Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 718
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Вени, ако им го пратя в тоя вид дали ще го отпечатат страница по страница, като нормален учебник? Че не искам да е така - две страници в една  Embarassed

Брей, благодаря ти за тоя съвет, не ги знаех тези Мания  Crazy Браво на тях!
Ей сега ще ги издиря  Hug

# 586
  • София
Едва ли, Виви , или поне не безплатно newsm78.
Виж и този опит  http://dox.bg/files/dw?a=66d62c6b99. В ПДФ е, но поне е страница по страница, макар и с не добро качество  Crazy. Все пак е горе-долу видим, просто изходния файл е труден за работа.
Ако и Кали има възможност да се допита до домашния компютърен спец, не е лошо да изчакаш и неговото мнение  Peace.
Виж ги Мания-та, мисля и калкулатор имат. При тях съм разпечатвала именно големи ПДФ файлове за сестра ми и всичко беше ОК.

# 587
Вени, какви са им цените на Мания?  Simple Smile

# 588
  • София
Ето линк към калкулатора им, момичета - http://maniaprint.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0% … %B5-%D0%BD%D0%B8/.

# 589
Жива и здрава да си, Вени!  Hug  bouquet

# 590
  • София
Ей Венка златна си! Не съм видяла файла че пиша от тел. но утре ще го погледна.  Така като те чета мисля че ще стане чуден напечатан учебник.  Hug

# 591
Не, не ми трябва за киндъла, искам да го разпечатам във вид на учебник ...
Не знам какъв формат ми трябва, за да го разпечатам като уърдовски файл, не съм особено компетентна, но мислех, че док ще ми свърши работа.
То явно било по-сложно отколкото мислех, извинете че ви занимавам  Hug

Ето ти един Pdf файл с разделени страници...
Изтегли от тук: https://www.dropbox.com/s/f4gr7ozqsdjwy98/RedMerphy.pdf?dl=1
В Doc няма да стане, защото има доста таблици,
които ще се разместят...
Принтирай Pdf... не съм много запознат, но щом го
искаш като книга, първо трябва да разпечаташ
четните страници - ако книгата започва с четна, -
след това обръщаш листите и разпечатваш нечетните...

Успех!

# 592
.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 12:46 от cool_witch

# 593
  • София
Леле, момичета, направо сте уникални!  Hug Hug Hug
Страшно, страшно много ви благодаря!
Без вашата помощ нямаше да се справя  Embarassed

# 594
  • Benelux / Varna
Приятели, тичайте на помощ,,,искам пълна информация и имам много въпроси за Италия. Моля , който е бришил по тия земи да се отзове "доброволно" Joy

# 595
  • София
Приятели, тичайте на помощ,,,искам пълна информация и имам много въпроси за Италия. Моля , който е бришил по тия земи да се отзове "доброволно" Joy

WOw... чак "пълна" и всеобхватна не знам дали мога да дам  Joy
Ma dimmi che cosa ti interessa di piu'?  Wink

# 596
  • Benelux / Varna
Искам да организирам 10 дневна  екскурзия в района около Рим и Неапол, обаче нямам много време да чета и да мисля, та ми е необходима по- смляна информация и понеже знам, че има тука дружки дето са обикаляли в тоя регион, искам да знам, кой е готов да ми помогне с напътствия и съвети. Simple Smile
Първоначално се чудя колко нощувки да резервирам в Рим и колко в Неапол от тия 9 нощувки, предполагам, че 5 дни в Рим ще са ми достатъчни като за начало, досега не съм била там, но около Неапол незнам - искам да отида до Помпей, Еркулан, самия Неапол да разгледам, какво ще ме посъветвате. Помагайте, бих се поровила да почета повече и да не питам много, но съм много заета напоследък, на 31 и 1 ви имам изпити пак, после живот и здраве ми идват на гости семейството и там аз ще съм в ролята на екскурзовод, но предпочитам да запазя хотели отсега, че през май цените ще са баснословни.

# 597
  • София
Зори, съжалявам, но няма да мога да ти помогна - не съм компетентна по юга  Laughing
И в Рим съм била един-единствен път...по погрешка  Joy /дълга история е, няма да мога да я разкажа  Joy /
Пътуванията ми са само в Северна Италия  Hug

Питай в На път - не може да няма тема за Италия  Peace
П.П. ето темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725171.0;topicrefid=1

# 598
  • Benelux / Varna
И аз съм пътувала само в Северна Италия, най- южната точка до която съм стигала от Италия е Флоренция, тази година реших да се отправя по на юг, ако не ми мине котка път де. Та нали всички пътища водят до Рим, викам айде да го вхана и тоя път де,,,, Blush
Който може да помага, ще чета там във форума за туризъм, но сега поне да се ориентирам колко нощувки да резервирам в Рим и колко в Неапол, докато цените на хотелите са по-приемливи, че при нас през май има доста почивни дни и всичко живо хуква и билетите на самолетите се качват.
Ама пък mijjj, много добре се справяш с италианския. Брависимо!
И не се свинии  Blush, ами ако имаш време вземи ни я разкажи тази история, как се озова така по погрешка и то точно там? Звучи супер интригуващо. Наострам уши да слушам  Peace

# 599
  • на североизток от Рая
Зори, съжалявам, но няма да мога да ти помогна - не съм компетентна по юга  Laughing
И в Рим съм била един-единствен път...по погрешка  Joy /дълга история е, няма да мога да я разкажа  Joy /

Скицо, разкажи, и аз съм любопитна как така погрешка се стига в Рим. Че и се чудя аз защо не съм грешила. Rolling Eyes

Зори, ще го решиш. Където и да сте, все ще е хубаво.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт