Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 729
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Някой чел ли е тази книги, може ли отзиви за нея?

# 91
  • Ямбол
Катрин Панкол няма никога повече да си я причиня.

# 92
  • София
Катрин Панкол няма никога повече да си я причиня.

О, да , и аз ....  hahaha

# 93
  • Пловдив
Да, понеже си спомням негативни коментари за трилогията й там с костенурки, крокодили и катерички и реших да видя дали някой е рискувал с тази книга  Simple Smile

# 94
# 95
  • Габрово
Някой има ли подръка българско издание на "Безкраен празник" на Хемингуей? Трябва ми някакъв официален превод на 2-3 цитата.  Blush

Редактирам се - оправих се, вече не ми трябва.  bowuu

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 15:13 от missing

# 96
МММ такова newsm56  Embarassed Crazy
Не ме анатемосвайте, не ме мразете, не ми се сърдете и най-важно моля ви не ме отлъчвайте от вашата прекрасна дружинка, плийз Praynig
Обаче съгреших... Embarassed ...с книга Embarassed

Ами такова...нали си спомняте как ви обяснявах, че възрастната библиотекарка в нашият град ми похвали книгатакоятоненазоваваме...Та вчера ме издирила под дърво и камък, чрез една колежка, щото ми загубила телефона...Та обажда ми се колежката, че са я потърсили от градската библиотека, да отида да си взема книгите и аз се опулих, кви книги Shocked, щот нищо не съм заръчвала...и отивам и библиотекарката една такава засмяна, чака ме с нетърпение да ми връчи трилогията и то забележете чисто нова Rolling Eyes ooooh! Каза ми жената, че поради голямото търсене поръчала още един комплект и вчера им го докарали и тя я прибрала за мен, да съм първата-чисто нови, топли, топли още парят Laughing Сърце не ми даде да й откажа Mr. Green Laughing Rolling Eyes Embarassed

Та сега я чета newsm43

# 97
  • София
Е, това е толкова любезно от страна на библиотекарката, и аз не бих отказала на такъв жест  Grinning!

книгатакоятоненазоваваме  Joy, това е литературният лаф на годината  Sunglasses!

# 98
МММ такова newsm56  Embarassed Crazy
Не ме анатемосвайте, не ме мразете, не ми се сърдете и най-важно моля ви не ме отлъчвайте от вашата прекрасна дружинка, плийз Praynig
Обаче съгреших... Embarassed ...с книга Embarassed

Ами такова...нали си спомняте как ви обяснявах, че възрастната библиотекарйка в нашият град ми похвали книгатакоятоненазоваваме...
...Та сега я чета newsm43
Я стига с тези притеснения...  Laughing Има и по-лоши книги сигурно! И да не ти пука кой какво мисли!  Hug
Аз пък мечтая за библиотека, но толкова много мои книги имам (нечетени), че няма как да си позволя и библиотека. И какви лични отношения при вас - тук няма пазене, няма записване... Но все пак има достатъчно хубави книги, до които не мога да стигна заради книжни панаири, промоции, размени на книги...

Сега си милвам душата с Дж. Д. Селинджър и Керана Ангелова в малкото минути, които имам за четене.

# 99
  • Пловдив
Гигова, как ще те отлъчим от дружинката -НИКОГАШ!!!
Аз пък искам с такава библиотекарка да общувам, тия в Пловдив не всички са от най-милите.
А пък поради коментарите тук, и аз мисля да прочета книгатакоятоненазоваваме, в момента я имам само в ел.вариант и затова се въздържам.

# 100
Я стига с тези притеснения...  Laughing Има и по-лоши книги сигурно! И да не ти пука кой какво мисли!  Hug

Peace Точно така! И ако ти хареса, какво?! Няма да те анатемосаме  Wink Въпреки всичко не ти давам повече от книга и половина  Peace

Гигова, чистосърдечно ти завиждам, че ходиш ТАМ, любимо място от детството  Sunglasses

# 101
  rotfImao rotfImbo

Няма да отлъчваме, споко!
Ще чакаме после да напишеш едно супер възторжено мнение.  Joy

# 102
Мчи тъй де, да видя и аз за кво е таз цялата полемика Rolling Eyes

Днес цял ден ме бъзикат в офиса за тази книга ooooh!...че вчера по спешност са ми звъннали от библиотеката, пък аз съм щяла да си счупя краката да бързам да я взема...после пък тя ми остана в чантата от вчера и сега пък измислиха че тва ми било джобната библия... ooooh! ooooh! ooooh! , че една не ми стигала, ами цели три... Rolling Eyes ...изобщо голям кръст понесох с тази книга ooooh! Crossing Arms

...хлъзгаво ми е, не мога да пиша повече Mr. Green Laughing

...
Гигова, чистосърдечно ти завиждам, че ходиш ТАМ, любимо място от детството  Sunglasses
И на мен ми е любимо място и сега и преди, то си ми и личи Crazy

Свет, образно казано бе мила, просто се шегувам-иначе ич не ми пука кой кво мисли за мен или пък мнението му за тва кво чета Wink

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 15:51 от Гигова

# 103
  • София
Леле, Гигова, баш си е било имърджънси ситюейшъна  hahaha Joy

# 104
Леле, Гигова, баш си е било имърджънси ситюейшъна  hahaha Joy

Joy мани мани Joy

Колежката вика, абе дай да я видя тая книга кво толкова беее, това беше преди час, още стои наведена, чете, не мърда и не диша Joy rotfImbo #Silly пък тя наиш как не обича да чете, една книга я чете по 3 години, сега за един час изчете половината сиво Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт