Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да променя изгледа на форума, ако не харесвам новата тема?
Как да се справяте с гневните избухвания на малките деца?
Как мога ефективно да се справя с две бебета и управлението на домакинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да променя изгледа на форума, ако не харесвам новата тема?
За да промените изгледа на форума, можете да използвате иконата „Използвайте старата тема“ в горния десен ъгъл на страницата. Освен това можете да скриете подписите на другите потребители, като влезете в „Профил“, изберете „Настройки“, „Изглед и Подредба“ и премахнете отметката от опцията „Не показвайте подписите на други потребители“.
-
Как да се справяте с гневните избухвания на малките деца?
-
Как мога ефективно да се справя с две бебета и управлението на домакинството?
-
Как мога да се справя с избухванията на детето, което търси внимание?
-
Как да се справя с децата, когато един иска внимание, а друг създава двойна работа?
Без да го насилвам въобще.Питах го дали иска да чете книжки на гърнето като му свалих памперса на два пъти за да го сменя и той пожела.След първия път(много дълго седя) и аз го оставих да си чете,ми викна с изненада ,че е свършил нещо.Наградих го със сладолед(фроузен йогурт) със боровинки и малини и втория път стана много бързо
Сега вече всички любими книжки са в стълбичката(има капак на най-горното стъпало като сандък) Гащи не съм му сложила още,защото не искам да го насилвам от веднъж,но постопли ли се и това ще стане.

Калалили

, на мен ми беше лошо.

Много са ми странни такива свекита, дето не се радват на внуците си. Или пък на едното си дете на внуците се радват, пък на другото-не. И особено като сложиш, че не ги виждат често...Но може би е точно заради това, че не ги виждат често
, кой знае, а може да си е просто до характер.
Ето ,че беше забавно за 2 дни и днес не е свършил нищо.Поседя си малко на два пъти,но без резултат.Важното е ,че сяда ,защото и това си е голям прогрес.Преди бягаше от гърнето като от най-страшния звяр,а сега даже си седи сам в банята.Е понякоето време му доскучава и решава да си поиграе на водата или да си мие зъбите
та се налага да го наглеждам