04.09.1985 - 14.12.2012
ПРИЯТНО ПИСАНЕ!
, благодаря ти за перфекционизма -както винаги навреме и в точния момент!
.
Няма да ви изброявам поименно, но наистина много ме зарадвахте
Още на 17.01. подадох заявка за членство, но докато изчета всичко написано, то времето си лети. И така, започвам по ред: Поздравявам всички, които са имали празници. На 30.01 и 31.01 можем отново да поздравим Антоновци и Атанасовци ( по стар стил ) и на родените през този месец желая да са живи, да са здрави, да имат обич и късмет. И пари да имат, а живота им да бъде сладък като мед.И годишнина от бракуването празнува една от нас. На нея - Горчивоооооо!!! Болните да не се ослушват, ами бързо да се оправят, че идва Трифон Зарезан. Явно много добрички сте били през миналата година, та затова Дядо Мраз продължава да носи подаръци. На кой пералня, на кой телефон. Честити да са ви!!! По празниците под елхата бяхме наредили много подаръци. Съпругът ми пита най-големия внук (7 годишен): А за баба ти и за мен дали има подаръци? Внучето ни му отговаря: Не дядо, за вас няма. Като починете и се преродите в деца, тогава ще има и за вас...
А сега за израелската козметика. Моя пациентка отишла на презантация и още от вратата заела бойна стойка и казала: Ако мислите да ми направите само половината физиономия и после да ме изнудвате да си я купя няма да стане. Понеже все още не ме познавате, ще си позволя няколко реда за имената.Аз съм Цветана на баба Цвета. Мъжът ми е Никола на дядо си Никола.(в неговия род вече 6 поколения се редуват Никола и Петър) Аз с 2 деца зарадвах 4-ма старци. Свекърва ми и майка ми-имена с буква Е. Дъщеря ни е Елица, а двамата дядовци с име Петър. Нарекохме Петър сина си.Децата на сина ни се казват Никола и Рада( на свата Румен), А дъщерите на нашата дъщеря са Катерина Флоранс и Елиа Каролин. Двете са родени във Виена. Там името на бащата не фигурира, а само фамилията и затова много деца са с по две имена. С това Флоранс( Цветана) мен ме увековечиха в Европейския съюз
Радвам се, че ви има!

Дойде момчето, симпатяга, включи всичко, настани отгоре сушилнята и аз давай старт, докато щерката се върна от работа две машини по 8 кг се извъртяха. Нали последните дни преди смяната простирах все направо мокро пране, сега си помислих че не е пуснало вода, едва едва влажни. Накратко бижу, пу да не ми е уроки.

както винаги е страхотна!
Ти си нашето слънце! 
Как сте в това студено,снежно утро? Ние току-що се добрахме до офиса.От село до Видин пътувахме 2 пъти по-дълго време,но с този сняг е нормално.Снегорините не са се престарали,но няма непочистени шосета и улици. Още повече,че това за нас е нормална зима.
Друго си е да ти подновят името ,па макар и поевропейчино!
Знаменита си!
Направо е отвратително!В началото реших,че компа ми свива поленцето,но.....вината не е в моя телевизор,а в нечии приумици!