От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 883
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Ами не е без адрес, в полето за адрес беше останало само Pour FD. Аз си помислих, че само това се вижда в полето, а другия текст - името на улицата, е напред, но не можеше да се мести с курсор, за да проверя, и така остана. После чак след 2 дена видях в потвърдителния имейл, че поръчките са с адрес само Страсбург, пощ.код и Pour FD.
Много интересно обаче е, че на едното запитване дали могат да ми допълнят адреса от Ларедут ми писаха, че пратките са предадени на пощите и нищо не може да се промени, а на другото ми беше отговорил друг служител и много любезно ми е написал, че веднага ще се свърже с доставчика, за да се направи каквото може.

И там като и при нас - зависи на кой ще попаднеш. Дано всичко да се нареди, но нямам големи надежди. Ще видим. Ще пиша какво е станало

ПП: Кога е следващия курс на доставчика? Май никой не знае  newsm78

# 556
Да,но обикновено има автоматичен коректор за неправилно изписан адрес. Както и да е,дано дойдат нещата ти  Peace

# 557
  • Шумен
Здравейте,

Не за пръв път поръчвам да френски адрес, но този път нещо се оплетох. Направих три поръчки и трите до френски адрес през три различни акаунта. На едната ми даде БД със Relais Colis. Само за тази поръчка получих So Colissimo. За другите две имах БД с др. опция  So Colissimo и избрах къщичката. Все още нищо не съм получила като тракинг номер.
Нали това трябваше да се избере за доставка на адрес?

# 558
  • Sofia
Здравейте,

Не за пръв път поръчвам да френски адрес, но този път нещо се оплетох. Направих три поръчки и трите до френски адрес през три различни акаунта. На едната ми даде БД със Relais Colis. Само за тази поръчка получих So Colissimo. За другите две имах БД с др. опция  So Colissimo и избрах къщичката. Все още нищо не съм получила като тракинг номер.

Relais Colis е пощенски клон. Поръчката трябва да бъде взета от него. Доколкото знам ФД не предоставят такава услуга, но все пак им пиши.
So Colissimo е доставка до адрес. Като влезеш в поръчката си трябва да видиш на коя стъпка са, ако са на 4-та вече имат тракинг номер (Солисимо).

# 559
  • Плевен
Здравейте,

Relais Colis е пощенски клон. Поръчката трябва да бъде взета от него. Доколкото знам ФД не предоставят такава услуга, но все пак им пиши.
So Colissimo е доставка до адрес. Като влезеш в поръчката си трябва да видиш на коя стъпка са, ако са на 4-та вече имат тракинг номер (Солисимо).

FD са тези, които взимат, това пише и сега в общите им  условия:   bouquet
!! Приемането на пратка от наш служител във Франция от пункт се заплаща допълнително и е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изпращането на копие на личната ви карта за получаването на пратката !!! Стойността на услугата е в размер на 5 евро !!!

# 560
Момичета здравейте,
на моите прословути поръчки статуса им е - ливре Simple Smile. Сега остава и да са ливре където трябва  fingerscrossed

# 561
  • Шумен
Да не заблудя  някого, обаче сега отново влязох да проверя какво съм сътворила. На потвърждението ми за доставка (става въпрос за Realis Colis) има къщичка и пише, че ще доставят на адрес. Аз доколкото си преведох с преводача, разбрах че това е някакъв нов вид бърза доставка нещо като куриер. Имам още едно писмо, на което пише, че само за този вид доставка ще изпращат информация на мейл за движението на пратката.  Thinking

# 562
  • Sofia
Когато си направила поръчката нали си получила потвърдителен мейл?
Влез в него и под изброените артикули следва секция:
Mon adresse de livraison
Какъв адрес пише там?

# 563
Момичета, когато една доставка е разделена на 2, първата част е доставена, а втората сега тръгва, как правите с Колисимо номера? Трябва ли сега да пусна на ФД нова заявка за тази част? При пускане на заявка съм им писала в забележка, че поръчката е разделена на 2.
Да взема да им пусна нова май и за тази част?  newsm78

# 564
  • София, Манастирски ливади
RNR, aз пускам и за двете.

Някой да знае дали ще има второ раздаване на стария курс?

# 565
Писах им на лични във Фейса за следващ курс отг. е това:

01.07.2014 г. 10:33
Здравейте,
През тази седмица ще отпътува курс от Франция. Следете страницата на нашият сайт, където своевременно ще публикуваме актуална информация.
Поздрави,
Екипът на ФРАНС ДЕЛИВЪРИ

# 566
   Дата на тръгване   Дата на пристигане   Статус
КУРС №33

05.07.2014 г.   13.07.2014 г.*   Пътува

Е тръгна.

# 567
  • Плевен
   Дата на тръгване   Дата на пристигане   Статус
КУРС №33

05.07.2014 г.   13.07.2014 г.*   Пътува

Е тръгна.
Не е още, нали утре е 5-ти  newsm78

# 568
Ето го моя отговор на запитването на и мейла им

Здравейте,
Най-късно в началото на следващата седмица ще отпътува курс от Франция. Информацията ще бъде своевременно публикувана на страницата на нашият сайт.
Хубав и успешен ден,
Екипът на ФРАНС ДЕЛИВЪРИ

# 569
Здравейте,
За първи път правя поръчка от френският сайт La Redoute и ще използвам услугите на francedelivery, но в заявката, която попълвам ми искат номер/а colissimo моля да ме ориентирате кой е този номер и къде да го търся? И другото, което искам да попитам е правилно ли съм си попълнила адреса за доставка:
 3 RUE D AUBURE
67100 STRASBOURG
FRANCE METROPOLITAINE

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт