Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 30 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ох, прибрахме се с ММ от индийския - преяли ...  ooooh! Ужас просто...   Tired

# 286
Да бе, и да попадне на моя бившия. Ма'ни, не и треба Naughty
Кой е твоя бивш? Това майтап ли е?

Миж, разкажи повече де..преяли, нещо подаръци ала - бала.. Hug

# 287
  • София
Чий бивш?  Thinking Я да ходя да чета  Embarassed

Кифче, подарък ни е малката спа почивка, на която заминаваме утре  Hug

# 288
  • на североизток от Рая
 Кости, и аз за бившия не разбрах. Сред нас ли е, мискининът?  Shocked

# 289
Киф , абе ти много лесно ме даваш , позавърти се викаш , ама то виртуално не могат да усетят красотата и харизмата ми  Joy  Не искам , ще вземе там да ми хареса повече от тук , избегала съм до две  Joy  Ууууу а за Анастейжа относно , може с Гигова може да си спретнем един маратон под наслов '' Хапане на устни и бой с камшици "  Laughing

А сега де, че и на бивши да попадам , викате да обирам "боклука" , кой каквото е ползвал аз да го вземам , аааа така не  Naughty    Joy  Шегувам се , всичко е в кръга на шегата , нека е забавно

Мижка , ти хубаво хапна , ами сега бягай към леглото , да празнуваш Свети Валентин , като гледам досега сте празнували само Трифон Зарезан , ей , шегувкам сеееее  Joy

# 290
Кифче, подарък ни е малката спа почивка, на която заминаваме утре  Hug

Охо, браво! Как само те глези ТМ- всяка година - на  все по- далечна дестинация да те води Heart Eyes

Кости, идвай да разбулиш мистерията с твоя бившият човек , че виждаш ли как всеобщо я набутахме Нара между шамарите, може да ни се разсърди направо детето  Crazy

Нара, вече на вас с Гигова дума не може да ви се каже по темата  Whistling

# 291
  • Пловдив
Тази тема става все по-забавна  Party

# 292
Цитат
Нара, вече на вас с Гигова дума не може да ви се каже по темата
Joy  разсмя ме , Кифче

Ама аз съм била голяма цветарка , от тема в тема се бутам , бреййййй какво ми се отвърза днес езика да говоря  Joy

# 293
Аааа това с бившия е майтап. Споменахте за Кинг фенове и веднага се сетих за него, защото той е влюбен в Краля, прочел е всичко издадено на български. Вече може и непреведените да чете, ако има. Онази "За писането..." (така ли беше newsm78 ) му е като лична Библия.
Но едва ли пише в този форум. Не знам, вече не си общуваме.

Нара  Drunk
Добро момче е и умно, изключително умно. Има 4 дипломи за висше образование Crazy Малко в любовта куца, но може и да се е поосвестил. А дано, ама надали!

# 294
ДУ smile3507

...

Гигова, понякога от притеснение ги болят коремчетата...  Hug А колко е голямо детето?
...

На 9.
Да не съм ти аз другарчето Whistling Grinning

...
Аз да ви кажа много се кефя на "Джентълмени и играчи" на Джоан Харис! 
...
Страхотна е наистина!!!

# 295
  • София
Добро утро и прекрасна седмица!
Не мога да спра да се смея с постовете от последните страници.
Минавам за отчет от последните два-до три дни.
Започвам с подаръка ми за Св.Валентин
Скрит текст:
нова тоалетна.Голям кеф!Старата стои пред външната врата и като тръгнем да излизаме,детето сяда на нея и казва"Ох,много ми е мъчно за старата тоалетна".Затова още не сме я изхвърлили.
Най-накрая си поръчах дрешка за книга.В петък се видяхме с Милето и вдъхновена от нейната направих поръчка и за мен.Като дойде ще снимам и ще покажа.
Надявам се всички болнички,вече да сте здрави и да се наслаждавате на хубавото време.Не забравяйте,че днес излиза Пазителка на тайните-Кейт Мортън.

# 296
Добро утро и тук!

Сливке от къде поръчвате дрешки за книги?
В коледната размяна едно от момичетата получи подарък и тогава видях за първи път такова чудо. Влюбих се Heart Eyes

# 297
  • София
Аз поисках помощ от фб групата.Мили момичета се отзоваха на моя призив и ми предложиха няколко варианта. Hug

# 298
  • На планетата Земя
Добро утро, читанки!  Mr. Green

Много ми беше приятно да се видя със Сливка в ранния петъчен следобед. Дрешки аз имам няколко от ето тук - delia.bg

ИСКАМ СПЕШНА СРЕЩА С ВАС ТОЗИ УИКЕНД  Mr. Green Моля ви, помислете, планирайте и се организирайте. Може пак на Хепито на Раковски, може на друго място. Може в по-късния следобед, неделя, може и по-рано, може и в събота.

# 299
  • София
Чудесна идея за среща!  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт