От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 853
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
уффффф най-накрая Tired...че забравих какво съм поръчала вече.
Благодаря *Silver* за иформацията

# 601
  • София
На много неудобно място са си преместили "офиса" за раздаване... Confused

# 602
  • София
На много неудобно място са си преместили "офиса" за раздаване... Confused
На мен ми е екстра Laughing Ама май само на мен hahaha
Може да се възползвате от безплатния автобус на Икеа Flutter

# 603
  • София
Момичета имате ли мейл?

И къде точно е офисът? По околовръстен път се завива нагоре  към Бистрица и първата къща от дясно, така ли???

# 604
Момичета имате ли мейл?

И къде точно е офисът? По околовръстен път се завива нагоре  към Бистрица и първата къща от дясно, така ли???
Виж адреса на стрийт вю, най-добре ще се ориентираш---> http://francedelivery.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8.html  Peace
Tук-->

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 07:46 от fire lady

# 605
  • Русе
Здравейте, имам поръчки с Франсделивъри, който би трябвало да са в този пристигнал курс.
Нямам емайл, кажете има ли защо да се притеснявам.
И някой знае ли колко дни съхраняват пратките в Еконт, че сме на почивка?

# 606
  • Sofia
Мейлите ми винаги пристигат рано сутринта в деня на раздаване. Предполагам, че обработват целия камион и тогава пускат (за да комбинират всички на един получател).
Ако и утре нямаш мейл им звънни преди раздаването.

# 607
  • София
А нормално ли е да не пише в мейла колко пратките са , колко тежат и каква е дължимата сума, кога се раздават пратките?  newsm78
Няма да коментирам мястото на офиса , защото на мен ми е на луната буквално  ooooh!

# 608
  • Sofia
Преди пращаха справка за пратките, напоследък няма. Не знам защо, определено беше по-удобно да има справка.

# 609
  • София
Аз имам мейл Peace

# 610
  • София-Лагера
Очаквайте пратки само ако са пристигнали на адреса до 1.7
След тази дата остава за следващия курс.

# 611
  • Варна
Очаквайте пратки само ако са пристигнали на адреса до 1.7
След тази дата остава за следващия курс.

Моите са пристигнали между 27 и 28,06, но нямам мейл  , дано да са в този курс  Praynig, ако ли не ще си чакам следващия Simple Smile

# 612
  • Sofia
И аз нямам мейл, а имах някакви потвърждения за получени във френския им офис пратки преди 1 юли  Twisted Evil В сайта им никъде ли не мога да си видя движението на пратките (аз не откривам  Embarassed)
Искам от ФР Амазон да пусна към тях, но как да знам за кога е планиран следващия им курс  newsm78 С това бавене има опасност да ми изтече 30-дневния срок за връщане  Twisted Evil

# 613
аз имам меил, но съм имала поръчки които са дошли и не съм получавала меил за тях, общо взето тото-лото, не знам защо са ни регистрациите в саита им като няма директория с някякво инфо, имаме ли поръчки, колко са , какво дължим и т.н., както е нормално, поне докато бяха СД имаше инфо  Simple Smile

# 614
Тези от вас, които имат мейли от кои дати да ви поръчките?
Моите поръчки от 19 и 23 юни има ли шанс да са тук?

Общи условия

Активация на акаунт