Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 697
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Eк, сладурки, така ми усмихнахте деня, благодаря ви от сърце  Hug Heart Eyes
Кифче, честито и на теб  Heart Eyes
Каня ви на пикник Вземете си и книжка  Hug
Скрит текст:
Аз отивам на лекар, стискайте палци да нямам пневмония  Rolling Eyes

# 661
  • София
О, Бубка, милата тя...  spoko Стискаме ти палци за скорошно оздравяване  Hug

# 662
  • на североизток от Рая
 О, Бубе, никаква пневмония. Пиши като се върнеш!  Praynig Hug

# 663
Честит имен ден, Буб! Много положителни емоции, много здраве и късмет!

Киф а на Коледа ли роди Laughing
Не Кости, един месец преди Коледа родих, все пак не съм с непорочно зачатие  Mr. Green
  Joy

# 664
  • На планетата Земя
Честито на именниците! Буб, никакви пневмонии не са разрешени.  Peace

Киф, хубави спомени са това. А за да има раждане на Коледа, май непорочното зачатие трябва да е някъде към 25.04. Има време още за семейно планиране.  Joy Joy Joy

# 665
  • Пловдив
Момичета, уж съм добре, вирусче било - гърдите чисти, така каза лекарката. Много се бях притеснила, защото имам някаква тежест в гърдите, все едно съм изпушила 1 кутия цигари  Tired Пазете се  Hug

# 666
Киф а на Коледа ли роди Laughing
Не Кости, един месец преди Коледа родих, все пак не съм с непорочно зачатие  Mr. Green
Mr. Green
Всичко е в кръга на шегата, надявам се не съм те засегнала Hug

Цитат
А за да има раждане на Коледа, май непорочното зачатие трябва да е някъде към 25.04. Има време още за семейно планиране. 
А, късно е април. Последната седмица на март трябва да е. Нали именно това честваме днес - Ангел Гавраил се е явил на Мария и И е казал, че ще зачене Божия син.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 18:15 от Kosty

# 667
Буб, да си жива и здрава и бързоо оздравяване, добре че ти се е разминало лошото, лекувай се вкъщи с книжка в ръка Hug

Киф Shocked Видя ли какво ти писах във Фейса Shocked Сега като те прочетох и замръзнах Rolling Eyes
Скрит текст:
А кажи не съм ли пророк, защо точно тази нощ го сънувах това Thinking newsm78

# 668
  • София
Момичета, помагайте!
Майка ми слушала по радиото за някаква книга от някакъв италиански автор (Антъни, Антонио или нещо от сорта, фамилия не помни). В книгата се разказва за една монета, изсечена при не се знае кой император, но монетата е с един характерен дефект при отливането, която я прави уникална.
Разказът е за тази монета и нейният път по света - от Италия, през Англия, през Америка, после обратно в Европа, през Индия чак и т.н.
Ако някой може да ми каже заглавието на книгата и автора, ще съм много благодарна!

# 669
  • София
Кали, виж дали не е това http://www.colibri.bg/knigi/860/alberto-andzhela-imperium-pytesh … -rimskata-imperiq, почти 100% съм сигурна  Hug.

# 670
  • София
Момичета, помагайте!
Майка ми слушала по радиото за някаква книга от някакъв италиански автор (Антъни, Антонио или нещо от сорта, фамилия не помни). В книгата се разказва за една монета, изсечена при не се знае кой император, но монетата е с един характерен дефект при отливането, която я прави уникална.
Разказът е за тази монета и нейният път по света - от Италия, през Англия, през Америка, после обратно в Европа, през Индия чак и т.н.
Ако някой може да ми каже заглавието на книгата и автора, ще съм много благодарна!

Чрез Гугъл откривам това, но дали е въпросната книга???   newsm78

http://www.colibri.bg/knigi/860/alberto-andzhela-imperium-pytesh … -rimskata-imperiq

# 671
  • София
Благодаря ви   bouquet !
Сигурно е това.
Утре ще й кажа на майка ми, да е спокойна.
Ще й я купя като подарък най-вероятно.

Hug Hug Hug

# 672
Буб, честит имен ден и от мен ( докато се усетя и то вече утре )! Да си жива и здрава, много щастие и късмет през годината! Да откриеш невероятно хубави нови книги!

# 673
  • На планетата Земя
Добро утро на всички!   bouquet

Кали, точно това е книжката, която са показали Вени и Миж. И мен ме чака за прочит, много е хубава!  Heart Eyes

# 674
  • София
Банда, някой свободен в събота за кафе? С Миж обсъждаме една бърза среща, ако някой има желание да се присъедини, нека свирне  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт