Пазаруване он-лайн

• 4 240
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
 Laughing Аз нито веднъж не съм те цитирала. Върни се и виж. Отговарях на въпроси, които ти задаваше, цитирайки мои мнения.

# 16
Неприятното е, че повечето български онлайн магазини надуват цените двойно от реалните им.Камера, която в България се продава за 1800 лева съм я срещала в британски сайт за 900лева(не лири- лева ).До колкото знам ДДС-то в България е само 20 %, а не 100 %, за да имат причина да го правят.Явно някои хора искат да забогатеят бързо за сметката на потребителите.Евтини стоки съм намирала в ebay, в китайските сайтове, а от българските само в http://backstreet.bg/ , но там пък се чака супер много за доставка и то накрая става все едно си го е поръчал човек от чужбина.

# 17
Намират се понякога доста по-добри оферти по чуждите сайтове, да. Главното, което мен лично ме спира е по-дългия период на доставка, който в определени случаи сигурно не е чак толкова дълъг, а и стоките, което съм свикнала да купувам он-лайн от бг сайтове или нямат или имат много малка разлика в цената сравнено с чужди такива.

# 18
Здравейте,и аз съм попадала на доста не качествени сайтове,които са лъжци на 100%. Лично аз съм на мнение, че когато човек попадне на сайт с добра комуникация,много намаления и голямо разнообразие от модели не му трябват излишни опити от други он-лайн магазини. Понеже аз пазарувам на мъжа си вече от половин година от сайта: http://www.dressplace.net/ съм изключително доволна от любезната им комуникация и големите намаления.Лично това е сайта за мен.Дано да съм Ви във полза! Няма да останете разочаровани от този сайт.

# 19
Неприятното е, че повечето български онлайн магазини надуват цените двойно от реалните им.Камера, която в България се продава за 1800 лева съм я срещала в британски сайт за 900лева(не лири- лева ).До колкото знам ДДС-то в България е само 20 %, а не 100 %, за да имат причина да го правят.Явно някои хора искат да забогатеят бързо за сметката на потребителите.Евтини стоки съм намирала в ebay, в китайските сайтове, а от българските само в http://backstreet.bg/ , но там пък се чака супер много за доставка и то накрая става все едно си го е поръчал човек от чужбина.

Backstreet.bg до колкото знам не е само онлайн магазин, поне до колко си спомням съм виждала такъв магазин във Варна.Между другото знаеш ли как мога да не платя търг в ebay, който спечелих?Просто без да искам спечелих търг за един ключодържател, а не видях, че доставката ще ми излезе 8 паунда и сега не искам да го плащам.А и продавачът не иска да ми прати снимки, което ме навява на мисълта, че ключодържателят е надраскан.

# 20
  • София
Заинтригувахте ме с този сайт http://backstreet.bg/ но не ми се отваря  , иска ми user  и Pass   33uu  33uu

При вас отваря ли се ?

# 21
За да нямате неприятности при пазаруване онлайн, четете внимателно предоставената информация на страницата на съответния търговец.
Винаги ми е било интересно, защо повечето потребители на онлайн магазини не си търсят правата. Ако в някой магазин Ви "пробутат" некачествена стока, повечето от Вас веднага биха се върнали, за да си търсят правата. Защо да не го направите и когато пазарувате онлайн? Simple Smile

# 22
Здравейте! Може би темата е коментирана преди, извинявам се предварително, но съм много много, много, МНОГО ядосана! Пазарувам он-лайн от много дълго време, имала съм малко проблеми с размери, цветове, модели, но като цяло няма от какво да се оплача - дори и при върнати продукти винаги са ми въстановявали платената сума. Поне до сега. Поръчах чанта и ботуши като чантата просто не ми хареса, а ботушите ми бяха малки. Сайтът е www.shopzone.bg като до този момент не съм имала проблем с тях. Реших да върна стоките и след разговор със служител стана ясно, че за да се подменят ботушите с друг размер трябва да се направи нова поръчка. ОК, получих ги, нося ги, красиви и удобни са, предните продукти ги върнах и дотук. Наложи се да ги платя отново, защото са отделна поръчка, макар че предполагах, че сумата би трявало да се приспадне от предишната поръчка. Нищо, както и да е... Не знам обаче поради каква причина, вече почти два месеца след като съм върнала малките ботуши и чантата не ми е възстановена сумата от почти 200 лв за тях. Говорих няколко пъти със служители и Управителя на фирмата, но след няколко уверения, че ще си получа парите обратно, до този момент няма развитие! Оказа се, че трябвало да върна продуктите с наложен платеж, за което обаче никой нищо не каза когато се обадих да попитам как става процедурата по връщането. Днес отново им писах, утре пак ще им звъня, но съм им дала 3-дневен срок за възстановяване на сумата, в противен случай се обръщам към КЗП. Добре, че си пазя цялата документация по случая! Съвет от мен - четете правилата, ако връщате нещо - пак четете и им звънете като задължително се уверите как става възстановяването на парите!!! Пазете и-мейлите си и товарителниците от куриерите, ако не, със сигурност могат да ви изпратят копия. Иначе, успешен лов за модни попадения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт