От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 910
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • В полето, под тепето.
Какво значение има колко дни обработват пратките, при условие че имат курс всяка седмица!?
Не вярвам другия превозвач да обработи 2 курса за 1 ден, при условие,че никога не пишат кога точно е пристигнал курса им.

# 181
Като имат всяка седмица курс, защо все още никои не се е похвалил че си е получил пратката....имам предвид че и тяхната е една многоооооо мътна. Thinking

# 182
Да се оплача  Confused Моите прословути пратки от Private Outlet - едната е при Фансето, другата беше върната от пункта и сега си чакам парите, а последната , която е и разделена на две няма да бъде доставена до края на месеца, а дават след 3-ти март да тръгва оттам и няма как да бъде прието при Франсето Embarassed Пиша вече 7-8 пъти да ми сменят адреса с този на Франс Деливъри, но отговор никакъв  #Cussing out Единствен вариант ми се вижда разговор с тях, но не знам дума френски, а и английския ми не е достатъчно добър. Моля, ако има някой от френско, който иска да ми направи услуга и да им се обади, ще платя разхода, разбира се  Hug

ако си влезеш в акаунта и си промениш адреса на доставка с този на ФД а на ФР2БГ го изтриеш,няма ли да стане  newsm78

# 183
  • Плевен
Да се оплача  Confused Моите прословути пратки от Private Outlet - едната е при Фансето, другата беше върната от пункта и сега си чакам парите, а последната , която е и разделена на две няма да бъде доставена до края на месеца, а дават след 3-ти март да тръгва оттам и няма как да бъде прието при Франсето Embarassed Пиша вече 7-8 пъти да ми сменят адреса с този на Франс Деливъри, но отговор никакъв  #Cussing out Единствен вариант ми се вижда разговор с тях, но не знам дума френски, а и английския ми не е достатъчно добър. Моля, ако има някой от френско, който иска да ми направи услуга и да им се обади, ще платя разхода, разбира се  Hug
Не става  Confused в поръчката си стои адреса на Франсето  #Cussing out

ако си влезеш в акаунта и си промениш адреса на доставка с този на ФД а на ФР2БГ го изтриеш,няма ли да стане  newsm78

# 184
elifanta,защо не пробваш да говориш с Франсето и да им обясниш ситуацията.Помоли ги да направят за теб жест и да ти вземат поръчката от адреса.Не знам дали ще откликнат,но поне можеш да опиташ.А иначе,ако никой не я получи,ще се върне към сайта и ще ти възстановят парите,но нали идеята е да си получиш нещата.Така че-пробвай в личен разговор с Даниела от ФрансетоБГ.Успех Peace

# 185
  • Плевен
elifanta,защо не пробваш да говориш с Франсето и да им обясниш ситуацията.Помоли ги да направят за теб жест и да ти вземат поръчката от адреса.Не знам дали ще откликнат,но поне можеш да опиташ.А иначе,ако никой не я получи,ще се върне към сайта и ще ти възстановят парите,но нали идеята е да си получиш нещата.Така че-пробвай в личен разговор с Даниела от ФрансетоБГ.Успех Peace
Това беше първото нещо, което направих още при първата поръчка- направо си ми каза, че нямяа да го направят и , че не е било възможно на адреса да е нямало никой,,,Разочаровах се страшно много, дори и да не бяха спрели работа на мен щеше да ми е последния курс с тях Peace Смарт Деливъри ми отказаха, тъй като е в друг град Rolling Eyesи не можели...Оххх, много си я искам тази поръчка,,,, Cry

# 186
elifanta,много неприятно.В първите години,когато почнах да ползвам ФрансетоБГ, Даниела беше много отзивчива,влизаше в положение,обединяваше пратки от няколко курса да не плащаме много на Еконт и т.н. Но нещо се промени и се овълчи.Остава да се надяваш от сайта да се събудят и да реагират.Стискам палци Peace Peace

# 187
  • Плевен
elifanta,много неприятно.В първите години,когато почнах да ползвам ФрансетоБГ, Даниела беше много отзивчива,влизаше в положение,обединяваше пратки от няколко курса да не плащаме много на Еконт и т.н. Но нещо се промени и се овълчи.Остава да се надяваш от сайта да се събудят и да реагират.Стискам палци Peace Peace
Все си мисля, че с един разговор ще реагират бързо, но френския ми е само пазаруващ английски,,,явно ще я отпиша Rolling Eyes

# 188
Все си мисля, че с един разговор ще реагират бързо, но френския ми е само пазаруващ английски,,,явно ще я отпиша Rolling Eyes
За съжаление не знам френски,за да ти помогна.А английския ми е на ниво-свободен разговор.Дано се появи съфорумка с добро сърце и да ти помогне newsm10

# 189
Като имат всяка седмица курс, защо все още никои не се е похвалил че си е получил пратката....имам предвид че и тяхната е една многоооооо мътна. Thinking
Е АЗ мога да се похваля че днес си взех пратката от Еконт чрез Francedelivery и съм си супер доволна newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 190
  • ВАРНА
Е АЗ мога да се похваля че днес си взех пратката от Еконт чрез Francedelivery и съм си супер доволна newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

А от коя дата е бил поръчката и получи ли смс от Еконт?Аз за първи път с тях поръчвами се чудя сега да чакам ли смс,какво да правя  newsm78

# 191
  • В полето, под тепето.
Няма угодия като чакаш 2 месеца си доволен, като чакаш 1 седмица голяма трагедия! ooooh!
Често се мрънка, без да се прави сметка дали пратката  е пристигнала преди да тръгне курса.
Случва се и да остане и за следващия.

Имам пратки с последните 5 курса и си ги получих. Не е важно от кои дати са, а че са получени преди да тръгне курса.
Щом няма имейл или СМС значи не са в този курс.

# 192

А от коя дата е бил поръчката и получи ли смс от Еконт?Аз за първи път с тях поръчвами се чудя сега да чакам ли смс,какво да правя  newsm78

Поръчката ми е от 30.01 на 06.02 е доставена на адреса на Франсделивери,курса тръгва на 10.02

# 193
Някой има ли информация дали курс 20 на ФД е пристигнал?
Искрено се надявам скоро да се появи втори превозвач от Франция, аз лично никак не съм доволна от ФД - особено от русата "дама"  Stop

# 194
Някой има ли информация дали курс 20 на ФД е пристигнал?
Искрено се надявам скоро да се появи втори превозвач от Франция, аз лично никак не съм доволна от ФД - особено от русата "дама"  Stop
Пристигнал е. От страницата им във фейсбук:
"Уважаеми клиенти,
На 21/02/2014 г. /ПЕТЪК/ пристигна курс № 20 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти ще могат да получат своите поръчки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
1.От офис на FRANCE DELIVERY
- 24/02/2014 г. /ПОНЕДЕЛНИК/ от 14.00 ч. до 18.00 ч.
2.Пратките за Еконт ще бъдат предадени на 24/02/2014 г. /ПОНЕДЕЛНИК/.
След завършване на курс № 20 - всички клиенти, за които има доставка ще получат уведомителни е-мейли.
Приятен и успешен ден!
Екипът на FRANCE DELIVERY"

Общи условия

Активация на акаунт