От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 871
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
mimi-na, има ли развитие с твойта поръчка? Мойта сутринта в 6,57ч. беше пристигнала в разпределителния център в Страсбург и веднага я регистрирах за известяване по gsm, когато е в куриера, в куриера е била в 10,18ч., опит за доставка от куриера в 12,32ч. и разбира се не е имало никой на адреса. До колкоко знам ДХЛ ще направят още един опит за доставяне, а адреса на ФД склад-хранилище ли беше, все пак трябва да се появява някой служител там   newsm78

# 586
mimi-na, има ли развитие с твойта поръчка? Мойта сутринта в 6,57ч. беше пристигнала в разпределителния център в Страсбург и веднага я регистрирах за известяване по gsm, когато е в куриера, в куриера е била в 10,18ч., опит за доставка от куриера в 12,32ч. и разбира се не е имало никой на адреса. До колкоко знам ДХЛ ще направят още един опит за доставяне, а адреса на ФД склад-хранилище ли беше, все пак трябва да се появява някой служител там   newsm78
Засега нищо положително като развой. Пратката е със статус "shipment on hold"  и толкова. Писах  на ФД и вчера и днес да питам...няма отговор.

# 587
mila_x по повод казуса с поръчките - днес сутринта моята е приета на адреса на ФД. Дано и с твоята е така. Общо два дни след неуспешната доставка беше със статус shipment on hold. Сега дано си ги и получим скоро.

# 588
  • FR
мойта е в Белгия още, да видим като стигне на адреса в Страсбург, и без това брада ми пониква с поръчките от Френско, та и аз се наредих и с една от ЮК до Франция, ама пусто до БГ след това се появи кода за БД, а до ЮК вече я бях пуснала  Mr. Green
Питах ги днес дали трябва да напиша в сайта на DHL техния телефон за известяване за доставка, казаха че е желателно. Само дето не зная кое от техния номер 0633205918 е код и кое останалото, за да го въведа правилно в DHL.
Този номер е гсм, не е стационарен. Ако трябва да се сложи код за страната и номера става така: 0033633...... Иначе няма друго, което да е код в номера. Ама предполагам, че ще разберат както и да го напишеш

# 589

Този номер е гсм, не е стационарен. Ако трябва да се сложи код за страната и номера става така: 0033633...... Иначе няма друго, което да е код в номера. Ама предполагам, че ще разберат както и да го напишеш

Слава богу, пристигнала е при тях пратката. Явно са разбрали. Благодаря. bouquet

# 590
Здравейте!
За първи път ще поръчвам от Франция с превозвач и искам да попита тези Франс Деливъри дали да сериозна компания ... да не хвана да попадна на някой измамник, че не ми се е случвало до сега и не ми се иска да ми се случва.

Благодаря   bouquet

# 591
  • Sofia
Засега нямаме информация да са измамници, поръчваме, получаваме си пратките.
Имай предвид, че отнема време. НЕ поръчвай нищо спешно. Peace

# 592
Засега нямаме информация да са измамници, поръчваме, получаваме си пратките.
Имай предвид, че отнема време. НЕ поръчвай нищо спешно. Peace

Много ти благодаря!
Нищо от тези дрешки не ми трябва спешно, така че няма проблем.
А колко седмици приблизително след направена поръчка пристигат нещата в България?

# 593
  • Sofia
Около 2-3 седмици, но все пак това е без времето за получаване на пратката при тях. То зависи от сайта, от който поръчваш.

# 594
Около 2-3 седмици, но все пак това е без времето за получаване на пратката при тях. То зависи от сайта, от който поръчваш.

Добре, устройва ме  Simple Smile От Ларедут ще поръчвам. До сега съм поръчвала директно от техния сайт, но този път има дрешки, които не се предлагат за международна доставка.

# 595
Момичета, имам спешна нужда от помощ.
направих поръчка в Ларедут и сега описвам поръчката в сайта на Франс Деливъри и там ми искат някакъв номер A COLISSIMO, но такова нещо няма никъде, а поръчката е завършена и платена. Моля помагайте!

# 596
Този номер ще го получиш като тръгнат да ти изпращат поръчката (обикновено до ден-два).
Можеш да изчакаш със заявката на Франсделивъри - когато получиш колисимо номера, тогава да я опишеш  Peace

# 597
Този номер ще го получиш като тръгнат да ти изпращат поръчката (обикновено до ден-два).
Можеш да изчакаш със заявката на Франсделивъри - когато получиш колисимо номера, тогава да я опишеш  Peace

Ох, благодаря ти много!  bouquet  bouquet  bouquet
Значи преставам да зяпам в сайта на Ларедут да търся този номер  Laughing

# 598
  • в страната на абсурдите
От фейсбук:

Уважаеми клиенти,
Днес, 14/07/2014 г. /ПОНЕДЕЛНИК/ пристигна курс № 33 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти, ще могат да получат своите доставки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
ОТ ОФИС НА FRANCE DELIVERY, който се позиционира на НОВ АДРЕС: кв. "Малинова долина", ул. "Бистришко шосе" № 6 /първата къща вдясно/, след магазин IKEA .
на 16/07/2014 г. /СРЯДА/ от 15.00 ч. до 19.00 ч.
на 19/07/2014 г. /СЪБОТА/ от 10.00 ч. до 14.00 ч.
Пратките за ЕКОНТ ще бъдат предадени на 16/07/2014 г. /СРЯДА/ и ще отпътуват към съответните дестинации на 17/07/2014 г. /ЧЕТВЪРТЪК/.
Всички клиенти, които имат пристигнали пратки в курс № 33 ще получат уведомителни е-мейли.
Приятно пазаруване с партньорството на
FRANCE DELIVERY!

newsm44

# 599
Вчера е тръгнал и курс 34---> http://francedelivery.com/

Общи условия

Активация на акаунт