От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 850
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Моите получени поръчки са от 18 и 21 юни.

ПП. Имам и част по поръчка от 25 юни, втората част не е дошла, изпратени са по различно време.

# 616
Аз имам мейл за поръчки получени на техен адрес на 26.06. Всъщност за първи път получавам мейл за пристигнали пратки. Досега  само като проверя на място в офиса им , тогава разбирам дошли ли са или не...  Simple Smile

# 617
Как  разбирате на коя дата пратките ви са получени на техен адрес?

# 618
  • София, Манастирски ливади
Аз имам от 27, 30 и 02  и не са в този курс. Така че може би, ако нямате мейл не разчитайте много.

# 619
  • София
Странно  newsm78

Нито имам мейл , нито пратка в ЕЕконт , а поръчките ми са от преди намалението .

# 620
Странно  newsm78

Нито имам мейл , нито пратка в ЕЕконт , а поръчките ми са от преди намалението .
Много е възможно част от пратките да са предадени по-късно към Еконт .
Стана дума в разговор докато си взимах пратките, че е имало много пратки и една част са занесени към Еконт, другите тази вечер или утре (ако правилно съм разбрала).
Та , не се отчайвай, Теди Hug

# 621
  • София
Странно  newsm78

Много е възможно част от пратките да са предадени по-късно към Еконт .
Стана дума в разговор докато си взимах пратките, че е имало много пратки и една част са занесени към Еконт, другите тази вечер или утре (ако правилно съм разбрала).
Та , не се отчайвай, Теди Hug

Благодаря , Танче   bouquet

# 622
  • София
Минах през Бистришко, взех си нещата Peace
Даже не стигнах да си проверя мейла, дали имам известие за пратките, но всичко ми е тук.

# 623
Минах през Бистришко, взех си нещата Peace
Даже не стигнах да си проверя мейла, дали имам известие за пратките, но всичко ми е тук.
От кои дати са ти пратките?

# 624
Много странно, но си получих поръчка пристигнала в офиса им на 03.07., а от преди това имам 3, пристигнали между 25.06. и 01.07., които не бяха в този курс. Казаха, че най - вероятно другия петък ще е следващото раздаване.

# 625
  • София
А с еконт някой получава ли нещо? Thinking

# 626
  • София
Сега говорих с тях по телефона .Казаха , че още се обработват  поръчките . Може би утре ще се виждат в ЕЕконт . Peace

# 627
Има ли някой, получил мейл за изпратени по Еконт пратки?

# 628
  • Sofia
Аз получих мейл:

Здравейте,
Вие имате получена/и пратка/и от курс № 33 на FRANCE DELIVERY.
На 16/07/2014 г. /СРЯДА/, Вашата доставка ще бъде  предадена на Еконт. Пратките ще отпътуват към съответните дестинации на 17-18/04/2014 г. /ЧЕТВЪРТЪК-ПЕТЪК/

Peace

# 629
Вече почвам да се чудя какво става. Имам осем пратки, които са получени доста преди тръгването на курса им , а нямам мейл и се чудя възможно ли е да не са докарали нито една от осемте
Thinking  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт