От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 843
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Петя, обади се и попитай по тел, видя ми се мазало от пратките на новия адрес, може да са те пропуснали с мейла, от мойте 8 от преднамаленията издириха 6, като 2 от тях с мъка, бяха малко затрупани, като за карък от 8-те които трябваше да са в този  курс, точно 2-те които ги нямаше ми трябваха за подарък  в неделя  Sad
пп - казаха че е бил голям обема на пратките и доста от тях ще са в следващия камион който пътува

# 631
  • на морето
И аз с 5 пратки от преди намаленето и нито имейл,нито в системата на еконт #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 632
     Днес 3 пъти се опитвах да се свържа с новия за мен превозвач,но безуспешно Sad   Имам две пратки при тях,получени на 28/6,  но не съм получила никакъв мейл от тях. За сметка на това имам СМС от Спиди да очаквам пратка утре.Аз съм задала опция Еконт по принцип и сега се чудя,възможно ли е да са пратили някаква част от пратките със Спиди?  Rolling Eyes newsm78

# 633
За пръв път ги ползвам ФД,голямо неведение.Не разбирам защо искат заявка да попълваме и номер пращат за заявената пратка ,но всъщност никъде не можем да ги проследим.Чакам 5 поръчки от които 3 са пристигнали на адреса им на 27-28.06  Thinking

# 634
И мен почва да ме обзема паника ....
много неясно е този път, едни имат получени е-мейли други не, но имат ли доставени неща, нямат ли ... кой знае?
Дано по-бързо да се оправят, че да ги пуснат с Еконта, и дано да няма грешки  Praynig

# 635
    Днес 3 пъти се опитвах да се свържа с новия за мен превозвач,но безуспешно Sad   Имам две пратки при тях,получени на 28/6,  но не съм получила никакъв мейл от тях. За сметка на това имам СМС от Спиди да очаквам пратка утре.Аз съм задала опция Еконт по принцип и сега се чудя,възможно ли е да са пратили някаква част от пратките със Спиди?  Rolling Eyes newsm78

Сигурно пратката е от друго място, ФД не работят със Спиди.

Аз съм много разочарована и определено никога повече няма да ползвам този превозвач. Или ще спра да пазарувам от Франция, или ще си плащам доставката до БГ. Такава липса на професионализъм не мога да преглътна повече. Излиза че са докарали по-нови пратки, а по-старите са вероятно в следващия курс. Нямам нищо супер спешно и супер важно, но не ми допада да чакам и да ме държат в неведение.  Naughty

# 636
То да ги нямаше тези 25 % допълнителни такси, щеше да е супер. Ще си плащаме доставката и ще ни ги носят до вкъщи ДЧЛ.
Ох, спомням си като ДЧЛ ми доставяше нещата с БД от Франция до входната врата, че и подарък имахме със поръчките ... беше супер, но уви само беше

# 637
Петя БГ,ами аз се чудя вече как да си навържа нещата ,да да си изясня как  аджеба курса ще тръгне 1 седмица след като пратката ми е била на адреса и няма да ми я вземе  newsm78 и второ: курса е дошъл в неделя-еми днес е петък  и  все още всичко е мъгла  Sick

# 638
Липсата на информация е най-дразнеща в случая, ясно е че става бавно, но ако пратките са предадени в Еконт на 16/07, както са написали в мейла защо вече не са в системата с вчерашна дата  Confused. Много непрофесионално отношение.
За протокола чакам 6 пратки от преди намаленията, пристигнали са поне 5 дни преди отпътуването на курс 33.

# 639
  • София
И днес говорих с тях  Laughing ,защото нямам нито мейл , нито пратка в ЕЕконт .

От 4 поръчки с дати 18,22 и 25.06 . имам само една пристигнала поръчка . ooooh!

# 640
Опитват се да ни откажат да пазаруваме от Ларедут, но ние упорито поръчваме. Шегата на страна, но определено пазаруването с превозвач ми идва малко в повече от към емоции. Винаги с ФД, а преди това със СД съм поръчвала, но това ще ми е за последно Crossing Arms.

# 641
  • София-Лагера
Аз чакам 9 поръчки.Нищо не ми е спешно ,но си искам нещата накуп.
Всичко което купих е много изгодно ,още преди % .
Сега ще звъня и аз.

# 642
  • Sofia
Доколкото чета темата с този камион са пристигнали пратките, получени на адреса им до около 25-ти. Не виждам някой да е получил пратка, доставена след това.

# 643
  • София-Лагера
Госпожата беше много мила и любезна.
Получили са 1 тон и половина пратки.
Определено не могат да смогнат.
Вчера са предадени на Еконт.
Най-вероятно утре ще си ги получим.

# 644
Доколкото чета темата с този камион са пристигнали пратките, получени на адреса им до около 25-ти. Не виждам някой да е получил пратка, доставена след това.
Някой беше писал, че е получил от 3 юли, но пък не си е получил от 27-28 юни. Аз чакам със следващия курс-34.

Общи условия

Активация на акаунт