Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 30 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Минавам само да споделя, че книгата на Ребека Склут "Безсмъртната Хенриета Лакс" много ме грабна, интересна е. Искам да я излапам на един дъх.

# 361
Лиляна, "Червеният термос" е издаден от Абагар с ISBN 954-427-086-8, само че в GR не излиза книга с такъв номер.

# 362
Моля помогнете ми да намеря оригиналното име на тази книга: "Червеният термос", Ърл Стенли Гарднър.
Започнах я на аудио, докато отивам на работа и искам да я издиря в ГР, но не успявам.

Тази? The Case of The Stepdaughter's secret / Erle Stanley Gardner. ISBN 954-427-086-8
https://www.goodreads.com/book/show/849313.The_Case_Of_The_Stepdaughter_s_Secret

# 363
  • Ямбол
Свет, може да е тя, в книгата става дума за такава дъщеря.
Не може, а е тя, в друго издание има описание и е точно тя. Мерси много, Свет.

Иначе ето я тук книгата: http://zaknigi.com/view.php?id=1034

И вижте ги нашите как са я превели. Пфффф.

# 364
Мииижж, къде сиии? Hug

Казвай филм Praynig

# 365
  • София
Мииижж, къде сиии? Hug

Казвай филм Praynig

Ей мЪ на' - тук съм, къде да съм?  Joy

Какъв филм ти се гледа?
Напоследък не съм гледала нещо зашеметяващо...  Rolling Eyes  
Скрит текст:
Изключая "Планината Броукбек"  Heart Eyes но той не е нов...
Онзи ден гледах Fjallbackamorden 2: Havet ger, havet tar / Морето дава, морето отнема (2013) (по роман на Камила Лекберг) - хареса ми, приятна кримка-съспенс, но не е нещо изключително  Hug

# 366
Мерси, Мижорана Heart Eyes Hug
Докат те чаках, изтеглих, за да се разсейвам че акъла ми се в пощата, даже пред очите ми като мираж е как влизам, усмихват ми се и  ми подават пакет...олеле, тва да не е бълнуване от температурата Laughing ooooh! Чак мъжът ми ме съжали, каза че ще отскокне да ми го вземе, ако нямам търпение, обаче аз-желязо, не Naughty искам сама и да си изживея всеки миг от последващото щастие...от-до... Crazy

Изтеглих си това: The Broken Circle Breakdown / Краят на омагьосания кръг (2012)
Гледала ли си го?

Знаеш ли колко пъти се канех да гледам Броукбек, ама си викам не ми се зяпат педали, макар че естествено филма сигурно е дълбокосмислен..като оная книга на Гор Видал, която учудващо ми хареса...Ще го гледам заради теб, щото досега всичко което си ми препоръчала е било хубаво...

# 367
  • София
О, Гигова.... "Планината Броукбек" е прекрасен филм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Абстрахирай се, че става въпрос за пе**ли. Изключително красив филм, човешки /както обичам да казвам  Simple Smile / Гледай го, но без предубеждение. Мисля, че ще ти хареса  Hug
Между другото, някой чел ли е книгата? Защото имало и книга...

Друг приятен филм пак с Джейк Джиленхол, който гледах наскоро и който ми хареса е Brothers / Братя (2009)

Не съм го гледала този "омагьосан кръг"  Thinking
Сподели после как е ...

# 368
  • София
Днес гледах реклама на филма Момчето с раираната пижама.Стори ми се интригуващ.Освен това се оказа,че имало и книга.Запознати има ли?

# 369
Днес гледах реклама на филма Момчето с раираната пижама.Стори ми се интригуващ.Освен това се оказа,че имало и книга.Запознати има ли?

Аз  Peace И с филма, и с книгата в този ред.
Харесаха ми лично на мен, макар да има противоречиви мнения. Войната и по специално въпроса за евреите през погледа на едно дете.
Филма дълго време ме държа, но аз си падам по тази тематика, не знам за теб  Heart Eyes

# 370
Много тъжен, за болно дете, отказвам се Tired

Миж, ще гледам Планината Броукбек! Wink

# 371
Гигова,  Joy , как се изцепи!  Laughing Смешно ми е как написа директно думата. Обикновено във форума на мръсните думи слагаме звездички както в мнението след твоето.
И аз по същата причина като теб не съм го гледала този филм.

Три метра под небето има ли го на книга? Четох из форума, че бил завладяваща любовна история. Знам, че има филм по него, но предпочитам първо книгата.

# 372
  • Пловдив
Естел, книгата няма живот. Може би това е първата книга, при която филмът повече ми харесва. През цялото време си представях кадри от филма, не е написана чак толкова увлекателно...

# 373
Три метра под небето има ли го на книга? Четох из форума, че бил завладяваща любовна история. Знам, че има филм по него, но предпочитам първо книгата.

Книгата я имам, непрочетена, скоро Деси я чете, до колкото си спомням.
Филмът ми хареса особено много. Разкошни актьори в главните роли. Има и втора серия, но тя не е нищо особено. Тийн история, изпепеляваща любов, драма, това е в общи линии..

"Планината Броукбек" се опитах да го харесам, но не е моя филм. Гигова ще ти предложа няколко филма, когато се сетя имената им, че в момента съм блокирала  Outta Joint

# 374
  • София
Киф,благодаря!Аз също си падам по такива филми,но по-добре да си ги гледам сама Hug
Един от любимите ми филми е Моят път.http://www.filmifen.com/837-my-way-moyat-pt-2011.html
прекрасен.Човешки,с много история и много тъга.Препоръчвам го.
Планината ....съм го гледала,но не мога да кажа че ми харесва Hug

Общи условия

Активация на акаунт