз, пусто много са вкусни!!!

# 692
Здравейте !  bouquet  Тази сутрин канара много ме зарадва, след вчерашната режимно-зеленчукова крем супа (първи бобов ден след воден) , кантара отново показа стойността от след водния ден  Party Party Party Party Да видим след днес как ще е утре сутрин дереджето  Laughing Днес менюто бе :
з- пропусната
о-макарони с кетчуп и 1 ф вита с лютеница
в- кроасан с шоколад ,вафла,ред черен шоколад
До утре ! Лека и мека  Heart Eyes

# 693
Здравейте дами,виждам,че доста се коментира водният ден и моят наближава на 15ти Simple Smile Утре белтъчен мисля да направя забулени яйца с доматен сос,приятна вечер Simple Smile

# 694
добър вечер,вчера бях на плодове
з 2 банана
о 4 мандарини
с з 2 ябълки
в 2 банана
днес белтъчини
з 1 банан
о пилешко филе и зелева салата
в същото
не знам дали кантарът ми работи правилно,но според него съм свалила само 2 кг,а скоро ми е водния ден и няколко дни ми е много криво Sad

# 695
Здравейте!
Днес съм  на 0 след вчерашните белтъци, за мен това Слава Богу си е чудесно.
Днес менюто ми беше:
З - 1 банан
О- зрял фасул яхния и салата червено цвекло
В - постен гювеч и салата кисело зеле
Утре живот и здраве ще видим резултатите...
Лека и спокойна нощ!

# 696
Леле, не мога да Ви изчета, вече забравих кой качил, кой свалил.Всички  Hug
На всички свалили – честито, на тия дето сме качили – споко и ние ще ги свалим.
Ох, имам си тинейджърка във ваканция и трябва да и сипя приспивателно в Кока Колата, та да се докопам до лаптопа!Четох ви от телефона, даже се пробвах и да пиша, ама нещо не ми се получи!Оплаках се!
Менюто за ден 19 – Въглехидрати
З – грозде (нали съм лакомия, купих много, та гледам да не се развали)
О – пърленка (200гр пълнозърнесто тесто) + салата печени червени чушки с чесън + салата краставица с копър
В – сладкиш 100 гр. (комшийката дойде на кафе и донесе някакъв сладкиш с бисквити и кексово тесто и май ябълки настъргани малко имаше – много добре ми дойде Simple Smile) + 1 лента черен шоколад ( леле 1 шоколад не мога да изям за 20 дена Simple Smile).
Аз днес след Вх ще съм си твърда 0, освен ако не стане някое чудо. Praynig
Та си чакам плодовете да ударя чертата на четворката и да видим кой е победил: аз или лакомията.
ppvasileva, къде изчезна?Липсвашe ми!Като изключим първият ми белтъчен:пилешко
( + 0.500); риба(+ 0.100); яйца (+ 0.300); моцарела и пушена сьомга (- 0.200).По скоро въпросът ми е: За първи път ядох различно на обяд и на вечеря и за първи път свалям.Възможно ли е това да е по-добрият вариант за мен?А за Линд с уасаби те предупредих, че ми звучи доста извратено.Благодаря, че сподели да няма други прецакани!
sladkoto_agi, дано това да ти е последния дерт за годината и вече само хубави неща да ти се случват!
Chocolate Lover, браво, завидях ти! Hug
Леле, роман написах.Досрамя ме.  Embarassed За утре съм се заредила с 6 „ритани” круши – много грозни и много сладки и грозде - някой трябва да го доизяде! Simple Smile

# 697
Здравейте Simple Smile
Утре бобов и мислех, да си правя картофена яхнийка, че от няколко дена ми се присънва, но май ще хапвам картофени кюфтенца. За следващия бобов - кисело зеле с ориз, че ми се точат лигите, като ви чета. Най - вкусно е, като се запече във фурната. Simple Smile
Към храната си добавям канела, когато се сетя, а от скоро и куркума + кориандър. Четох, че са много полезни за доста неща и помагат за отслабването.

За таблицата: 19.12.13 старт, 65кг. - 160см; след 1ви месец - 5кг (60кг)
бтв много добра идея, да си имаме табличка Wink

Пожелавам оздравяване на болните и успех на всички в диетата!  Hug

# 698
Здравейте.
Аз днес бях на плодове и корема стържееее... Grinning
8-ми ден ми е, кантара казва, че съм -3кг. Незнам дали да му вярвам много, че трудно намерих равно място на етажа...
Да попитам само в бобовия ден, може ли да се яде спанак с картофи на манджа  Rolling Eyes

# 699
Здравейте.
Аз днес бях на плодове и корема стържееее... Grinning
8-ми ден ми е, кантара казва, че съм -3кг. Незнам дали да му вярвам много, че трудно намерих равно място на етажа...
Да попитам само в бобовия ден, може ли да се яде спанак с картофи на манджа  Rolling Eyes
Според мен, може.Спанакът си е зеленчук отвсякъде!

# 700
Здравейте Simple Smile
Утре бобов и мислех, да си правя картофена яхнийка, че от няколко дена ми се присънва, но май ще хапвам картофени кюфтенца. За следващия бобов - кисело зеле с ориз, че ми се точат лигите, като ви чета. Най - вкусно е, като се запече във фурната. Simple Smile
Нали знаеш,че картофената яхния(всяка яхния) не трябва да се сгъстява с брашно.А също така в картофените кюфтета не трябва да има яйца за спойка.Само напомням  Peace

ppvasileva, къде изчезна?Липсвашe ми!Като изключим първият ми белтъчен:пилешко
( + 0.500); риба(+ 0.100); яйца (+ 0.300); моцарела и пушена сьомга (- 0.200).По скоро въпросът ми е: За първи път ядох различно на обяд и на вечеря и за първи път свалям.Възможно ли е това да е по-добрият вариант за мен?А за Линд с уасаби те предупредих, че ми звучи доста извратено.Благодаря, че сподели да няма други прецакани!
Ох и аз се мъчих да чета от телефона 2 дни Crazy В никакъв случай това,че си яла различно на обяд и вечеря не е причина за минусът ти.Така като гледам какво си яла до сега в белтъчните дни виждам,че не си пробвала млечни.Най-вероятно моцарелата ти се е отразила добре,а в комбинация с рибата за вечеря,от която явно качвам,но не много и ето ти го минусът.На следващия белтъчен може да опиташ млечно меню за обяд и вечеря,за да видиш как ти се отразява.Но внимавай със сиренето и кашкавала,заради многото сол могат да ти донесат изкуствен +.Ако имаш желание може да пробваш един белтъчен да речем с моцарела,кисело мляко(млечни от този род,без сол),а в друг белтъчен да включиш сирене и кашкавал и ще прецениш как са нещата.Истината е,че си иска време това да опознаеш тялото си Wink

Да попитам само в бобовия ден, може ли да се яде спанак с картофи на манджа  Rolling Eyes
Да.

# 701
ppvasileva, страшна си! Hug Какъв разбор ми спретна набързо, че и менюто ми за 2 белтъчни напред нареди.Благодаря ти за вниманието.Ще пробвам пак с моцарела и таратор(откога ми се яде), а сиренето ще го сложа отсега да се обезсолява!Кашкавалът, който ядем  Simple Smile (ядат) вкъщи не е солен!
Благодаря още веднъж! Hug Между другото направих си по твоята рецепта магданозено песто за моцарелата, много приятно стана!  bouquet

# 702
Здрaвейте Simple Smile
Днес бях нa мaндaрини и бaнaни. Стомaхът ми ръждясa и бързaм дa зaспивaм.... Joy
Дaно кaнтaрът ме възнaгрaди утре.
Лекa вечер и много минуси нa всички  Hug

# 703
Утре ми е първият ден и искам да ви попитам дали на обяд и вечеря трябва да приема един и същи вид протени? Например, бих искала да обядвам пилешко филе и салата, а за вечеря да си направя спанак с яйца и салата от пресни зеленчуци - позволено ли е?

# 704
golden, препоръчително е, да се приема един и същ протеин за обяд и вечеря. По - големи минуси ще има, ако не се смесват. Въпреки това, голяма част от нас си хапват различни. Мисля, че менюто ти е добре. Успех с диетата! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт